Takı kiralama

Bence sen haklısın. Herkes trabzon seti takacak diye birşey yok. Durumuna göre bir set veya bir kaç bilezik yapılabilir. Kiralayacağına hiç takmasın. El-alem den çekiniyor ama senden çekinmiyor çok kırıcı bir durum

Düğününe 3 gün kala maddiyat yüzünden terk edilmiş biri olarak hala maddiyat önemsemeniz garip değil mi? Adam hesabına yatıracağım demiş ayrıca ben o bilezikleri aklı başında birinin taktığını da görmedim. İğrenç buluyorum. Sırf gösteriş için kuyumcu dükkanı gibi gezmeye bayılıyor kadınlar. Konu sahibi kavga et canım aynen devam. 3 güne sen de yersin tekmeyi.

Düğününe 3 gün kala maddiyat yüzünden terk edilmiş biri olarak hala maddiyat önemsemeniz garip değil mi? Adam hesabına yatıracağım demiş ayrıca ben o bilezikleri aklı başında birinin taktığını da görmedim. İğrenç buluyorum. Sırf gösteriş için kuyumcu dükkanı gibi gezmeye bayılıyor kadınlar. Konu sahibi kavga et canım aynen devam. 3 güne sen de yersin tekmeyi.
Pardon sen neyin kafasını yaşıyorsun? Ben düğüne 3 gun kala tekme yemedim ama çok terbiyesizsin. usuyenprenses usuyenprenses ile karistirdin sanırım ama ona da böyle birşey söyleme hakkın yok. Umarım onun yaşadıklarını sende yaşarsın böyle büyük konuşma hayatta herşey insanlar için.. nefretini kusma buralarda

kiralamak istemiyorum iscilige para vermeyecegim satarken ucreti cok dusmeyecek takilar alacagim zaten dersiniz takidami kiralaniyormuş ilk kez duydum

Davranışları gayet içten. Bunu bir arkadaşı fikir olarak söylemiş. Söyleyen arkadaşı da bekar verdiği fikri yapan biri değil yani. Arkadaşıyla konuştuğu gün söyledi bana ailesi ile konuşmamış bunu. Ailede ilk gelin ben olacağım kız kardeşi de yok. Dün çok fazla kızdım ailemize söyleyelim bakalım ne diyecekler dedim tehditvari bi şekilde aramızda kalsın falan dedi

Yani simdi arkadasi da biraz salak bence, kiralama uygun fiyata gelmiyor hatta fahis fiyata geliyor. Ote yandan sizinki de uyaniklik yapmaya mi calismis artik nedir ama sizinkinin de yatirim islerine kafa pek basmiyor bence, o yuzden sizin taraf ne diyorsa o olsun,

Secenek senin konu sahibesi takmak istiyor musun, istiyorsan Atasay, Zen pirlanta gibi cok markada indirim var git onlardan takacagin bir seyler sec, ustune de yatirimlik gram altin al.
Yok takmam, sevmem, spor giyiniyorum dersen kendi banka hesabina git simdi altin bedelini iste. Dugun takisi da mesela Merano Dizayn diye bir marka var, cidden pirlantaya benzetiyorlar onlardan al tak.

Yaaa yalan dolan. Boyle seyler o gun yapılırsa yapılir yapilmazsa unutulur gider. Yani ben 'taki yerine senin hesabina yatiralim' cümlesinin gercek olacagina inanmıyorum. Mutlaka 'şu sıkıntılı zamanda...' denir yapilmaz. Sonra da ara ki bulasin o altinlari.

Ha bu arada altin altin diye aglamaniz, baslik parasi gibi ille de birseyler istemeniz falan benim hayat görüşüme tamamen aykiri. Ben kendi hayatimda, ele güne gosteris yapmak icin pahalli dugun yapan- cok taki alan-hesabini kitabini bilmeyen adamla zaten evlenmem mesela. Ama siz boyle şeylere deger veriyorsunuz. Kabul etmeyin bence.
Cok islemeli /bozdurunca cok deger kaybedecek birşey almayin da az islemeli duz birsey alin,madem öyle. ..

