- 14 Aralık 2015
- 224
- 558
- 103
- Konu Sahibi bulbulkusu001
Çok ilginç bir sorun. Kk'da ilk kez görüyorum. Ayrıca ne güzel kv işe aynı evde oturmanıza rağmen sorun kv değil eşiniz. :) büyük başarı.
Bence eşiniz annesine anlatıyorsa, konuya dahil olmayın. Sizinle kendisi konulmaya çalışsın. Şuan siz çabalıyor gibisiniz iletişime dahil olmak için. Tam tersini yapın. Önce o sizinle iletişim kursun. Mesela annesine anlattı anlattı, siz duymayın hiçbir şeyi. Size değer vererek adam yerine koyarak bir de size anlatsın bilmenizi istiyorsa. Ben olsam böyle yapardım. Beni de Adam yerine koysun gözümün içine baksın demez aynısını ben de kv ile konuşurken ona yapardım hem de dediğim gibi onların iletişimine dahil olmaz, sadece benimle konuştuğunda dahil olurdum. Ne biçim tavır öyle kv her şeyden anlar dinler siz kapının mandalı mısınız. Esas sizinle iletişim kurması gerek. Hayat arkadaşı sizsiniz. Annenin vasfı farklıdır. Eşiniz hatları karıştırıyor.
Kayinvalidemle esimden daha iyi anlasiyorum. Soylediginizi denedim bana soguk bir tavir aldi. Neden muhabbete dahil olmuyorsun diye sordu. Bende bana hic bakmadigni konusmaya firsat bile vermedigni acikladim. Ve birsey yapacagi vakit ilk kayinvalideme 'nediyosun anne olurmu olmazmi' diye sormasi ve benim dfikirlerimin ve dusuncelerimin hicte bir onemi olmadigini hissettigm icinde bir soylemeye gerek duymadigmi anlattim. bana 'hatalasin ozaman' dedi. 'Bu sekilde hic bir yere varamazsin'dedi. Ya konusunca cok mantikli konusuyor ama surekli ayni seyi yapmayda devam ediyor. Kayinvalidem olgun bir bayan oldugu icin ve annesi haliyle ona danistigni dusunuyorum. Beni ise toy goruyor