takılmalı mıyım? yoksa...

hayır ama sosyal medyasında çok fazla bayan yok ve çok fazla bayan arkadaşı da yok.
bu kızı hissediyorum bir amaçla beğeniyor. sanki kız yüz vermiyor ama beğeniyor. bu yüzden zaten sinir oluyorum.
beğendiği böyle bayanlar olsa iş arkadaşları vs. batmaz ama gerçekten sinir oluyorum

anlıyorum ama bu kızın her resmini beğenmiş. belli ki kız yüz vermiyor. yani beğenmesi demek seninle ilişki yaşamak istiyorum demek değil mi yani? ha iş arkadaşı veya tanıdık olsa asla kıskanmam. ama işte medet umduğu bir kız. bu yüzden rahat değilim
Bir amacı olduğunu, kızdan medet umduğunu düşünüyorsanız neden berabersiniz ki? Böyle bir potansiyeli varsa en sağlıklısı başından bitirmeniz.

takipleştiğim diyorsunuz ama. bu kızla iş arkadaşlığı vs değil. kendisi öylesine gezerken istek yolladı kızı ekledi kız da kabul etti. böyle bir ekleme ve beğeni olayında erkek arkadaşınıza sormaz mısınız? yada bu durumu sorun etmezmisiniz?
Yani sürekli kız ekleme durumu var mı?
Bazen çok farklı ortamlarda tanıdıklarım oluyor illaki iş arkadaşlığı, resmi bir ortam şeklinde sınırlandırmayın.
Kısa bir zamanda sahiplenmeye çalışmışsınız. Bence önce kendinize zaman tanıyın arada geri çekilip davranışları değerlendirinn.

kız bekar ve sanırım en fazla 18 yaşındadır. yani bir erkek bu kızı niye beğenir. bir de ortak hiçbir arkadaşları yok. yani hem benle görüşüp hem onu beğenmesi sizce doğru mu? yada siz olsanız kıskanmazmısınız?

Adam kaç yaşında peki?

Bence adam ikinize de yazılmış, bu kız, da yüz vermiyor ama belki verir diye kıza göz kırmaya devam ediyor. Bilemedim kötü bir durum😐 Sizinle iyi vakit geçirdikten sonra netleşir diğer kızı boşvermeliydi bence. Nahoş bir durum, kabullencekseniz de siz bilirsiniz.

Yani sürekli kız ekleme durumu var mı?
Bazen çok farklı ortamlarda tanıdıklarım oluyor illaki iş arkadaşlığı, resmi bir ortam şeklinde sınırlandırmayın.
Kısa bir zamanda sahiplenmeye çalışmışsınız. Bence önce kendinize zaman tanıyın arada geri çekilip davranışları değerlendirinn.
hayır sürekli kız ekleme durumu yok. ayrıca takip ettiği kız sayısı çok az. işte bu kızı farkedince zaten noluyor falan oldum. yani bu kızdan medeti olmasa beğenmez resmini buna eminim.
ha bu konuda haklısın kendisi mesela benim ne yaptığımla ilgilenmez. hayır sahiplenici değil mi evet sahiplenici. asla buluştuğumuz zaman eve kadar bırakır. ama böyle kıskançlıkları yok ve bizim ilişkimiz hep bu benim neden çevrimiçisin neden geç cevap verdin olaylarından yürümedi. ve şuanda da bu nedenle birşey dersem eminim beni kıskançlıkla suçlayacak

