Kimse külçe atin takmiyor ya takilacak kulpu yokKültçe altın diyince cidden öyle bir şey bekledim baktım netten cumhuriyet altınından bir tık büyük bir şeyzaten herkes altın takar nesi tuhaf ki?
Plastik yerinden çengelli iğne geçirip takabilirsiniz tek dert takmak olsun. Birde her düğünde takı takılmıyor kutuya atılıyor bazılarında benim gittiklerim genelde kutuya atılıyorduKimse külçe atin takmiyor ya takilacak kulpu yokEki Görüntüle 3585468
Yok yeğenim ondan dolayi düğünde altin takilaçakBence kuzeninizse 10 gramlık bir eşyasını filan alabilirsiniz evine işe yarar. Önceden sorun. Süpürge olur beyaz eşya olur halı olur artık ne lazımsa...
Neden kız kibrit çöpü, ajda, zikzaklı falan en çok satan ve işçiliksiz modellerAjda almayin klasik 22 ayar bilezik alin bence trabzon modeli yada kumlu modeler guzel
Yada kibrit copu diye gecen modelller guzel ajda bence en son seçenek
Neden kız kibrit çöpü, ajda, zikzaklı falan en çok satan ve işçiliksiz modeller
Hee tamam, ben de başka bir sebep bekledim.Kibrit copu seviyorum hatta dalmacya diye gecen modeli kullaniyorum ama klasik ajda sevmiyorum ya, bence kibrit copu
Dugun icin ise klasik model bence, ajda isteyen kendi alsin
Hee tamam, ben de başka bir sebep bekledim.
Evet herkeste var gerçekten bu ara. Gerçi onun da yeni yeni modelleri türedi. Kibrit çöpü daha modern duruyor, çelik takılar gibi.Yok yok tamamen gorunusu sevmeme herkeste gordukce biktim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?