Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım
Çocugun var mı kac yıllık evlısın
Supersin sen yaaaa tebrik ederim senibunuda konusu geçen bütün topiklerde anlatıorum adım kaçak geline çıkcak vallahi ama kendimle gurur duydugum için anlatıorum:))
düğünde eşim ailesi hiç destek olmadı hatta düğün olmadan eşimden ne koparabilsek gözüyle baktılar bütün girişimlerini nişanlı oldgumuz süre boyunca geri çevirdim
düğün gecesi
takı takıldı.. kurdeleler doldu kamera katılarında bile var biz beklioruz daha gelcek varmı diye o ara kaynan geldi elinde siyah bi çanta var açtı önümüze çantayı kurdelelri doldurun dedi
bend eodaya gidelim bari burda herkesin içinde olmaz dedim eşimin elini tuttum boynumuzda paralar önde kaynan ortada ben eşim arkadada eşin teyzesi beni kıskaca aldılar...
odaya gittik biz o gece düğünün oldugu otelde kalcaz kaynanaya sabah el öpmeye gitcez
dediki biz gece saycaz sabah veririz belki niyeti hakkaten öyleydi ama ben güvenmedim çünkü niaşn bohçamı bile tam teslim etmemişlqerdi içinde eksikler vardı falan filan açıkçası güvenmiorum niyetlerinide bilmiodum:))
kaynana çantadan siyah bi poşet çıkardı ben eşim kudelesini koydu bende koydum bilezikler takı seti zaten boynumda kolumda
poşetin bi tarafında kaynanın eli var bi tarafında benim elim elim var göz göze bakıoruz teyze beni iyck gibi bakıo eşimde baktı olaylar kötüye gidio pır odadan kaçtı:)))
kaldımmı teyze ve kaynanayla odada tek:)) bizden kimsede gelmio peşime
poşeti kaynana çekio ben çekiom ikimizde bırakmıoz ama poşet yırtıldı yırtılcak iyce esnedi ben birden bi çektim elimde kaldı poşet kaynanın elinde poşetin ufak bi parçası kaldı
benim ayagımda 12 inçlik topuklu ayakkabı o kabarık kuyruklu gelinlikle sabah geldiğimizde sayarsın dedim
odadan kaçtık kayananyla teyze şok oldular napıyo bu diye bakıolar
düğün alanına gitmek için uzun bi koridor var ben koşuorum teyze arkamdan koşuo ben oynayanların arasına karışttım teyzem gördü teyzemle beraber poşeti bağladım dedemle annaneme verdim:))
annanemle dedemden sıkıysa alsın annanem biraz şirrettir düğün müğün demez basar cıngarı teyze baktım kapıda dumuş bana bir bakışı vardı anlatmam size:))) o anı hayatım boyunca unutamam:)))
düğün bitti aldım poşetimi yukarı çıktım bide eşime kızdım sen beni niye bırakıosun tek başıma diye
ben karışmam ne karışcam zaten annemle teyzemin elinden altınlarla kaçmışsın herkes yapamaz yani kolay diil öle dedi neyse ilk gecemiz die uzatmadım:)))
ertesi gün kaynanaya gittik ortada ne dogru düzgün kahvaltı var ne bişey surat 5 karış alın dedim sayın şimdi yanımda saydı etti
biraz o ban laf soktu biraz ben ona laf soktum
yemeğimizi yedik altıncıklarımla beraber balayına gittik:)))
bana gore bu konu cok sacma.takılar aılelerın hakkıdır.sonucda onlar baskalarına gıtmıslerkı onların karsılıgı gelmıs.kadının mıhrı falan degıldır.aıle sana nısanda ya da nıkahda ne kadar altın sozu verdıyse odur senın mıhrın ona dokunamaz.ama dugunde baskalarından takılan altın ve paralar aılelerındır bence.aıle vermek ıstemezse vermz.haa kımı aılenın ıhtıyacı olmaz verır.AMA bazısıda vermez.yanı gelınlerın bunların pesıne dusmesı cok sacma.
Takımı eşimin ailesi alacak haaaYok yeaaaaaa daha neler ben sırf böyle abuk subuk seyler basıma gelmesin diye ellerini ceplerine attırmıcam kendim taksitle alırım zaten sevdiceğimde biz herseyimizi alıcaz diyor. Erkek cocuk isterler oğullarına duskun olurlar yıllar oncesinden dusunup para biriktirmeleri lazım dugun masrafı için. Ondan sonra oğluşlarını doldururlar tum eziyeti gelin ceker oğulları bitanecik. Yok yeaaaaaa avcunu yalarlar onlar. Vermeyin kızlar altınlarınızı onlar sizin garantiniz. Annem biriktirdi ev aldı babamla bosanırken az bi miktar nafakadan baska bişe istemedi kendi ayakları ustunde. Hayatın ne getircegi belli olmazzzzzz
çocuk yok 3 yıllık evliyim...ama yürümüyor...ta başında da bıraksaydım aynısı,şimdide bıraksam aynısı.....hiçbirgelişme yok....
Benim aldılar,sormadılar bile![]()
eşim hak veriyor onlara çok borç yaptı diyorlar ama konuşulur böyle şeyler ben ne kadar takıldığını bile bilmiyorum halen 1 aylık evliyimsizce ne yapmalıyım eşimin ailesini bu sebeple hiç görmek istemiyorum benim ailem mi konuşmalı ben mi söylemeliyim ?
kk de ne zaman takı konusu açılsa o kara gün geliyor aklıma:)takı merasimi biter k.valide takı kesesini alır anasına verir(koruma amaçlı yaptı diyerek kafaya takmadım ama alış ve götürüş biçimi ofsayt sanki annem alsa çalıp götürecek)neyse.. düğün biter gelin arabaya biner gelin arabasında bulunan kaynana(neden ordaysa)takıları biz götürelim siz balayına gideceksiniz çalınır der(balayına 4 gün sonra gidilecek) sonra arabayla evin önüne gelinir k.valide isteğini tekrar eder k.pederde çocuklar miktarını öğrenmeden götürmem der(belki iyi niyetli bi yaklaşım o anda iiçime su serpmiş bi yaklaşım ama gerdek gecesi eve gidip altın saymanın ne gereği var yapması gereken altınları lafını etmeden bize bırakmasıydı biz zaten balayına giderken verirdik)eve girilir altın ve paralar sayılır:)miktarrlar yazılır ve onlara teslim edilir sonra onlar gider gerdeğe girilir:)gülücük koyduğuma bakmayın bu lüzümsuz an aklıma geldikçe üzülürüm ağızlarının payını vermedim diye
altınlar bize kaldı ama bu yaşanan aklıma gelince halen sinir yapıyorumTatlim üzülme emin ol cogu dügünden sonra yasanan budur
Benimkiler bana kaldi gerci baska nedenlerden yine satilip gittiler malesef:111:
altınlar bize kaldı ama bu yaşanan aklıma gelince halen sinir yapıyorum
geçen sene abimi evlendirdik baya bi borcun altına girdiler bizimkiler gelinimizde dünya tatlısı size verelim borçlar kapansın dedi ama babam bi kuruşunu bile almam onlar senin istersen ilerde ev alırsın ister birikim olur çoluğuna çocuğuna harcarsın dedi benim bildiğimde o yüzden takılar gelinin hakkıdır anne baba çocuğunun mürüvetini görmek ister parayı yeni evli bir çiftin mutluluğundan önde görmez
Tatlim üzülme emin ol cogu dügünden sonra yasanan budur
Benimkiler bana kaldi gerci baska nedenlerden yine satilip gittiler malesef:111: