kayınpederim kamyon şöförü biz izmirde oturuyoruz onlar istanbulda eşim tanışmaya geldi tanıştık anlaştık biraz zaman sonra nişana karar verdik.annemler zorlamayalım dediler isteme söz nişan bi arada olsun dediler onlarında teklifi buydu sürekli gelip gitmemek ne dedilerse tmm dedik.kaynanamı kayınpederimi nişanımda gördüm.benimle oturup hiç bişi konuşmadılar biz böyle istiyoruz şöyle istiyoruz asla...ben hep eşimle konuştum onunla anlaştım herşeyi onunla hallettik kayınpederim 2 kere kaza yapmış kamyonla borçları varmış o yüzden hiç aşırıya kaçmadım herşeyin en makulunu istedim...birtek çeyiz almaya geldiler başkada gelmediler bizde 2 kere geldik istanbula...kayınpeder gerdanlık seti isteme sana 2 bilezik fazla yapıyım dedi onada tmm dedim.düğünde istemedim nikah olsun dedim ama nikahtan sonra biyere gidelim dedim nişanlıma tek isteğim buydu ve son zamanlar her tel konuşmamızda söledim izmire geldiğindede konuştuk tmm dedi.nikah oldu gelin odasına gittik aynı binada oturan biri üstümüzdeki kurdaleleri hemen aldı poşete koydu çantasına koydu neye uğradığımı şaşırdım.kaynanam karşı dairede oturuyo ve burası aile binası eşim tek oğlan.sonrasında poşeti görmedim ertesi gün el öpmeye gittik kaynanam yatak odasındaydı poşetten bişi aldı benim baktığımı görüncede apar topar geri koydu.bana kalan sadece bileziklerim oldu.birgün getirdiler poşeti kurdaleleri söktük meğer benim bilezikleri tanıdık kuyumcudan borçla almışlar takılan çeyreklerle onu ödediler parayıda kayınpeder aldı kredi kartı ödicekmiş...ben hakkımı hala helal etmiyorum bileziklerimide bi iş için aldılar zaten kayınpeder o 2 bileziğide hala almadı.sonrasında yaşadıklarımda cabası...zehir ettiler hayatımı.