Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence takmayın.konu sahibi arkadasim sana birsey soracagim;
benimde 2 oglum sunnet oldu erkek kardesimin hicbir seyini gormedim. oysaki cocuklarim onun elinde dogdu buyudu.
param yoktu altin alamadim dedi ama bizim gozumuze cebinden paralarini cikarip "param da var artik sukur" dedi sunnetten hemen sonra.. simdi onun oglu da sunnet olacak seneye, benim esim bende ona takmam diyor.
bu onun hakkiydi diyor yani taki takmak.. sen benim yerimde olsan ne yaparsin bacim ?
banada okuyan birileri cevap versin bir zahmet..benim yuzume dedi size mahcubum taki takamadim cocuklara en kisa zamanda takicam dedi ben bekledigimden degil ama sozunu hala tutmadi.. zaten artik taki alsada degeri kalmadi.. hersey zamaninda guzeldir..
ben senin yerinde olsam ama kiyafet alirim..
taki takmam .. ama bir yanimda herkez ettiginden utansin sen tak takini diyor..
ikilemde kaldim kendi konum gibi..![]()
selamlar,
eşimin abisinin oğlunun sünnet mevlütü var. şöyle ki neden takı konusunda kararsız kaldığımı anlatayım sizlere. bizim sözlü, nişanlı ve evlilik hazırlığı süreçlerimizde eşimin abisi ailesiyle eşimle konuşmuyordu. ama önceden benimle tanışmışlığı vardı. buna rağmen sözümüze nişanımıza ve düğünümüze abisi ve yengesi gelmedi. düğünden sonra eşim abisiyle barıştı. eşimin abisi sağolsun bana kendi çalıştığı yerde iş ayarladı. (çok uzak mesafede işe gidip geliyordum)
ama düğün hediyesi olarak bir iğnesini bile görmedim. tahminime göre eşi hediye almasına müsade etmedi. kaç kez gidip geldiler bundan hiç rahatsızlık duymadılar bile. şimdi benim sormak istediğim siz olsaydınız takı takarmıydınız çocuğunun sünnetine. bu arada ciddi sıkıntımız var borcumuz ev kredimiz oldukça yüksek ödemeler yapıyoruz. ama yine de çok kararsız kalıyorum. elimde olsa onları mahcup etmek çok isterim. takmasamda ben rahatsız olucam.. ne yapmalıyım bayanlar
hayır sormadım sormamda.. çünkü biraz karışık durumlar. eşimin annesi babası farklı anlatıyor. abi anne babasına kızıyor başka sebeplerden. arada olan eşimle bana oldu. plansız ev alındı. kp biz ev alırken yarısını verecekti sonra vermedi diğer oğluma gitti dedi falan filan. baya bi karışık yani. ama eltimin gayet keyfi yerinde.. kp ve kv yi tanımıyorlar bile..Hmm bu ayrıntıyı da ilk mesaja ekleyin yalnız yoksa eksik kalıyor yorumlar. Madem o böyle çıkarcılık yaptı siz de takmayın hiçbir şey. Ya o değil de kardeşlerinin hakkını yemesine ne cevap veriyor peki? hesap sormadınız mı?
Ya yine de madem siz bir kıyafet alın başınızın gözünüzün sadakası yerine ya da para takın 50 100 artık ne kadar varsa.hayır sormadım sormamda.. çünkü biraz karışık durumlar. eşimin annesi babası farklı anlatıyor. abi anne babasına kızıyor başka sebeplerden. arada olan eşimle bana oldu. plansız ev alındı. kp biz ev alırken yarısını verecekti sonra vermedi diğer oğluma gitti dedi falan filan. baya bi karışık yani. ama eltimin gayet keyfi yerinde.. kp ve kv yi tanımıyorlar bile..
aynen öyle yapıcam.Ya yine de madem siz bir kıyafet alın başınızın gözünüzün sadakası yerine ya da para takın 50 100 artık ne kadar varsa.
Belki durumlar farklıdır ne bileyim. Elbette yaptığınız iyiliğin karşılıgını Allah gösterir size bir yerden. Onlar bilmese de büyüklük sizin olsun.
Takın en iyisi. Balık bilmezse halik bilir derler.aynen öyle yapıcam.
kendi annemle ablam bile tak büyüklük sende kalsın, onların yaptığını yapma gram altın al tak dediler. bende ikilemde kaldım ama takıcam.
insanın kendi kardeşi yapınca daha çok koyuyor
bence takmayın.
aynen öyle yapıcam.
kendi annemle ablam bile tak büyüklük sende kalsın, onların yaptığını yapma gram altın al tak dediler. bende ikilemde kaldım ama takıcam.
selamlar,
eşimin abisinin oğlunun sünnet mevlütü var. şöyle ki neden takı konusunda kararsız kaldığımı anlatayım sizlere. bizim sözlü, nişanlı ve evlilik hazırlığı süreçlerimizde eşimin abisi ailesiyle eşimle konuşmuyordu. ama önceden benimle tanışmışlığı vardı. buna rağmen sözümüze nişanımıza ve düğünümüze abisi ve yengesi gelmedi. düğünden sonra eşim abisiyle barıştı. eşimin abisi sağolsun bana kendi çalıştığı yerde iş ayarladı. (çok uzak mesafede işe gidip geliyordum)
ama düğün hediyesi olarak bir iğnesini bile görmedim. tahminime göre eşi hediye almasına müsade etmedi. kaç kez gidip geldiler bundan hiç rahatsızlık duymadılar bile. şimdi benim sormak istediğim siz olsaydınız takı takarmıydınız çocuğunun sünnetine. bu arada ciddi sıkıntımız var borcumuz ev kredimiz oldukça yüksek ödemeler yapıyoruz. ama yine de çok kararsız kalıyorum. elimde olsa onları mahcup etmek çok isterim. takmasamda ben rahatsız olucam.. ne yapmalıyım bayanlar