Takılan altın gelinin değerini nasıl belirliyor bunu bir açıklar mısınız yani ben anlamadım bilezik için ağlıyor musunuz? Bu adam size ev döşüyor mu istediklerinizi alıyor mu düğününüz olacak mı bunlara bakın derim ben. Valla bilezik takılmıyor ben takmıyorum bankaya koydum altın alıp atıyorum kasaya da inanın o bilezikler para etmiyor sonra ne olacak ki göstermelik kiralansa zaten alacakmış altın hesabı yapacakmış adınıza aynı şey evlenmeden önce yaptırın onu valla ne kadar millet ne der odaklı yaşıyoruz gerçekten hayret

usuyenprenses usuyenprenses ile karistirdin sanırım ama ona da böyle birşey söyleme hakkın yok. Umarım onun yaşadıklarını sende yaşarsın böyle büyük konuşma hayatta herşey insanlar için.. nefretini kusma buralarda
[/QUOTE

Aman zihniyetiniz aynı olduğuna göre sen de aynısın. Çok şükür altın meraklısı değilim. Evliyim. Evlenirken de istemediğim halde her şeyim yapıldı. İnsanın önce kendi gözü gönlü geniş olacak. Yoksa böyle anca ağlıyorsun. Profilde gelinlik fotosuyla hayal aleminde yaşıyorsun sadece.

Benim eşim de arkadaşından duymuş, evlenirken olmazsa kiralarız vs zırvaladı. İşçiliksiz bilezikler var, onlardan alırsınız. Altın gelinin değerini belirler mi belirlemez mi bilmem ama nişanlınızın zihniyetini iyi anlamaya çalışın. Evliliği zorlaştıracak bir insan mı ona bakın çünkü o tip insanlar insanın ömrünü yer

Pardon sen neyin kafasını yaşıyorsun? Ben düğüne 3 gun kala tekme yemedim ama çok terbiyesizsin. usuyenprenses usuyenprenses ile karistirdin sanırım ama ona da böyle birşey söyleme hakkın yok. Umarım onun yaşadıklarını sende yaşarsın böyle büyük konuşma hayatta herşey insanlar için.. nefretini kusma buralarda
benimle karıştırmış olabilir :D
tekme yemedim tekme attım çokta iyi ettim ohh kime ne
kimse kimsenin içeride neler yaşadığını bilmez bş hava sallaması kolay boşver

Ben olsam kabul ederdim bilezik falan takmadığım için. Mantıklı geldi bana.

Arkadaşlar selam. Bu saatte yazıp dertlesecek birini bulamadım.... Nişanlım takı almayalım kiralayalım onun yerine banka hesabına sana altın yapalım bozarken işçiliğinden zarar etmemiş oluruz dedi. Çok sinirlendim kan beynime sıçradı kiralamak nedir resmen hakaret gibi bende kızdım bayağı kendimi çok kötü hissediyorum böyle bi teklif sunması üzücü değil mi ben mi abartıyorum. Takılan altın geline verilen değeri gösterir diye düşünüyorum dedim. Bunu söyleyince sanki takacak mısın günlük hayatta durumu olmayanlar gelinine değer vermiyo mu dedi. İkimizde devlet memuruyuz kiralayacak kadar kötü durumda değiliz sinirimden ağlıyorum. Sizce kim haklı
Çok mantıklı..Ben de öyle yapmayı düşünüyorum..Altın takmayı sevmiyorum zaten..Ne diye ağlıyorsunuz ki😒Sonuçta evleneceksiniz yani çıkan bilezik de eşinizden cikmayacak mı

Arkadaşlar selam. Bu saatte yazıp dertlesecek birini bulamadım.... Nişanlım takı almayalım kiralayalım onun yerine banka hesabına sana altın yapalım bozarken işçiliğinden zarar etmemiş oluruz dedi. Çok sinirlendim kan beynime sıçradı kiralamak nedir resmen hakaret gibi bende kızdım bayağı kendimi çok kötü hissediyorum böyle bi teklif sunması üzücü değil mi ben mi abartıyorum. Takılan altın geline verilen değeri gösterir diye düşünüyorum dedim. Bunu söyleyince sanki takacak mısın günlük hayatta durumu olmayanlar gelinine değer vermiyo mu dedi. İkimizde devlet memuruyuz kiralayacak kadar kötü durumda değiliz sinirimden ağlıyorum. Sizce kim haklı
Haklısın canım, seni değil 3 kuruş zarar etmemeyi düşünüyor...
Ayrıca o para da senin hesabına yatmaz, şimdiden söyleyeyim

