Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kayınpeder ona bile karıştı hoca bana soruyor kızım kaç gram diye o ordan 200 yeter yeter diyoooo![]()
@kalinkaselin valla gözümün önüne geldi ne heyecanlı![]()
takıların size verilmesi lazımdı tabiki onlar eşinize ve size takıldı kaynanıza değil.durumuz üzücü sizde bu kaynana ve anlayışsız eş oldukça dahada üzüleceğe benziyorsunuz.eğer ailenizi bu işe karıştırırsanız onları düşman belleyebilirler ve görüşmenize karışabilirler gibi geldi.kendiniz isteseniz daha iyi ama pek ümit yok gibi.![]()
bunuda konusu geçen bütün topiklerde anlatıorum adım kaçak geline çıkcak vallahi ama kendimle gurur duydugum için anlatıorum:))
düğünde eşim ailesi hiç destek olmadı hatta düğün olmadan eşimden ne koparabilsek gözüyle baktılar bütün girişimlerini nişanlı oldgumuz süre boyunca geri çevirdim
düğün gecesi
takı takıldı.. kurdeleler doldu kamera katılarında bile var biz beklioruz daha gelcek varmı diye o ara kaynan geldi elinde siyah bi çanta var açtı önümüze çantayı kurdelelri doldurun dedi
bend eodaya gidelim bari burda herkesin içinde olmaz dedim eşimin elini tuttum boynumuzda paralar önde kaynan ortada ben eşim arkadada eşin teyzesi beni kıskaca aldılar...
odaya gittik biz o gece düğünün oldugu otelde kalcaz kaynanaya sabah el öpmeye gitcez
dediki biz gece saycaz sabah veririz belki niyeti hakkaten öyleydi ama ben güvenmedim çünkü niaşn bohçamı bile tam teslim etmemişlqerdi içinde eksikler vardı falan filan açıkçası güvenmiorum niyetlerinide bilmiodum:))
kaynana çantadan siyah bi poşet çıkardı ben eşim kudelesini koydu bende koydum bilezikler takı seti zaten boynumda kolumda
poşetin bi tarafında kaynanın eli var bi tarafında benim elim elim var göz göze bakıoruz teyze beni iyck gibi bakıo eşimde baktı olaylar kötüye gidio pır odadan kaçtı:)))
kaldımmı teyze ve kaynanayla odada tek:)) bizden kimsede gelmio peşime
poşeti kaynana çekio ben çekiom ikimizde bırakmıoz ama poşet yırtıldı yırtılcak iyce esnedi ben birden bi çektim elimde kaldı poşet kaynanın elinde poşetin ufak bi parçası kaldı
benim ayagımda 12 inçlik topuklu ayakkabı o kabarık kuyruklu gelinlikle sabah geldiğimizde sayarsın dedim
odadan kaçtık kayananyla teyze şok oldular napıyo bu diye bakıolar
düğün alanına gitmek için uzun bi koridor var ben koşuorum teyze arkamdan koşuo ben oynayanların arasına karışttım teyzem gördü teyzemle beraber poşeti bağladım dedemle annaneme verdim:))
annanemle dedemden sıkıysa alsın annanem biraz şirrettir düğün müğün demez basar cıngarı teyze baktım kapıda dumuş bana bir bakışı vardı anlatmam size:))) o anı hayatım boyunca unutamam:)))
düğün bitti aldım poşetimi yukarı çıktım bide eşime kızdım sen beni niye bırakıosun tek başıma diye
ben karışmam ne karışcam zaten annemle teyzemin elinden altınlarla kaçmışsın herkes yapamaz yani kolay diil öle dedi neyse ilk gecemiz die uzatmadım:)))
ertesi gün kaynanaya gittik ortada ne dogru düzgün kahvaltı var ne bişey surat 5 karış alın dedim sayın şimdi yanımda saydı etti
biraz o ban laf soktu biraz ben ona laf soktum
yemeğimizi yedik altıncıklarımla beraber balayına gittik:)))
200 mü ya hoca bana sordu ne kadar istersin kızım diye ben 100 gram yeter dedim o zmanlar 100 gramı çok sanıodum hay kafam diorum yarım kilo isteseydin ya:)))
eşime diorum keşke yarım kilo isteseydim die oda manavdan kirazmı alıosun yarım kilo altınmı istenir dio:)))
benim ederim şu an 10000 bile diil peh:)))
en iyisini yapmışsın ama bunu ben yapsaydım o gece nasıl biterdi bilemiyorum ama keşke yapsaydım..
