- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Olaylar saçma ama en saçma nokta bu.Takılan altın geline verilen değeri gösterir diye düşünüyorum dedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olaylar saçma ama en saçma nokta bu.Takılan altın geline verilen değeri gösterir diye düşünüyorum dedim.
Nişanlınız Karadenizliliymiş. Onlar takıyı gayet önemser. Ağır takı takarlar. Diğer konularınızda yazdığınız gibi ailesi sizi sevmediği için masraf yapmak istemiyor. Nişanlınız bence aile ağzıyla konuşuyor. Beklentiniz neyse açık açık konuşun. Yoksa evlendikten sonra da çok ağlarsınız.Böyle şeylerde kız kardeş empatisi yapamıyor kız kardeşi olmadığı için![]()
Valla umurumda bile olmazdi biliyor musunuz? Bana zaten boyle bir teklifle gelmezdi cunku altina zerre deger vermedigimi bilir esim , ben kendim soyledim zaten hicbirsey istemiyorum diye hatta tek tas bile istemedim , adam ben istemedigim icin almadi ama icinde kalmis 1. Yıldönümü hediyesi olarak tek tas almistiSize tamamen katılmakla birlikte eşiniz size böyle bir teklifle gelse asla kabul etmeyeceğimizi hatta böyle birisiyle evlenilir mi yeniden değerlendireceğinizi düşünüyorum. Düğünde takılan takıların tamamını ertesi hafta bozdurup borç kapatmış sonra da lafını bile etmemiş birisi olarak takı kiralamak biraz iki yüZlülük oluyor bence.
Demek istediğim tam olarak bu işte. Değer meselesinden kastettiğim yani. Bir çok konuda hep anlayışlı davrandım. İlk açtığım konuyu okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.. Ben maddiyat açısından toleranslı davrandıkça hep fazlası bekleniyor.Yaşadığımız toplumun geleneği var göreneği var. Bunu o da biliyor ve elâleme karşı kiralayalim diyor. Kızlar ben de sizin gibi derdim. Kıymet altınla mı ölçülür? Sevginin göstergesi bu mu? Evlenirken hiçbir şey istemedim. İp gibi bir söz yüzüğü taktik. Sonra gitgide standart düştü düştü. Ictigimiz çaya kadar muhabbetini yaptı. Ailesi 2 adımlık yoldan gelmedi para diye diye...en sonunda attım nişanı. Evet. Çok doğru imiş. Sen istemedikçe mutevazi oldukça değerin düşüyor
Dediği mantıklı. Banka hesabınıza altın olarak yatırsın. Çünkü işlenmiş altın alırken pahalı satarken ucuz oluyor işçilikten dolayı.
Davranışları gayet içten. Bunu bir arkadaşı fikir olarak söylemiş. Söyleyen arkadaşı da bekar verdiği fikri yapan biri değil yani. Arkadaşıyla konuştuğu gün söyledi bana ailesi ile konuşmamış bunu. Ailede ilk gelin ben olacağım kız kardeşi de yok. Dün çok fazla kızdım ailemize söyleyelim bakalım ne diyecekler dedim tehditvari bi şekilde aramızda kalsın falan dediGayet katiliyorum. Elaleme gosteris icin parayi sokaga atmanin alemi yok, dugun takisini bir kere takiyorsun sonra kenarda degerini kaybediyor.
Adam gayet akilli bence. Hem gosteris derdiniz tatmin olur, hem maddi zarara ugramamis olursunuz.
Ote yandan kiraya para vermek de sacmalik, neden uygun fiyatli imitasyon dusunmemis mesela madem derdi yatirim?
Ama derseniz ki, ailesi bilerek yapiyor bana deger vermiyorlar misal kendi kzilarina ya da gelinlerine yapti o zaman haklisiniz. Nedir durum ailesinin sizinle derdi var mi? Davranislari nasil?
yuhhhh bu tipler yarın senin alısverisine bile karısır hatta etiketini koparmadan sürekli degistiren tipler varmıs bu kesin böyle bisey ne ayıp yaa desene ister takarım ister takmam hayırdır onlar benim göz koyamazsın dinende kadın altına yarın öbür gün bosanırsın acıkta kalma diye yapılmıs bisey valla bu aslında sana buyuk bi kapı acmalı her konuda cakal birisi bence buArkadaşlar selam. Bu saatte yazıp dertlesecek birini bulamadım.... Nişanlım takı almayalım kiralayalım onun yerine banka hesabına sana altın yapalım bozarken işçiliğinden zarar etmemiş oluruz dedi. Çok sinirlendim kan beynime sıçradı kiralamak nedir resmen hakaret gibi bende kızdım bayağı kendimi çok kötü hissediyorum böyle bi teklif sunması üzücü değil mi ben mi abartıyorum. Takılan altın geline verilen değeri gösterir diye düşünüyorum dedim. Bunu söyleyince sanki takacak mısın günlük hayatta durumu olmayanlar gelinine değer vermiyo mu dedi. İkimizde devlet memuruyuz kiralayacak kadar kötü durumda değiliz sinirimden ağlıyorum. Sizce kim haklı