Valla umurumda bile olmazdi biliyor musunuz? Bana zaten boyle bir teklifle gelmezdi cunku altina zerre deger vermedigimi bilir esim , ben kendim soyledim zaten hicbirsey istemiyorum diye hatta tek tas bile istemedim , adam ben istemedigim icin almadi ama icinde kalmis 1. Yıldönümü hediyesi olarak tek tas almisti 😂 dugunde istemedin ben de evlilik yıldönümü hediyesi olarak aldim demisti yani ailemin boyle bir beklentisi olsa ben bile derdim ona kiralayalim almayalim diye o kadar umurumda degil altin meselesi
Mesela ilk evliligimde de kayinvalidem bilezik takmisti , durumu olmadigini bildigim icin esime sormustum nasil almis diye , borcla aldigini ogrenince esime parasini verdirmistim annesine benim haberim yokmus gibi
Hakikaten çok aklı başında bir hanimefendisiniz tebrik ediyorum😊😊

Valla umurumda bile olmazdi biliyor musunuz? Bana zaten boyle bir teklifle gelmezdi cunku altina zerre deger vermedigimi bilir esim , ben kendim soyledim zaten hicbirsey istemiyorum diye hatta tek tas bile istemedim , adam ben istemedigim icin almadi ama icinde kalmis 1. Yıldönümü hediyesi olarak tek tas almisti 😂 dugunde istemedin ben de evlilik yıldönümü hediyesi olarak aldim demisti yani ailemin boyle bir beklentisi olsa ben bile derdim ona kiralayalim almayalim diye o kadar umurumda degil altin meselesi
Mesela ilk evliligimde de kayinvalidem bilezik takmisti , durumu olmadigini bildigim icin esime sormustum nasil almis diye , borcla aldigini ogrenince esime parasini verdirmistim annesine benim haberim yokmus gibi
1. evliliğinde fedakarlık yapmışsın ama kıymetin bilinmemiş canım.
Tesbitin hatalı bence

Adam hakli o bir suru para verilip alinan takilar hic oluyor ama bankadaki altin hep karda bankanin satisi ve alisi arasinda 2 3 tl oynuyor

usuyenprenses usuyenprenses ile karistirdin sanırım ama ona da böyle birşey söyleme hakkın yok. Umarım onun yaşadıklarını sende yaşarsın böyle büyük konuşma hayatta herşey insanlar için.. nefretini kusma buralarda
[/QUOTE

Aman zihniyetiniz aynı olduğuna göre sen de aynısın. Çok şükür altın meraklısı değilim. Evliyim. Evlenirken de istemediğim halde her şeyim yapıldı. İnsanın önce kendi gözü gönlü geniş olacak. Yoksa böyle anca ağlıyorsun. Profilde gelinlik fotosuyla hayal aleminde yaşıyorsun sadece.

Evlenmeden önce altın merakınız varmış belli ki. Ne kolay millete sallamak ya.

Konu sahibi, eş adayın komple boşa konuşuyor. Kiralamak sanki bedava. Ben de düğün öncesi "istediğim tarihe nikah günü bulamazsam düğünden 3 ay sonraki diğer bir istediğim güne kadar evlenmem" demiştim, o zaman kafa uçmuş mantıklı geliyordu. Bu dönemde böyle saflıklar oluyor. Olmayacağını söyle geç, anlam falan çıkarma bundan.

takı seti süs amaçlı alınan birşey zaten. Neden bozdurasınız. Aldığımız kıyafetler gibi diğer kolyeler bilmemneler gibi.
mesela diyelim Butiktesiniz . Kazak alıyorsunuz. Ben o parayı senin hesabına yatıracağım. Alma. Aldıktan sonra aynı paraya satamazsın. Demekle aynı şey.
Nişanlınız anladığım kadarıyla takı seti almayı gereksiz buluyor. Ama bunun Kararını tek başına veremez.
Eğer imkanı yoksa almasın zaten. Öyle bir beklenti doğru değil.
Ama imkan varsa gelenektir. Gelin istiyorsa almalı.
Çakallık ediyor sanırım. . O altın hesabı , ama küçük sevimli ailemizin parası diye evlendikten sonra ona dönecek. Bana öyle geldi.

Evlenmeden önce altın merakınız varmış belli ki. Ne kolay millete sallamak ya.

Konu sahibi, eş adayın komple boşa konuşuyor. Kiralamak sanki bedava. Ben de düğün öncesi "istediğim tarihe nikah günü bulamazsam düğünden 3 ay sonraki diğer bir istediğim güne kadar evlenmem" demiştim, o zaman kafa uçmuş mantıklı geliyordu. Bu dönemde böyle saflıklar oluyor. Olmayacağını söyle geç, anlam falan çıkarma bundan.
Ya sen nasıl bi kralsın canım çok öpüyorum seni 🙈😆😆

Back
X