Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde içime kız gibi doğdu canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
teşekkür ederim canım Allah sana da gönlünün muradını versin![]()
gebeliğimin 16. Haftası içindeyim. çok şükür sağlıklı bi gebelik geçiriyorum.Ama halaa cinsiyetimizi öğrenemedik :44: Ayın 29 unda gidiyorum doktora. O güne kadar biraz olsun fikir alabilirsem çok sevinirim.
Dikkatimi çeken değişiklikleri yazdım bakalım siz ne yorum yapacaksınız şimdiden teşekkürler
* boool boool meyve yiyorum çook seviyorum
*şalgam içmek istiyorum kociş izin vermiyor :26:
*turşu kokusu bile beni benden alıyor.düşününce bile ağzım sulanıyor. özellikle lahana turşusuuu
* bir hafta öncesine kadar hiiiç göbeğim yoktu ama şimdi yanlarım dahil simit gibi etrafımı saran bir göbeğim var :26:
*kendimi gayet sağlıklı ve rahat hissediyorum
*et, tavuk, hindi yiyemiyorum. Kokusuna bile dayanamıyorum
*sırtımda ve boynumda sivilceler çıktı hemde çooook. Yüzümde ise tek tük :44:
*kılım tüyüm artmadı
ilgilenenlerden allah razı olsun... Tüüüüüm dilekleriniz gerçek olsun inşallah...
![]()
seyzencim ben erkek hissediyorum![]()
kız bebeeek![]()
anket açsaydın yaa canımcımm..sonuç ne şimdi burda? :44::44:
bence kız..
tabii ki hayırlısı, sağlıklısı... annelere farketmez...
buarada geçmiş olsun çokkk...zencefil diyoollaaar gebelere bişi olmazmış ama araştır tabii ki..sonuçta kuvvetli bir baharat..
Canım bana da kız gibi geliyor.benim de ilk kızımdaki belirtilerle aynı ama şimdi de oğlum olacak 16.hafta da gittim bacakları kapalıydı 1 hafta sonra yine gittim oğlum olacağını öğrendim.Hep içimden de erkek diye geçiyordu.En önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim sağlıkla kucağına da alırsın inş. Benden sana tavsiye doktora girmeden 10 dk önce çikolata ye hareketlendiriyor görmek daha kolay oluyo benim kızım göstermiyordu çikolata sayesinde döndü.![]()
canım bence kız gibi 2 kız annesi olaraktan aynı şeyleri yaşamıştım bende ama sağlıklı hayırlı olsun
hadi gozun aydin canimm, ben merak ettim cin takvimi ne demisti ? :)