Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben olsam bi ceyrek takarim ikisine de, tabi durumunuz musaitse. Cok abartmaya gerek yok bu taki olaylarini. Hele kendi amcam bize dugunumuzde iki ellilik taktiginda bu taki olaylarindan nefret ettim. Babam tum yegenlerine bilezik takmisti cunku. Bu devirde kimse kimseden bisey beklemesin bence. Hic takmasaniz da olur. Kimse dusunmuyor cunku yeni yuva kurana yardimin esirgenmeyecegini... Keske dusunseler..
Valla kusura bakmayın ama ben kimin kim olduğu konusunu baya karıştırdım.
Sonuç olarak ikisi de Kardeşiniz değil mi? Ikisine de aynı şeyi takın. Mesela yarım altın
Merhabalar
Aynı anneden ama babamızın farklı olduğu erkek kardeşim evleniyor kardeşimin de gelinimizin de ikinci evliliği
Ve onlardan 10 gün sonra da aynı babadan ama annelerimizin farklı olduğu kız kardeşim evleniyor aynı şekilde onların da ikinci evliliği ve ben ne takmalıyım bilmiyorum
Ilk evliliklerin de pahada ağır bilezik takmıştım her ikisine de ama şimdi düşündüm bulamadım eşim hiç takmayız gibi düşünüyor o da olmaz
Siz olsanız ne yapardınız fikirlerinizi alabilir miyim
benim görümcem 4.evliliğini yapacak yakında,her seferinde bilezik takmak,her doğumunda altın takmak beni artık germeye başladı,bu evliliği sorunsuz devam etsin diye dua ediyorum artık
size yazılan yorumları bende okuyayım,belki bana da fikir olur.bu sefer birşey takmak istemiyorum ama takılmadan da nasıl olacak bilmiyorum,off,sırf görümceye çalışıyormuşuz gibi geliyor bazen
benim görümcem 4.evliliğini yapacak yakında,her seferinde bilezik takmak,her doğumunda altın takmak beni artık germeye başladı,bu evliliği sorunsuz devam etsin diye dua ediyorum artık
size yazılan yorumları bende okuyayım,belki bana da fikir olur.bu sefer birşey takmak istemiyorum ama takılmadan da nasıl olacak bilmiyorum,off,sırf görümceye çalışıyormuşuz gibi geliyor bazen
Bence dusuk ayarli ceyrekten biraz daha hallics bir bileklik falan aha his dyru bir de samimiyetinize ve size ne kadar destek okduklarina bagli... Iste cok veren taraf yine siz olun biraz da olsa ... Laf kapilatini.kapatin
takmayayım artık değil mi,yani beklentiye girer mutlaka,birde damat adayanın ilk evliliği olacak,şaşırdım kaldım valla bu 4.evliliği olacak,ben 2 ve 3 e yetişebildim,bu da 4 işte.ilk evliliğinde eşimle tanışmamıştık henüz,valla korkuyorum bundan da ya ayrılırsa diyeayy resmen dedikodusunu yaptım kadının ya,halbuki severim de kendisini.