• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takildigim bir konuda yardimci olurmusunuz?

Doğru muhabbet doğru soru sormak aslında.. sen anlatırken birden ben yazmışım gibi geldi aynı durumdaydım seninle kayınvalidemle aynı evde yaşıyorum bi sıkıntı yok ama kocamla sanki iletişime geçemiyorum gibi geliyordu. her ne kadar senin kocan olsa da onlar birbirlerini çok daha iyi tanıyorlar ve yıllardır zaten bi muhabbetin içindeler. hemen değişeceğini bekleme kocana da yüklenme bu konuda bence..
dedim ya benim de aynıydı kendimi dışlanmış hissediyordum ama bazı konular var ki eşim zamanla benden fikir danışır oldu. mesela bilgisayar parçası eve alınacak elektronik aletler. biz beraber bunu konuşurken aslında ortak bir yön bulmanın önemli olduğunu anladım. yani bir konu bul ki eşin sadece senden akıl danışabilsin sonra gerisi geliyo zaten.
birde aynı evde yaşıyorsunuz ama bütün akşam kayınvalidenle aynı odada mı oturuyorsunuz bu olayı değiştir eşinle birlikte yapacağınız şeyler bul

Evlenmeden önce nasıldı eşinizle muhabbetiniz bir sevgililik dönemi oldu mu ??

Azıcık konuşmaya dahil olsanız ,fikrinizi söyleseniz,
Sanki bir dinleyici gibi köşeye çekilmeyin sizde ,
vArsa bir fikir dökün ortaya o gözler kontak kursun sizle :)

Kayınvalidenizi kıskanmayı bırakıp eşinizle muhabbet kurmaya çalışın.. Eğer direk her şeyi kayınvalideye anlatıyorsa, ki kayınvalidem anlayışlı biri diyorsunuz o zaman sorun sizde.

Aynisi cnm. Bnde bir oturdum 3 sene. Bir konu konusuldugu zaman esim annesi ve babasina bakarak konusurdu. Ben birsey anlattigim zamanda yuzume bakmazdi. Sinir olurdum

Eşin biraz ilgi istiyor galiba senden , annesinden gördüğü şeyi senden de bekliyor olabilir. Hani sen diyorsun ya soruyorum ediyorum acıkcası çok ilgilendirmiyor diye. İşte bunun farkında da olabilir

Doğru muhabbet doğru soru sormak aslında.. sen anlatırken birden ben yazmışım gibi geldi aynı durumdaydım seninle kayınvalidemle aynı evde yaşıyorum bi sıkıntı yok ama kocamla sanki iletişime geçemiyorum gibi geliyordu. her ne kadar senin kocan olsa da onlar birbirlerini çok daha iyi tanıyorlar ve yıllardır zaten bi muhabbetin içindeler. hemen değişeceğini bekleme kocana da yüklenme bu konuda bence..
dedim ya benim de aynıydı kendimi dışlanmış hissediyordum ama bazı konular var ki eşim zamanla benden fikir danışır oldu. mesela bilgisayar parçası eve alınacak elektronik aletler. biz beraber bunu konuşurken aslında ortak bir yön bulmanın önemli olduğunu anladım. yani bir konu bul ki eşin sadece senden akıl danışabilsin sonra gerisi geliyo zaten.
birde aynı evde yaşıyorsunuz ama bütün akşam kayınvalidenle aynı odada mı oturuyorsunuz bu olayı değiştir eşinle birlikte yapacağınız şeyler bul

Yorumunz icin tesekur ederim bende bunu kabul edip konuyu acmamayi dusunuyorum artik. Lakin dun dayanamayip konusmustum esimle. Sinirlendi (bekledigim tepkiydi) ve sorunun bende oldugnu soyledi. Sana brsey anlatma veya hesp verme mecburiyetinde degilm, istedigmde konusurm gibi seyler syledi Cok kirilmistm ama hic bozuntuya vermedim. Tamm canm dedim. Su an yeni bir is kurdugu icin uzerine daha fazla gitmedim. Esim en ufak seyde stresslenir cunku. Konuyu degistirdm sonra benimle ilgilenmeye fln basladi onu halen seviyormuym felnn diye soruyor bana. Oda onun ozur dileme sekli galiiba. Bugun cok hassas davrandi bana karsi. Ilk defa 'anne' yerine 'size birsey anlatcagim' dedi. Bir ara yine anneme odaklanrk konstu sonra kendide farketti galiiba Gozlerini kocaman acark bana bakti ve guldu. Dun konustugm icin pismandim ama yinede bir faydasi oldu nekadr boyle devm eder bilmiyoru ama dedigniz gibi yuklenmicem artik . Kayinvalidem ise bizi her aksam mutlaka yanliz birakir.

Evlenmeden önce nasıldı eşinizle muhabbetiniz bir sevgililik dönemi oldu mu ??
Kisa bir tanisma donemimiz oldu ama pekte guzl gecmedi, onunda etksi olabilir. Benim annem cok zor bir insan ve nisanli donemimizde zor gunler gecirdik. Malesef diyemeyecgm cunku benimde payim var tabiiki, anneme karsi gelemedim.

Aynisi cnm. Bnde bir oturdum 3 sene. Bir konu konusuldugu zaman esim annesi ve babasina bakarak konusurdu. Ben birsey anlattigim zamanda yuzume bakmazdi. Sinir olurdum
Bende gicik oluyorum isn tuhafi kayinvalidemde benimle goz temasi kurar ama esim yapmaz.

Eşin biraz ilgi istiyor galiba senden , annesinden gördüğü şeyi senden de bekliyor olabilir. Hani sen diyorsun ya soruyorum ediyorum acıkcası çok ilgilendirmiyor diye. İşte bunun farkında da olabilir

Aksine soru sormamam, uzerine dusmemem gerekiyormus. O anlatmak istedigi vakit gelir anlatirmis.

Helcin10 accessdenied smeeygle slimsigara Sihirli elma prensesinannesi MissPoine northamerica nuryolu Anneoldumben jooker damdan deynepnaz 1Sen Taylor darkmore Lucy Lou sapsik58 Ayazpoyraz-2018 turuncupijama Stkyurl 1gull hukukkusu
aseeg terliklerimlepijamam

Herkesin yorumunu okudum. Guldurenlerede yardimci olanlarda tesekkurler!!:KK9::KK9::KK9:

Konuya kilit konulabilir ayrica, yalniz bildirm nerdn yapiliyor bunu bilmiyorum

Back
X