- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Tabii kız.. Benim moralimden kıymetliler mi.. ne bozucam moralimi onlar için![]()
cadi seniiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii kız.. Benim moralimden kıymetliler mi.. ne bozucam moralimi onlar için![]()
Benim nikah biter bitmez sahiplenmeye kalktılar ama vermedim tabiBi ara kavga kıyamet kopacaktı hiç umursamadım. Sonuçta bana toplu iğne bile almamışlar, her şeyi eşim kredi çekerek yaptı. Sonra da tüm takıyı parayı eşime verdim birlikte kredi borcunu kapattık. 1 çeyrek bile ayırmadım kenara.. Pişman değilim.. Yine olsa yine aynısını yaparım :)
![]()
Bana eşim senin onlar istediğini yap dedi,kasaya koyduk.ama altınları vs bozdurup bankaya mı yatırmak lazım acaba takılar kendinde kalanlar nasıl değerlendirdiniz:26:
Kesinlikle bozdurma çünkü nakit değerlenmez ancak altın değerlenir. İhtiyacın yoksa altın olarak kasada saklamanı tavsiye ederim. Ekonomist olarak da sana tavsiyem budur aynı zamanda![]()
Anladım cnm çok sağl peki altın hesabı falan oluyor öyle bir hesap açtırsam işe yarar mı?![]()
Anladım cnm çok sağl peki altın hesabı falan oluyor öyle bir hesap açtırsam işe yarar mı?![]()