takılarım ve takamayışım....okuyun ama halime gülmeyin arkadaşlar...

kuruntu yapıyormuşuz gibi geliyor önce ama cidden öyle oluyor şangur şungur dikkat çekiyor :) bakıyorlar ve hissettiriyorlar bende ilk evlendigimde taktım sadece birkez o kadar cünkü diger gelinler bir iki yılda yemişler tüm altınlarını ne araba var ne ev var ama bir güzel yemişler yanii onlarda olmayıp sende olan şey dikkat çekiyor o yüzden bende hiç takmıyorum aman diyorum dursun milletin gözü olacagına takmam daha iyi bende yeni evliyim bayramda falan takasım geldi ama vazgeçtim onlarda yok sende varken olmuyor.Evinde tak canım sen onlarsız gezerken falan yoksa takma boşver.

Benim kayınvalidemde niye takılarını takmıyorsun deyip duruyor bana çalışırkene nasıl takacaksam. Hatta kolundaki bileziklerini veriyor bana bunları da tak diye bende anne benim olmayan şeyleri takamam onlar sende güzel dedim o günden beri bişey demiyor :33:
Yalnız her geçen ay kayınvalidemin kolunda bilezikler fazlalaşıyor bende bakıorum ama kıskançlıktan değil resmen imreniyorum hemen hemen her ay yapıyo nası yapıyo şaşıyom kalıyom :15:

Benim annem yıllarca babaannemi çekmiş, küçükken gelirdi buzdolabını açardı sucuk, salam gördüm mü oooo bunlar çok zengin derdi. Bide annemde bilezik görsün bariz annemle babam 3 gün tartışırlardı. Hala annem, yengemler hatta çocukları bile babaannemle başa çıkamıyor bi insan değişmez değişmiyor :31:

Hİç onları takıpta canını sıkma boşverrr :31:

göz altından bakıp sonra bir sebep yaratıp laf sokuyorlar...sırf beni üzmek için...çemkiriyorlar bazen...şaka değil gerçek bunlar valla...yabancı bir tür olduklarını düşünüyorum...

Onlar o şekilde davranırken sen ne yapıyorsun peki?
Tek diyeceğim; Kendini ezdirme..

Dünkü konunuzu da biliyorum

Lütfen değmeyen insanları bu kadar takmayın, onlara göre yaşamayın

Bende altın takmam ama sevmediğimden , sevsem kim ne derse desin takarım.. Kime ne ki ?

Siz de nasıl mutlu olacaksanız öyle davranın

Altın takınca ya da güzel giyinince laf vuranlar kıskançlıklarını sergiliyorlar, demek ki kıskanılacak bi durumum var :21: diye düşün sevin hatta..

hayatımızı başkalarının ne dediğine ,ne düşündüğüne göre yaşayacaksak işimiz...onların bu tavrı yüzünden sen istediğindden vazgeçersen sana her istediklerini bu yolla yaptırmaya kalkarlar..istiyorsan tak

ama bundan bağımsız şahsi düşüncem öyle kötü bi devirde yaşıyoruz ki 5 tl için adam öldüren var bu sebeple ben kadınların altınlarını takıp gezmemesinden yanayım..evet biraz özgürlüğümüzün kısıtlanmasına giriyor bu durum ama can özgürlükten daha talı değil mi?

daha önceden sorunlarınız olduysa onların yaptığı her şeyin altında birşey arıyor olmayasınız ? bende de oluyor bazen bu da ondan soruyorum
hem kv gelinlerini süslü püslü altınlarıyla görmek isterler çünkü dışarıya hava atacaklardır.
sizin içinizden takmak süslenmek geliyorsa yapın isterse size surat assınlar görmemizlikten gelin.
ben takmayı sevmiyorum şahsen öyle duruyor ama eğer böyle bi neden olsaydı ne var ne yoksa takar takıştırırdım :1:

mesela guzel giyinince mutlu olunca boyle yaptılar hep bir de bileziklerimi görünce surat ifadelerinden anladım kıskandıklarını.

sonra sofradan kalkarken katı bir ses tonuyla sofrayı topla diyor kayınvalidem...hep sert bakmaya başlıyor.. eltim de surat asıyor
ama ben paspal giyinsem kolum boş olsa böyle değiller...iyi olayım güzel giyineyim takıp süsleneyim istemiyorlar işte..

ben olsam inadına daha bi güzel olurum..aayy şaka gibi yaa..
bu arada eşin bişey demiyor mu?
kayınvaliden sana "kalk sofrayı topla" diye kaba şeklde konuştuğunda
onu bunu bilmem herşey eşte bitiyo arkadaş
benm k.v den yakınıyorum ama öle konuşmuyo allahtan
aynı evdemi kalıyorsunz birde?

allaaaaa aaalllaaaaaaaaaaaaaaaa ne tuhaf insanlarmış...
takı senin değilmi güzelim ister takarsın ister çöpe atarsın kime ne...
surat asmalarının sebebini anlayamadım ben....

ben de aksine takmayı sevmezdim, kayınvalidem ve görümcelerim özellikle misafir geleceği zaman veya misafirliğe gideceğimiz zaman gösteriş olsun diye zorla taktırırlardı :1:

Amaaan boşver tak gitsin.kendi içinden nasıl geliyorsa öyle yap.sonuçta onların altınlarını zorla ellerinden alıp takmıyorsun ki.takmak istiyorsan tak bence.

ailevi sıkıntılarımı bir konuyla dile getirdim....yazan arkadaşlarım çok çok sağolsunlar içimi ferahlattılar...

sizlere sorum şu olacak arkadaşlar benim 3 tane bileziğim var...koluma takamıyorum çünkü eltim ve kayınvalidem her defasında inceliyor ve surat asıyorlar...ama değerleri düşük olduğu halde ben takmak istiyorum...biraz zaman geçince kıskançlıktan saldırıya geçiyorlar...dışarıya vuruyorlar nefretlerini....

ben altın takı takamayacak mıyım....

ne yapmalıyım sizce...bana kötü davransınlar istemiyorum...bir türlü rahat davranamıyorum...bıktım artık...

tak kesinlikle. ne derlerse desinler takılma onlara.benimde elti baştan aşağı süzer hatta lafta söylerdi ben oralı olmayınca ona sormayınca nerden aldın ne güzelmiş falan demeyince onun aldıklarına artık oda bişey demez oldu. hatta ben ne alırsam aynısından gider alırdı. benim tek taşım var diye kadın kendine tek taş aldı.nasıl bir kıskançlıksa artık. bide ben çalışıyorum diye iyice çekemiyor.

Back
X