Biri akıl vermiş işte kendi çok biliyormuş gibi.İşçiliksiz bilezik alsın. Kiralama bedava mı oluyormuş? Orada bozdururken edilen zarardan daha fazla kira verilecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri akıl vermiş işte kendi çok biliyormuş gibi.İşçiliksiz bilezik alsın. Kiralama bedava mı oluyormuş? Orada bozdururken edilen zarardan daha fazla kira verilecek.
2 yıllık sevgilimle nişanlandım hiç koca meraklısı da olmadım senin tabirinle. Takı demek hediye demektir hediye de verilen değere göre alınır (bence)
Onunla birlikte yaşamak istediğim için evleniyorum evlenmiş olmak için değilKoca meraklısı benim tabirim değil. Benim tabirim hayatınızı evlenmek üzerine inşa etmeniz. İnsana verilen değerin maddi bi karşılığı olmaz ya. Valla çok basit düsünceler bunlar. Aman neyse sevdigin adamla el ele verip mutlu bir yuva insa etmek dururken bunlara takıp olay çıkarmak istiyosan devam et. Yazık ediyosun çok yanlış şeylere takılıyosun
Hayatını evlenme üzerine inşaa etmekte ne var ki?edenlere bir lafıniz mi var?Koca meraklısı benim tabirim değil. Benim tabirim hayatınızı evlenmek üzerine inşa etmeniz. İnsana verilen değerin maddi bi karşılığı olmaz ya. Valla çok basit düsünceler bunlar. Aman neyse sevdigin adamla el ele verip mutlu bir yuva insa etmek dururken bunlara takıp olay çıkarmak istiyosan devam et. Yazık ediyosun çok yanlış şeylere takılıyosun
Nasıl yaniBana nedense hic inandırıcı gelmedi söyledigi
Ay evet şuanda cok heyecan veriyorsun banaKendimle çelişmiyorum fikrim belli çünkü. Ama siz böyle bi hırsla gaza gelip hayatınıza heyecan aradıgınız için pek anlayamıyosunuz okuduklarınızı galiba çelişki buldugunuza göre
Onunla birlikte yaşamak istediğim için evleniyorum evlenmiş olmak için değil
Hani dügün esnasında kiralayacaklar ama o altın parasını hesabına yatırmayacaklar gibiNasıl yani
İşçiliksiz bilezik alsın. Kiralama bedava mı oluyormuş? Orada bozdururken edilen zarardan daha fazla kira verilecek.
Öyle biri değil yapıcam dediği şey neyse onu yapar ama bu teklifi kırıcı olduHani dügün esnasında kiralayacaklar ama o altın parasını hesabına yatırmayacaklar gibi
O mu alacak ailesi alacakÖyle biri değil yapıcam dediği şey neyse onu yapar ama bu teklifi kırıcı oldu
Valla ben de erken yaşta koca meraklısı kızları sevmem ama konu sahibi burda haklı. Hem takı istemekte ne var ki durumu adamın neye yetiryorsa yapmalı bir yüzükse bir yüzüğe 5 bilezik ise o kadardır. Unutmayalım ki boşanmak için evlenmesekte yarın kime ne olacağını kimse bilemez dinde bile kadına mehir sormuyorlar mı ? Hem bir kadın evlenirken her şeyine düğününe vs özenir yani bunda ne var ki prenseslik mi değil biri gider nikah kıyar tatıle harcar o parayı, biri düğününe takısına ne var bunda ? Ben keşke diyceğime yaparım netKoca meraklısı benim tabirim değil. Benim tabirim hayatınızı evlenmek üzerine inşa etmeniz. İnsana verilen değerin maddi bi karşılığı olmaz ya. Valla çok basit düsünceler bunlar. Aman neyse sevdigin adamla el ele verip mutlu bir yuva insa etmek dururken bunlara takıp olay çıkarmak istiyosan devam et. Yazık ediyosun çok yanlış şeylere takılıyosun
Ay evet şuanda cok heyecan veriyorsun bana![]()
Benim 50 bin nerde kaldıO mu alacak ailesi alacak
Ve atıyorum kabul ettin ve yatırmadılar durup durup isteyemezsin ki ee benim elli bin ne oldu hala göndermediniz falan gibi
Okumadım keşke yazmadam önce haber verseydin. Çok uzun olunca okuyamiyorum canim yazma oyuzden okumuyorumNe biliyim ne desem hemencik cevap veriyosun bi hevesle ahahaha ha öteki yazdıgına da cevap veriyim burdan (bak sen de bana heyecan veriyosun demek ki) hayatı evlenme üzerine kurmak şöyle sakıncalı. Evlenmek=birisiyle yeni bi aile kurmak yeni bir hayata başlamak. Değil mi? Peki atıyorum 25 yasında evlendin neden 25 sene boyunca bu günü bekliyosun? Senin kendi kimliğin yok mu? Düğün nişan evlilikle anlamlandırılan hayat size normal mi geliyo. E hadi her istediğiniz oldu rüya gibi bi düğün aman ne güzel balayı erkek tarafı istemediğin kadar altın taktı (öf ne biçim değer veriyo) sonra noldu adam evde göbek kaşıyo hiçbir işe elini sürmüyo. Olur mu sen çok değerlisin bi ton altın takıldı. Eee evlendik oturuyoruz evde. Şimdi nolcak? Yeni bi amaç lazım bana 25 sene bunun için yaşadım. Şimdi? Hadi çocuk yapayım bi de anne olayım. Hamişim kızlar kocam el üstünde tutuyo. Çocuğum doğdu. Eee? Geceleri uyuyamıyorum adam yardım etmiyo. Olur mu sen çok değerlisin bi ton altın takıldı. Hadi şimdi altınlarına bak ve sus sen çok değerlisin
Aynen canım böyle birşey de mümkün olabilir Allah korusun.Benim 50 bin nerde kaldı![]()