Doğuma Hazırlık Tahminlerinizi Alayım Kızlaaar :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

seyzen

Mis Kokulum 2 pek yakında :)
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
1.765
190
73
gebeliğimin 16. haftası içindeyim. çok şükür sağlıklı bi gebelik geçiriyorum.:nazar: ama halaa cinsiyetimizi öğrenemedik :44: ayın 29 unda gidiyorum doktora. o güne kadar biraz olsun fikir alabilirsem çok sevinirim.:52: dikkatimi çeken değişiklikleri yazdım bakalım siz ne yorum yapacaksınız şimdiden teşekkürler :16::16::16:

* boool boool meyve yiyorum çook seviyorum :52:
*şalgam içmek istiyorum kociş izin vermiyor :26:
*turşu kokusu bile beni benden alıyor.düşününce bile ağzım sulanıyor. özellikle lahana turşusuuu :1:
* bir hafta öncesine kadar hiiiç göbeğim yoktu ama şimdi yanlarım dahil simit gibi etrafımı saran bir göbeğim var :26:
*kendimi gayet sağlıklı ve rahat hissediyorum :nazar:
*et, tavuk, hindi yiyemiyorum. kokusuna bile dayanamıyorum :25:
*sırtımda ve boynumda sivilceler çıktı hemde çooook. yüzümde ise tek tük :44:
*kılım tüyüm artmadı :1:

ilgilenenlerden Allah razı olsun... tüüüüüm dilekleriniz gerçek olsun inşallah...

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canım bu belirtiler neye işaret bilemem ama. şirin bir kız bebiş annnesi hissettim ben. hayırlısı olsun hakkında sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

hiç rüya falan görmedinmii..
ben dün akşam rüyamda sakallarım çıkmıştı sabah uyandım çok korktum noluyo dedim
rüya tabirlerine baktım ki hamile kadın görmesi çocuğunun erkek olacagına işaretmiş

Benim de sırtımda ve boynuma doğru sivilceler çıktı ama benim ergenlik sivilcelerimin çoğu da oralardan çıkmıştı.
Bunun dışında benim yiyecek içecekle ilgili belirgin ayrımım olmadı, turşuda yedim, tatlı da, tuzlu da :))
Bulantım felan da olmadı.. bir ara çok uyudum sürekli yorgun hissettim bunun dışında ultrasonda bebeği görmesem sadece kilo aldım hamile değilim diycem :)
Ama bebeğim erkek ;) Önemli olan senin içine doğan ben hamileliğim başından beri erkek olduğunu biliyordum ama hiç söylemedim...

hiç rüya falan görmedinmii..
ben dün akşam rüyamda sakallarım çıkmıştı sabah uyandım çok korktum noluyo dedim
rüya tabirlerine baktım ki hamile kadın görmesi çocuğunun erkek olacagına işaretmiş

rüyamda kız bebişim olduğunu gördüm :44:
hayırlısı artık ne diyelim. sana da hayırlı hamilelikler canım...

benim hislerim kuvvetlidir bence senin oğlun olacak :)

eşimin ve benim ailelerimiz de erkek istiyor bakalım hayırlısı :52:
cumartesi yazarım sonucu...

Benim de sırtımda ve boynuma doğru sivilceler çıktı ama benim ergenlik sivilcelerimin çoğu da oralardan çıkmıştı.
Bunun dışında benim yiyecek içecekle ilgili belirgin ayrımım olmadı, turşuda yedim, tatlı da, tuzlu da :))
Bulantım felan da olmadı.. bir ara çok uyudum sürekli yorgun hissettim bunun dışında ultrasonda bebeği görmesem sadece kilo aldım hamile değilim diycem :)
Ama bebeğim erkek ;) Önemli olan senin içine doğan ben hamileliğim başından beri erkek olduğunu biliyordum ama hiç söylemedim...

yaa benim kafam karıştı eşim kız istiyor ailelerimiz erkek... bende ne hissedeyim şaşırdım :44: :1:

rahimin sağında görününce kese kız solunda görününce erkek diyorlar ama bilmmiyorum :s

rahimin sağında görününce kese kız solunda görününce erkek diyorlar ama bilmmiyorum :s

BEnim bebegim ilk bastan beridir solda önce erkek şimdi ise kiz dedi daha değişir mü bilemiyorum

gebeliğimin 16. haftası içindeyim. çok şükür sağlıklı bi gebelik geçiriyorum.:nazar: ama halaa cinsiyetimizi öğrenemedik :44: ayın 29 unda gidiyorum doktora. o güne kadar biraz olsun fikir alabilirsem çok sevinirim.:52: dikkatimi çeken değişiklikleri yazdım bakalım siz ne yorum yapacaksınız şimdiden teşekkürler :16::16::16:

* boool boool meyve yiyorum çook seviyorum :52:
*şalgam içmek istiyorum kociş izin vermiyor :26:
*turşu kokusu bile beni benden alıyor.düşününce bile ağzım sulanıyor. özellikle lahana turşusuuu :1:
* bir hafta öncesine kadar hiiiç göbeğim yoktu ama şimdi yanlarım dahil simit gibi etrafımı saran bir göbeğim var :26:
*kendimi gayet sağlıklı ve rahat hissediyorum :nazar:
*et, tavuk, hindi yiyemiyorum. kokusuna bile dayanamıyorum :25:
*sırtımda ve boynumda sivilceler çıktı hemde çooook. yüzümde ise tek tük :44:
*kılım tüyüm artmadı :1:

ilgilenenlerden Allah razı olsun... tüüüüüm dilekleriniz gerçek olsun inşallah...

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

sanki kız gibi geldi bana allah gönlüne göre sağlıklı bebek nasip etsinn canım

bence kızın olacak cnm belim simit gibi demişsin ya kızda enine genişliyorsun çünkü direk yaşayan biri olarak söylüyorum.

bencede kız gıbı ayyyyy acaba benımkı neee sacma sapan seyler as erıyorum

elma
yesıllık
sutlu seyler
kısır cıgkofte bırbırındne alakasız seyler meyve yıyorum

mıdem cok bulanıyor acayıp halsızım

ılk oglumda hareketlıydım ama hep eksı yıyordum bu kız olsun ıstıyorum hayırlısı

bencede kız gıbı ayyyyy acaba benımkı neee sacma sapan seyler as erıyorum

elma
yesıllık
sutlu seyler
kısır cıgkofte bırbırındne alakasız seyler meyve yıyorum

mıdem cok bulanıyor acayıp halsızım

ılk oglumda hareketlıydım ama hep eksı yıyordum bu kız olsun ıstıyorum hayırlısı

teşekkür ederim canım. inşallh gönlünden geçen olur :52:

Canım hemen hemen senin yaşadıklarını bende yaşıyorum bana gören kız diyor karnımı bende kız hissediyorum.bana da güzel bir kız gibi geliyor.Allah gönlünden geçen hayırlı evlat versin sana ve herkeze.

Canım hemen hemen senin yaşadıklarını bende yaşıyorum bana gören kız diyor karnımı bende kız hissediyorum.bana da güzel bir kız gibi geliyor.Allah gönlünden geçen hayırlı evlat versin sana ve herkeze.

teşekkür ederim canım. Allah sana da bebeğine de sağlık versin :16:

Back
X