Doğuma Hazırlık Tahminlerinizi Alayım Kızlaaar :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benimde içime kız gibi doğdu canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :16:

gebeliğimin 16. Haftası içindeyim. çok şükür sağlıklı bi gebelik geçiriyorum.:nazar: Ama halaa cinsiyetimizi öğrenemedik :44: Ayın 29 unda gidiyorum doktora. O güne kadar biraz olsun fikir alabilirsem çok sevinirim.:52: Dikkatimi çeken değişiklikleri yazdım bakalım siz ne yorum yapacaksınız şimdiden teşekkürler :16::16::16:

* boool boool meyve yiyorum çook seviyorum :52:
*şalgam içmek istiyorum kociş izin vermiyor :26:
*turşu kokusu bile beni benden alıyor.düşününce bile ağzım sulanıyor. özellikle lahana turşusuuu :1:
* bir hafta öncesine kadar hiiiç göbeğim yoktu ama şimdi yanlarım dahil simit gibi etrafımı saran bir göbeğim var :26:
*kendimi gayet sağlıklı ve rahat hissediyorum :nazar:
*et, tavuk, hindi yiyemiyorum. Kokusuna bile dayanamıyorum :25:
*sırtımda ve boynumda sivilceler çıktı hemde çooook. Yüzümde ise tek tük :44:
*kılım tüyüm artmadı :1:

ilgilenenlerden allah razı olsun... Tüüüüüm dilekleriniz gerçek olsun inşallah...

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kız bebeeek :34:

anket açsaydın yaa canımcımm..sonuç ne şimdi burda? :44::44:

bence kız :16::16::16::16:..

:nazar::nazar::nazar: tabii ki hayırlısı, sağlıklısı... annelere farketmez...

buarada geçmiş olsun çokkk...zencefil diyoollaaar gebelere bişi olmazmış ama araştır tabii ki..sonuçta kuvvetli bir baharat..

Canım bana da kız gibi geliyor.benim de ilk kızımdaki belirtilerle aynı ama şimdi de oğlum olacak 16.hafta da gittim bacakları kapalıydı 1 hafta sonra yine gittim oğlum olacağını öğrendim.Hep içimden de erkek diye geçiyordu.En önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim sağlıkla kucağına da alırsın inş. Benden sana tavsiye doktora girmeden 10 dk önce çikolata ye hareketlendiriyor görmek daha kolay oluyo benim kızım göstermiyordu çikolata sayesinde döndü.:49:

anket açsaydın yaa canımcımm..sonuç ne şimdi burda? :44::44:

bence kız :16::16::16::16:..

:nazar::nazar::nazar: tabii ki hayırlısı, sağlıklısı... annelere farketmez...

buarada geçmiş olsun çokkk...zencefil diyoollaaar gebelere bişi olmazmış ama araştır tabii ki..sonuçta kuvvetli bir baharat..

ayyy hiç düşünmedim saymayı iyi ki hatırlattın canım dur bi sayayım...

taze zencefil var canım evdee. bugün doktorada sordum sakıncası yok kullanıyorum çay gibi dmleyip içiyorum. inşallah işe yarar :44:

Canım bana da kız gibi geliyor.benim de ilk kızımdaki belirtilerle aynı ama şimdi de oğlum olacak 16.hafta da gittim bacakları kapalıydı 1 hafta sonra yine gittim oğlum olacağını öğrendim.Hep içimden de erkek diye geçiyordu.En önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim sağlıkla kucağına da alırsın inş. Benden sana tavsiye doktora girmeden 10 dk önce çikolata ye hareketlendiriyor görmek daha kolay oluyo benim kızım göstermiyordu çikolata sayesinde döndü.:49:

saol canım Allah kızına ve oğluşuna sağlık versin. ben büyük çocuğum bir de erkek kardeşim var. çok güzel bi ilişkimiz var kardeşimle. inşallah senin çocuklarında da öyle olur :16: tavsiyene uyucam

9 kız
2 erkek

:26::26::26:
Hadi hayrlısıı....
:16::16::16::16::16::16:

Canim cin takvimine bak..benim ikiside dogru cikmisti...allahim cumlemizin evlatlarini bagislasin ,esirgesin,korusun...sanada nur topu gibi saglikli bir evlat nasip etsin.iki tane oglum var...icime dogan sanki seninkide erkek gibi,,bende cok tursu meyve yiyordum.hayirlisi olsun...haberdar et bizi merak ettim simdiden ,,,hadi saglikla ve bebisinle kal.........

Back
X