• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takili kalmak

PuCCa gibisin o zaman :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendinize guveniniz yoksa, bedeninizde ya da ruhunuzda memnuniyetsiz oldugunuz noktalar varsa, mesgul olacaginiz bir isiniz, okulunuz, hobileriniz vs yoksa ya da omrunuzun bir doneminde sevgi - ilgi acligi cektiyseniz veya hali hazirda cekiyorsaniz bu bosluklari hayatinizda biri olursa dolduracaginizi sanirsiniz... Hayatinizdaki acigi kapatmak icin yama gorevini gorur o kisi...

Bunlari soyledigimizde 'hayir hicbir sorunun yok hayatim dort dortluk' diyen ya kendisinin farkinda degildir ya da bunlari gormezden gelmeye calisiyordur kafasini kuma gomer gibi...

Yani siz sorunlarini asmadan o kisiden de kurtulamazsiniz, size boyle hissettirdigi icin o kisiden kurtulmadan sorunlarinizi da asamazsiniz... Kisir dongu... Zaten meselenin ozunu kavramaz, rahatsiz oldugunuz seyleri ortadan kaldirmazsaniz o kisiyi hayatinizdan cikarsaniz bile bundan sonra gelenle de aynilarini yasarsiniz, hic sasmaz...

Ne kadar guzel bir tespit! :)
Tel.den begenemedigim icin yazmak istedim, aynen katiliyorum!

Ondan daha iyisini bulamamak düşüncesi çok yanlış bence. Eğer sadece alışkanlıksa daha sonra eziyet olur. Gurursuzluk, aptallık gibi şeyleri düşünme. Bir an önce kestirip at. Zamanla tekrar seversin, sevilirsin.

Back
X