takı markası çıkarmak nasıl fikir

sevvall1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
97
18
3
23
merhaba ben suan kendime uygun iş bulamadığımdan çalışmıyorum onun harici dışardayım evdeyim yani maddi durumumuzda çalışmamama el veriyor (evli değilim) ama böyle kendi markasını çıkarmış insanları hep beğenmişimdir ben takmadığım bilekliklerimi kolyelerimi kıyafetlerimi dolap uygulamasına yüklüyorum ve bileklik kolye biraz durduktan sonra satılıyor bende acaba eminönü gibi yerlerden şuanki modaya uygun charmlar zincirler alsam ve kendim yapıp yüklesem mi acaba diye düşündüm çünkü bir kaç hesap gördüm ve baya talep vardı sizce nasıl olur?

Dolap'ta bende gördüm , resmen sermayesiz dükkan gibi ama uygulama sınırlı sayıda vitrin hakkı verirse nasıl olur bilmiyorum.

ortalama ne kadar maliyetle yapacaksin?
tek dolap olarak düşünursen bence karli degil çünkü zaten o uygulamalarin komisyonu var. alan hem komisyon odeyecek hem kargo ödeyecek.
simdi baktim 200 tllik urun alsa odeyecegi rakam 262
neden dolaptan alsin ki?
cok ucuza satsan bu sefer nasıl kâr edeceksin?
yerinde olsam boyle bir hevesim varsa toptan degil de once sayica cok az alir tasarlar hem instaya hem dolaba hem gardroba koyardim. birileri aldiysa hemen ertesi gun gider yeterli sayida alir yapar satardim.
fazla fazla alip elimde kalmasindan iyidir.
ya da fazla fazla aldiysam kokos urunler satan bir dukkana rica ederdim, bunlar sizde dursun sattiginizdan yuzde 25 size vereyim diye. kabul edenlere urunlerimi birakirdim.
yazlik yerlerde kose basina tezgah acardim falan...
sadece dolapla bu is yurumez

Dolapta değil de instgramdan sayfa açarsın güzel sunum yaparak aynı şekilde çekim yaparak olur neden olmasın yani mesela beyaz saten bi kumaş alırsın üstüne beton veya beyaz mum sunumlukları oluyo ondan da alırsın güzel bi şekilde ürünleri yerleştirip kendi telefonunla bile ışığı güzel olan yerde çekim yapabilirsin çevrenede söylersin arkadaşlarına falan paylaşırsın o şekilde

sadece dolap düşünmedim ben ilk dolapta gördüğüm ve oraya yüklediğim için ve alındığı için orayı söyledim zaten talebi daha bilmediğim için toptan almak gibi bir işe kalkışmam bir kaç bileklik takı yüklerim talep varsa biraz daha yüklerim ama tabiki sadece dolap olarak bakmadım olaya

teşekkürlerrr

Mantıklı değil herkes bu işi yapıyo

Ay aklıma zehrainşallah geldi yaa sen git temudan kıytırık ürünleri al millete fahiş fiyatlarla kakala vay arkadaş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…