Bende takasa acigim konumdan begendiginiz seyler olursa bende konunuza bakabilirimMerhabalar,
Elinde deri ceket, spor mont, gömlek, bluz, mini etek, dar paça pantolon/kot, çanta ve kozmetik ürünleri bulunan arkadaşları takas yoluna davet ediyorum:) üst beden olarak s/m alt beden olarak da 36/38 giyiyorum. Önceliğim takas ama çok beğendiğim bir şey olursa satın alabilirim. Buna uygun olarak sayfamdan beğendiğiniz bir şeyler varsa, özel mesaj yoluyla ya da bu konu aracılığıyla ulaşabilirsiniz:)
Konumun linki: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mevcut-6-8-10-ve-11-sayfalarda.777911/page-12
tamam canım sen de beğendiğin bir şey olursa burdan yazarsın:)Bende takasa acigim konumdan begendiginiz seyler olursa bende konunuza bakabilirim
Cnm ürünlerini bende beğendm bedenleri ne arkadaş ilgilenmezse bende ilgilenirim bide topiğin varmı cnm link atarmısın
Canm henuz bi tukkanim yok:) bedenleri 36-38 canmCnm ürünlerini bende beğendm bedenleri ne arkadaş ilgilenmezse bende ilgilenirim bide topiğin varmı cnm link atarmısın
Canım ya bi dükkan aç yada daha neler var paylaş bende istiyorum cicilerin çokk tatlı 34 36 beden kot taytın varmııCanm henuz bi tukkanim yok:) bedenleri 36-38 canm
Teşekkür ederim canm.maalesef yok canmCanım ya bi dükkan aç yada daha neler var paylaş bende istiyorum cicilerin çokk tatlı 34 36 beden kot taytın varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?