Takı davası

Pembe9096

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2020
50
23
3
31
Selam güzel bayanlar.takı davası açıp kazananlar var mı aranızda süreç nasıl işliyor çok sürüyormu?hangi durumlarda mahkeme kadına veriyor takıları.bu süreci yaşayıp atlanlarınız varsa bilgilendirebilirmisiniz.bide ne kadar ücret mdeyip açılıyor bu dava.teşekkürediyorum şimdiden yorumlarınız için

Haberlerde izlemiştim.Emsal teşkil eden bir dava var.Hakim düğünde takılan altınların kadına ait olduğuna karar vermişti.Bu durumda altınlar zaten sizin.
Avukat ücreti konusunda bilgim yok

Haberlerde izlemiştim.Emsal teşkil eden bir dava var.Hakim düğünde takılan altınların kadına ait olduğuna karar vermişti.Bu durumda altınlar zaten sizin.
Avukat ücreti konusunda bilgim yok
Teşekkürler

Düğünde takılanlar kadının diye biliyorum yalnız kanıtlamanızı istiyorlarmış düğün CD resim vs.
Birde not alın şu kadar şu şu kadar şu
Eğer bir kısmını alıp bir kısmını aldıysalar adaleti yanıltmadan yazın derim
Avukat çekişmeli 10 bin vermişti bizim tanıdık en son.

Cd var.hepsini hırsızlar aldı bütün takılarımı hiç hesap vermeden.bi tek parmağımdaki yüzük vardı elimde .adalet yerini bulur hakkım olanı alırım inşallah.

Altınlar kadının. Sağlam bir avukatla bu işi halledersiniz. Ben 5 sene önce 1.000 TL ücret vermiştim avukata. Birde gramaj bilgisi. Ve fotoğraf. Sonrasını o halletti. Eski eşle ben hiç muhattap olmadım hep avukatım oldu. Hakkımıda söke söke aldı ve anlaşmalı boşandırdı. Çocuk olmadığı için nafaka filanda istemedim. Hiç bağlantım kalmasın diye. Altınlarımıda avukata bırakmıştı. Sıfatını sadece mahkemede 2 dk gördüm. Sonra şeytan görsün inşallah.

Ya ben birşey sorcam biz evde kavga ettik evde 2 tane bilezigim vardı onları aldım çıktım ama daha önce eşime 3 tane bilezik verdim 4 tane çeyrek bozdum birde ufak 1500 lük bir bilezik bozdum . Hepsi eşime gitti . Mesajlarımız var onun aldığına dair . Ama ne icjn aldığına delil yok dükkan açtı kendine ama ev icjn harcadık falan derse bir sorun olur mu ? Çalışmama izin vermediği için şuan ne param var ne bi birikim ne yapcam şaştım mutlaka geri almam lazım o bilezikleri

Valla detayını ben bilmem dediğim gibi benim tüm işlemlerimi avukat halletti. Sizinde bir tanıdığınız en azından varsa sorabilirsiniz.

Bana danışmadan altınları ailesiyle planlayarak satması ve bana hiç bir açıklama yapılmaması hırsızlıktan daha beter bişy
Yazıklar olsun o kadar düşmüşler demekki ahlaksızlar,
hakkınızı almış olmanıza cok sevındım ,

Hala evli misiniz?
Yok bir yıl oldu dava sürüyor .çekişmeli.anlaşmalı olsun diye yanaşıyolar ama hakkımı alıcam inşallah.oldu herşey siZin olsun(maaşımıda çalışırken elimden alıyodu pislik herif)banada ceketini al git öyle bir dünya yok

Ay benimde böyle olur mu ya?darısı bana olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…