yapmayın kızlar yanlış yönlendiriyorsunuz. ailesi bu işin içine girmesin, bak sadece bu konuda problemimiz var diyo, başka sorun yoksa sadece altınlarsa sorun salla gitsin. başını gözünün sadakası olsun bırak. burada damat koruyo ailesini, onun gözü görmiyo karısını, bu kızda kendi ailesini savunursa nolcak? asıl aile bunlar, bırakın senin ailen benim ailem çatışmasına girmesin. kimsenin ailesi de ezilmiyo, böyle dolduruşa gelme. ailenin kızısın sen tabi yapıcaklar, öbürleri de Allahından bulsun. sen bi fırsat olduğunda kocan yokken, ben helal etmiyorum size takılarımı de. onlar da rahat edemesin. ama eşine boşa söyleme, dinlemez seni, dinlemiyor da zaten. yıllar geçince dersin ben helal etmiyorum diye. o zaman da onun içine oturur, neler yapmışlar der, sana daha çok bağlanır. ama şimdi dersen senden daha da kaçacak ben sana diyim.
arkadaşım yanlış falan yönlendirmiorum emin ol ben 6 aylık evliyim biliorum daha çok yeni ama benden önce bi gelin var 4 yıllık evli kızın annesi yok babasınında kafasına vur ekmeğini al o kızı ne ezmişler biliomusun zmanında? şimdi cadolozun teki hiçbişe yapamıorular banada yapmaya kalktılar asla izin vermedim kabul ediolarsa böle yani...
ha tivit şu an sesini çıkarmaz ben kocamı seviorum der ama giden sadece 15-20 binlik altını olmaz eşi tiviti ezik bulur emin ol öle yılanın başını en başından ezceksin yoksa büyür büyür baş edemzsin tavrını koycak tivit ...
hem kocasının tivitin babası hakkında ''ne diyebilirki ''diye ukala ukala konuşma hakkı varmı? üstelik eşi kendi ailesine toz kondurmazken? tivitin babası belki çok kötü bi adam olabilir ama konuşma hakkını hiçkiimse kocasına vermez bu kız en baştan ailesini savuncak evet belki altınlarını alamıcak belki 2-3 ayı b.k gibi geçicek ama ''beni ezemezsiniz ''mesajını vercek
ben herşeyde ben ailem benim ailem desin demiorum zaten o zman aile olmazlar ama adam bunu yapıosa kadında yapıcak arkadaşım!!adam ailem ailem diyo tivite düğünde ne kadar takıldığını sölemeye bile gerek görmüolar önemsemiolar çünkü kocasıda sormalarına izin vermio sence bu şekilde tivit ezilerek sağlıklı bi aile olabilirlermi?
bence eğer benim kocam ailem hakkında ''konuşsa nolcak kim ne diyebilir derse'' meydan okuyup ukalalık yaparsa bu benim ailemi ezmektir asla izin vermem çünkü ben ailemi ezdirirsem benim ilerde arkamda kim durcak?
evet ailesi tabiki yapcak ama eşinin aileside yapcak o zman her iki tarafta yapmış ama eşinin ailesi taktıları almış götürmüş aç gözlülük yapmış tivite sorsalar belki oda vercekti zaten kız hiçbişe yapmadılar demio bana harika bi ev verdiler diyo oda vicdansız diil verilmesini uygun görürse verirdi o tivite kalmış....
onlar rahat edemese zaten kızın altınlarını almazlardı
ayrıca eşine 5-6 yıl sonra altınlarım dediğinde bu kızın bozulmuş psikolojisi olcak belki ailesi yüzünden sinir hastası olcak zaman ondan çooooook şey alıp götürcek o saatten sonra eşinin içine oturcanımı sanıosun arkadaşım hiçde öle olmıcak çünkü sorun eşi
ailesine karşı tiviti daha ilk ayında ezio evet şu an bundan başka sorunları yok ama daha 1 ay olmuş..... sende evlisin muhtemelen nelr olabilceni az çok tahmin edebiliosundur
tivitcim seni asla gaza falan getirmiorum olması gerekeni sölüorum belki senin ablan yaşındayım emin ol kendim ne yapcaksam sanada onu yapmanı söledim...
zırt pırt aile aranmaz ama bu ciddi bi mesele bunun için aranır .... eşine zırt pırt ailemde ailem denmez ama o senin babanı sallamıosa ve ailesine karşı seni savunmuyosa denir.
karar senin : o benim kocam ezerde severde döverde aman susim şimdilik ortam süt liman olsun sorun çıkmasın diosan kapat bu konuyu çünkü konuşsanda altınlarını alamıcaksın gibi fakat senin hakkını savundugunu susmıcanı bilemeliler.... yıllar sonra bunu söledinde senin içinin bile bu kadar yakmıcakken kocanınkini yakmıcanımı sanıosun belkide eşinin gözü açıldında neden konuşmadın dicek
sen bilirsin?