Takı davası

Yazıklar olsun o kadar düşmüşler demekki ahlaksızlar,

hakkınızı almış olmanıza cok sevındım ,
Çok pislik insanlar para için yapmayacakları şey yoktu.afedersiniz beni bile gözden çıkarma(anladınız yani başka erkeklere) noktasına geldiğini görünce zor kurtuldum

Aksine bir teamül ve yahut anlaşma yoksa altınlar kadınındır CD ile düğün fotoğrafları ile bu hususlar yargı aşamasında ispat edilir. Avukatlık ücreti konusunda ise her avukatın kendi ücretlendirmesi farklıdır bu tür dosyalar için

Çok üzüldüm yazdiklarınızı okuyunca.Umarım haklarınızı söke söke alırsınız😣

dugunde takılan tum takılar gelınındır
ama dugun goruntusu lazım yanı cd olur resım olur farketmez takıların dugunde resmı goruntusu lazım ıspatlamalısınız dugunde takıldıgını

sıze sormadan altınlarınızı aılesıne vermesı satması hırsızlıktır
bırde evlılık sorumlulukları da var hukukda mesela bekarlıktan kalma bır esyası evde bırlıkte kullanıyorsunuz onu bıle sıze sormadan veremez . evlendıkten sonra ortak kullanılan hersey bırlıktedır bosanma gıbı durumlarda ayrılır evlı oldugunuz surece kıme aıt olursa olsun kendısıne aıt olsa bıle esınden bagımsız davranamazsın gonlunu rızasını almak zorundasın evlılık temelı denılen sey karsılıklı bırbırıne davranıs bıcımıdır burda sızı yok sayan bır es, hırsızlık yapan bır koca var

yuzde yuz zaten dava sızın

Ya ben birşey sorcam biz evde kavga ettik evde 2 tane bilezigim vardı onları aldım çıktım ama daha önce eşime 3 tane bilezik verdim 4 tane çeyrek bozdum birde ufak 1500 lük bir bilezik bozdum . Hepsi eşime gitti . Mesajlarımız var onun aldığına dair . Ama ne icjn aldığına delil yok dükkan açtı kendine ama ev icjn harcadık falan derse bir sorun olur mu ? Çalışmama izin vermediği için şuan ne param var ne bi birikim ne yapcam şaştım mutlaka geri almam lazım o bilezikleri
bozdurup verdıgınızı kanıtlayabılıyormusunuz
bosanırken ısteyebılıyorsunuz sıze aıt olan seyı ona verdıgınız ıcın, bosanırken verdıgınız herseyı ısteyebılırsınız bobregınızı bıle bagısladıysanız onu bıle ısteyebılırsınız :D
mesajlarınız varmıs bunu avukatınıza sorun mutlaka

Back
X