benimde öyle siyah bi çantanın içine koyuldu anında kayboldu canta ama ooof,offf nasıl söylemeli ne yapmalı ben söylemek istiyorum annesine babasına ama eşimin büyük tepkiler vermesi korkutuyo çünkü onlar haklıymış![]()
sor canım ya neden sormayacaksın senin hakkın o altınlar. eşin birşey söylerse de kesinlikle helal etmiyorum. bu dünyada maddi olarak vermezseniz öte dünyada sevaplarınızdan alırım diye söyle. belki korkar çekinir de verirler. (Allah korkusu varsa içlerinde)
dugun yapan ailelerin sonrasında geline takılan altınları paraları alması kadar ikiyuzlu bir durum daha yoktur millete hava atarlar dugun yaptık diye yapma ozaman takılan paraları alıcaksan kızın aileside masraf yapıyor ozaman iki aile bolussun parları yeni evlilerde kalsın oyle..bazı aileler varki dugunden sonra mecburmussun gibi para odenmesini istiyor lafa geldimmi biz soyleyiz biz boyleyiz sinir oluyorum boyle insanlara ya gorgusuzler tam anlamıyla..yardım etmek isterse gelin damat oturur konusur ve kendi aralarında karar verirler yardımlarını ederler ailelerin para istemesi altınları istemesi cok sacma
en iyisini yapmışsın ama bunu ben yapsaydım o gece nasıl biterdi bilemiyorum ama keşke yapsaydım..
benimde öyle siyah bi çantanın içine koyuldu anında kayboldu canta ama ooof,offf nasıl söylemeli ne yapmalı ben söylemek istiyorum annesine babasına ama eşimin büyük tepkiler vermesi korkutuyo çünkü onlar haklıymış![]()
bozdurulup borçlar ödenmişbide hala gelip borç borç var diye konuşuyor yanımdaaa
sabırr sabırrr ama olmuyor .. eşim varken konuşamam onlarlaa elbet yanlız yakalıycam ben söylim rahatlımda nolursa olsun kendine gelsinn !
offf ben bu konuda çok dertliyim( düğünde eşimin ailesi bana sadece iki bilezik yapmıştı durumları olduğu halde..her şeylerini oğllarına taktılar para olarak...çünkü geri alabilmek için gerçi o taktıları iki bileziğide düğünün hemen ertesi günü kolumdan çekip aldılar...Allah razı olsun Annem benden hiç bir şey almadı iyi ki almamış evlediğimiz ilk yıllar eşim ailesine o kdar düşkündüki ve o kadar pısırıktı ki babasının bize harçlık olarak gördüğü 20 tl ile pazar yapıyorduk bu arada eşim ve kayınpederim beraber çalışıyorlar.tabii bize 20 tl yetmeyeceği için benim altınları bozdurup bozdurup yedik...
(
20 tlmi? size harçlık 20 lira m veriodu çocuga verir gibi? ayol hiçmi ev geçindirmeyi bilmio bu adam o ev 20 lirayla dönermi
en azından ben bu hafta pazara gittim arkadaşım 15 liraya pazar yaptım 15 lirayada çamaşır aldım 30 lira ödedim çıktım bide kıytırık pazar dersin....
benim yaptıgım kaçma girişiminden sonra ,daha sonra gelen altınları falan vermediler bana:))) doğal olarak zaten vermelerinide beklemiodum:))) ben bi ara onuda sorsammı diye düşünüodum ama dedim boşver ya kalsın onlarda geldiyse bişey kaynananın içine oturca kadar oturdu belki gelenler içini soğutur:))) ellemedim
yani ben onu bile sormayı düşünüodum senin yerinde olsam kudururdum bence babn arayıp sorsun biz sizinle bölemi konuştuk diye eşin babanada bişey diyemez heralde kızım altınlarını teslim edin diye ben olsam babama sölerdim istemesini isterdim :)))
evet 5 sene önce aynen öyle bana kızgınlardı istememişlerdi oğullarının benimle evlenmesini.eşimde ilk yıllar onların laflarına uydu hep herhalde 20 tl yüzünden boşunacağımı düşündüler ama ben azmettim ve eşimin gözünü açtım :)) şimdi gayet güzel her şey...