- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Benim de şimdiki aklım olsa kınada da takı merasimi yapardım kurban Bayram'ı haftası olduğu için kimse düğüne gelememiştiIkisinde de yapin taki merasimini.
Simdiki aklim olsa dugunumde 4 kere falan taki merasimi yapardim, en sevdigim
Sizler de oluyorsa merasim yapabilirsiniz tabi ki neden olmasın. Bizde olmadı kınada merasim ama düğüne gelmeyen tanıdıklar oldu onlar anneme kınada vermişler mesela böyle de olabilirKimseden bişey kaçırdığım yok kına olcak ertesi gün salonda düğün olcak ama bizim konu komşu herkes salona gelmeyebilr kına gecem daha kalabalık olur. Yani diyorum ki kınada yapılır mı takı merasimi?
Kimseden bişey kaçırdığım yok kına olcak ertesi gün salonda düğün olcak ama bizim konu komşu herkes salona gelmeyebilr kına gecem daha kalabalık olur. Yani diyorum ki kınada yapılır mı takı merasimi?
Iyi akşamlar kızlar içinden çıkamadığım bi konu hakkinda fikirlerinizi almak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.
Mayısta düğünüm olcak nişanlım düğünü kredi çekerek yapicak düğünden gelenlerle borcun bir kısmının kapatiriz diye düşünüyoruz ama şöyle bi sorun var bizim mahallede kına düğün yapıldığı zaman çok kalabalık olur ve gelenler ufakta olsa bişeyler takar ama ertesi gün düğün salonuna herkes değilde belli basli kişiler gelir. Düğün salonuna da herkes gelemeyecegi için takilanlar güme gitsin istemiyorum.
Nasıl yapabiliriz kına da takı merasimi yapip salon da yapmasak olur mu yada başka bi öneriniz var mi?
Evet yapılır. Niye yapılmasın.Kimseden bişey kaçırdığım yok kına olcak ertesi gün salonda düğün olcak ama bizim konu komşu herkes salona gelmeyebilr kına gecem daha kalabalık olur. Yani diyorum ki kınada yapılır mı takı merasimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?