Tembihleyen o buyuk hala.sabah kayinvalidem konusurken cocuklarin hepsi dedi ona tenezzul edecek insanlar degiller zaten.Bazı kelimeleri yanlış yazmışın ne olduğu tam anlaşılmıyor
Eşinle görüş bence kayınvalideyi arayıp konuşursan gerginlik çıkabilir
Ama eltinler de kayınvalidenin haberi olmadan gelip altınları istemezler tembihlenmişlerdir de göndermişlerdir yanına
Sorun altinlari isteyen kayinvalidem degil de uzaktan akrabalarin gelinlerinin gelip teslim edin demesiKeşke bu kadar karışık yazmasaydınız 2 defa okudum hala tam anlayamadım.
Kayınvalideye neden açıklama yapacaksınız ki? Altınları vermemişsiniz işte sorun nedir.
Kayinvalidem kendisi soyledi.eltim (ayse) ayseyi hala yollamis ayse de bana anne ayip oldu mu karsi tarafa teyze beni zorladi demis dedi : )))O kadını kv tembihlemiştir, ben tembihledim de demez, kırmayın kadını der sadece. Boşuna kadına atarlanmayın, kvyi de boşuna aramayın, eşinize diyin bu durumu ve vermeyeceğinizi söyleyin, bu kadar basit.
Fazlasiyla.kayinvalidem teyzemlere soylediklerini bilmiyor henuz.Halaya ne yemek düşer yazmıyım ayıp olur.Kayınvaliden aldırma demiş zaten.Hı hı de geç.O da biliyor demek ki nasıl insan olduklarını.Yanlış bir şey yapmamışsın.Onlar hadsizlik yapmış.
Tamam vermemişsiniz işte kendi kendilerine karışmak istemişler dert etmişler.Sorun altinlari isteyen kayinvalidem degil de uzaktan akrabalarin gelinlerinin gelip teslim edin demesi
Fazlasiyla.kayinvalidem teyzemlere soylediklerini bilmiyor henuz.
Kv ben tembihledim demez dedim oysaki, siz bu olayın aslını en gec 2 seneye öğrenirsiniz, bunlar klasik düğün yalanları. Neyse, ne isterseniz onu yapın, hayırlı olsun düğününüz.Kayinvalidem kendisi soyledi.eltim (ayse) ayseyi hala yollamis ayse de bana anne ayip oldu mu karsi tarafa teyze beni zorladi demis dedi : )))
Kizlar kayinvalidem oyle bir insan degil.oyle olsa kısar esirger sagolsun her seyi yapti zaten ona tenezzul edecek durumu yok.gayet varlikli uc bes bilezige bakma tokgozludur.mevzuu ilgisiz isanlarin ortaligi karistirmasiAnladigim takiyla alakasi olmayan bir akrabaniz, takilari kayinvalideye verin demis , sizde vermemissiniz.Dogru anladiysam ,iyi yapmissiniz.Yalniz kv kendini one cikarmamak icin boyle demesini istemis olabilir.Bizimde bu ara dugun var, bu taktikler cok tanidik geldi.
Bir nebze duzeltebildim belki.kusura bakmayin sanki siz mevzuuyu biliyormus gibi yazmisim :)))Bence siz sakinken konuyu duzenleyin.
Hala kim? Yasli teyze kim? Altinlar kimin kaynanasinin ablasinin degil?
Hic anlayamadim.
Ama bir gunluk evlisiniz ve altinlari da kaptirmamissiniz anladigim kadariyla. Suan her ne oluyorsa sallayin gitsin. Bir hal caresine bakarsiniz. Kac kere evliligin ilk gunlerini yasar insan? Kayinvalide ile konusulacaksa konusursunuz. Konusulmayacaksa konusmazsiniz. Bunlari bugun dusunmeyin lutfen.
Kayinvalideniz istememisse, onlara ne takilarin kimde duracagi ,kendi akillarinca boyle bir sey soylemeleride tuhaf .Sonucta vermemissiniz , bosverin onlari.Sorun altinlari isteyen kayinvalidem degil de uzaktan akrabalarin gelinlerinin gelip teslim edin demesi
Sorun altinlari isteyen kayinvalidem degil de uzaktan akrabalarin gelinlerinin gelip teslim edin demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?