- 7 Haziran 2016
- 161
- 85
- 13
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
16 temmuzda düğünüm var. Kaçarak evlendim nikahımız oldu ailemle daha ilk gün barıştık beni çok sevdikleri için dayanamadılar ve kaçmama rağmen annem babam herşeyimi aldılar yaptılar ettiler. En ince ayrıntısına kadar herşeyimi hemde. Kayınvalidem ve kayınpederimde iyi insanlar aslında ama bi durum varki beni üzüyor. Kirada oturmucam. Kendi evimiz hiçbi mobilyada takıda ev eşyası olsun herşeyde hiç aç gözlü olmadım. Hep en uygununu aldım kullanmıcağım bişeyi dahi aldırmadım. Fakat 30 bin bankada paraları vardı. Bu parayla eşyalar bilmem neler alınır dediler. Ama şuan hesapladığımızda düğünden sonraya 30 bin borç kalıyo. Mesea mobilyalar 12 tuttu hepsi onlar 1 buçuk verdiker gwri kalanı düğün sonrası dediler iyide elindeki paraları nereye gitti. Düğünde eşimin takılarnın hepsini alıp borclarını kapatvaklarmış ödeyemezlermş. Senin anne babalık görevin nerde kaldı o zaman ? Balayına bugün yer ayırttırdık 2600 e çok para diye laf yapmaya başladılar eşimde taksit yaptırdığını düğün sonrası kalan para olursa direk kapatvağını söyledi. Para kalmaz size diyip konuyu geçirdiler. Bende benim takılarıma elletmşceğimi ve bende bana takılanları kendi anneme babama verceğimş sonuçta 27 yaşında önğne geçtipim bi abimin evlenme zamanının olduğunu söyledim. Bozuldular. Ama bende kendi ailemi düşünmek zorundayım ne yapmalıyım sizce çok sinirlerm bozuk kızlar