Takı Merasimi

Uye53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
69
61
18
27
Hepinize merhaba bir ay sonra nişanım var eskiden panik atak geçmişim vardı şimdi tekrar bir hastalık sebebiyle tetiklendi, nişan gecesi panik atak geçirmektn çok korkuyorum doktora gittim tedavi oluyorum bu arada,beni en korkutan takı merasimi zira o an kötü hissetsem tuvalete bile gidemem takı mevzusunu nasıl halledebilirz masa masa gezmek ayıp olurmu ya da girişte kutu olsa nasıl olur bana kalsa hiç takı yapmam ama ailelerde taktıklarını geri bekliyorlar onlarıda anlıyorum ve herkesi kırmadan bana bir akıl verirseniz çok mutlu olurum yaşadığım yerde klasik takı merasimi dışında pek kutu ve masa gezme yoktur o yüzden hangisi en mantıklısı olur hepinize şimdiden teşekkür ederm☺️

Cok gecmis olsun. Insanlar la yüz yüze gelmekten mi korkuyorsunuz?
Çok teşekkür ederim oynarken kötü hissetsem tuvalete falan gider sakinlerm ama takıda bu ihtimalim olmadığı için klasik panik ataklıyım diyebiliyim herşey tetikleyebiliyor maalesef

Maalesef bizim burada var keşke olmasa ama üstelik 1 saatten uzun süren bir merasim
Kusura bakma fakirliğim tuttu.
En mutlu olduğun günde panik atağı düşünme. Nişanlını düşün mutluluğuna konsantre ol, başka şeyleri düşün

Kusura bakma fakirliğim tuttu.
En mutlu olduğun günde panik atağı düşünme. Nişanlını düşün mutluluğuna konsantre ol, başka şeyleri düşün
Haha yok ne fakirliği bizim buranın adetlerinden biri maalesef öyle yapmaya çalışsamda işim biraz zor gibi

Biz nişanda sandık koyduk ve anons yapıldı sadece aile yakınları takacak diğerleri lütfen sandıklara takısını atsın diye o yüzden merasim uzun sürmedi. Zaten geçen sene martta pandemi de vardı iyi oldu

Aklıma şu haber geldi 😊

IMG_6997.webp

Nişandan sonraki aşamalar nasıl olacak peki, tedaviniz o zamana kadar yol katedebilir mi yeteri kadar ?
Düğüne daha bir buçuk iki yıl var o yüzden şuan kalp ile ilgili bir tedavi gördüğüm için ağır antideresan kullanamıyorum o yüzden pek etkisi olmuyor maalesef

Sandık koyulsun bir beklesin başında. Kalem zarf koyun takıları buraya atın desinler. Sizde hoşgeldiniz diye gezebilirsiniz masaları
Çok teşekkür ederim bu ve diğer arkadaşın dediği fikirler oldukça mantıklı☺️

Hepinize merhaba bir ay sonra nişanım var eskiden panik atak geçmişim vardı şimdi tekrar bir hastalık sebebiyle tetiklendi, nişan gecesi panik atak geçirmektn çok korkuyorum doktora gittim tedavi oluyorum bu arada,beni en korkutan takı merasimi zira o an kötü hissetsem tuvalete bile gidemem takı mevzusunu nasıl halledebilirz masa masa gezmek ayıp olurmu ya da girişte kutu olsa nasıl olur bana kalsa hiç takı yapmam ama ailelerde taktıklarını geri bekliyorlar onlarıda anlıyorum ve herkesi kırmadan bana bir akıl verirseniz çok mutlu olurum yaşadığım yerde klasik takı merasimi dışında pek kutu ve masa gezme yoktur o yüzden hangisi en mantıklısı olur hepinize şimdiden teşekkür ederm☺️
Öncelikle hayırlı olsun. Kendini o gün sakinleştirmen gerekecek. Birkaç aksilik olabilir. Düğünde vs çok normal kalabalıkta olacak diyorsun. Bizde adet töre çok iyi biliyorum. Takı için anons yapılıyor zaten. Gelip çoğu insan takar. Kutuda olur belki üstüne takmak istemeyen kutuya para atar. En son bütün oynama takı bitince masaları gezersin nişanlınla hoşgeldiniz dersin.

Heyecanlanmamaya bak. O anın biteceğini ve rahatlayacağını düşün. Zaten ilaç alıyormuşsun. Rahatlaman için fenalaşacağını düşünme. Düşünürsen fenalaşırsın. İyi düşün olumlama yap

Düğüne daha bir buçuk iki yıl var o yüzden şuan kalp ile ilgili bir tedavi gördüğüm için ağır antideresan kullanamıyorum o yüzden pek etkisi olmuyor maalesef
Nikah yapıp, ufak bir nikah yemeği verip( ailelerin takıları alabilmesi adına) kapatabilirsiniz mevzuyu aslında sizin sağlığınızdan daha önemli değil. Sazlı sözlü tüm gözlerin üzerinizde olduğu takı törenli pasta törenli falan yoğun bir düğün dernek yerine yani

Nikah yapıp, ufak bir nikah yemeği verip( ailelerin takıları alabilmesi adına) kapatabilirsiniz mevzuyu aslında sizin sağlığınızdan daha önemli değil. Sazlı sözlü tüm gözlerin üzerinizde olduğu takı törenli pasta törenli falan yoğun bir düğün dernek yerine yani
Keşke nikah yapanlara o kadar özeniyorumki küçük bir köyde yaşıyoruz ve inanın düğünler tam 5 gün sürüyor gelin alma ile birlikte düğün istemem desem olay olur ama şuan düğün düşündüğüm son nokta bile değil nişanı bir atlatabilrsem

Back
X