Belki kızacaksiniz ama yazacağım, çok takıntılı, fevri, zor bir insansınız.
Kimi beğendiğine kadar takip edip bunun derdine düşmek çok abartı geliyor bana. Şimdi sorsanız olmayacak, sormasanız sürekli takip edeceksiniz bu durumu ne gereği var ?
Ayrıca naz niyaz olsun, arada süre olsun diye taktikli şekilde görüşmemek de doğru değil bence.
İçinizden geldiği gibi yaşasanız, sürekli kurup durmasanız kafanızda, hayat çok zor olmalı sizin için.
hayır kızmıyorum. çünkü farkındayım fevri davranıyorum. bu yüzden zaten gelip buraya konu açtım ona birşey yazmayım diye.
ama bu sefer de mesajlarına cevap vermek istemiyorum. yani cevap vermezsem noldu dicek. yine cevap vermezsem uzaklaşacak.
aslında naz niyaz değil. sadece çok sık olacaktı aradan bir hafta bile geçmemişti tekrar görüşmek istedi. o yüzden biraz özelesin vs istedim.
asıl sorun şu ki, normalde bu adamın düzgün biri olmadığını düşünsem buraya konu bile açmam. adam aslında düzgün efendi biri. takılmasam çok iyi olacak

hayır sürekli kız ekleme durumu yok. ayrıca takip ettiği kız sayısı çok az. işte bu kızı farkedince zaten noluyor falan oldum. yani bu kızdan medeti olmasa beğenmez resmini buna eminim.
ha bu konuda haklısın kendisi mesela benim ne yaptığımla ilgilenmez. hayır sahiplenici değil mi evet sahiplenici. asla buluştuğumuz zaman eve kadar bırakır. ama böyle kıskançlıkları yok ve bizim ilişkimiz hep bu benim neden çevrimiçisin neden geç cevap verdin olaylarından yürümedi. ve şuanda da bu nedenle birşey dersem eminim beni kıskançlıkla suçlayacak
Flört döneminde çok umursamaz davranırdım yanş taktik değil yapım öyleydi. Arada hep takılırdı ya neden hiç darlamıyorsun beni diye. Bana göre bu şekilde sorgulamak fazla üstüne düşmek gibi geliyor. Ayarında olmak lazım.
Sonraları kendisi de itiraf etti umursamaz davranışların daha çok bağladı yani her an çekip gidecek halin vardı.
Tabi ki benim de ilgim vardı ama sevmekten önce güvenmek gelir.

Bir amacı olduğunu, kızdan medet umduğunu düşünüyorsanız neden berabersiniz ki? Böyle bir potansiyeli varsa en sağlıklısı başından bitirmeniz.
yani bunu henüz çok yeni düşünüyorum. çünkü biz buluştuktan sonra beğenmez resmini diye düşünmüştüm. ama hala o kızın resmini beğenip benle ilişki yaşamasına izin vermek istemiyorum açıkçası. yani şuan bunun kararını verme aşamasındayım. ya atacağı mesajlara cevap vermeden ayrılacağım, ki zaten şu kızı beğenmişsin vs diye ayrılamam eminim bunu söylesem kendini haklı görüp bi de üste çıkmaya çalışacak. ya da bu durumu sineye çekip ilişkiye zaman verip ona göre karar vereceğim.

Adam kaç yaşında peki?

Bence adam ikinize de yazılmış, bu kız, da yüz vermiyor ama belki verir diye kıza göz kırmaya devam ediyor. Bilemedim kötü bir durum😐 Sizinle iyi vakit geçirdikten sonra netleşir diğer kızı boşvermeliydi bence. Nahoş bir durum, kabullencekseniz de siz bilirsiniz.
evet bende boşverir diye düşünmüştüm. ama hala beğeniyor. bu da demek oluyor ki ikimizden birine karar verememiş padişahımız. haremden kız beğeniyor sanırım. evet çok kötü bir durum ve şuan sinirden başıma ağrı girdi

Flört döneminde çok umursamaz davranırdım yanş taktik değil yapım öyleydi. Arada hep takılırdı ya neden hiç darlamıyorsun beni diye. Bana göre bu şekilde sorgulamak fazla üstüne düşmek gibi geliyor. Ayarında olmak lazım.
Sonraları kendisi de itiraf etti umursamaz davranışların daha çok bağladı yani her an çekip gidecek halin vardı.
Tabi ki benim de ilgim vardı ama sevmekten önce güvenmek gelir.
hep olmak istediğim tavır :)))
zaten şuan bu durumu ona soramıyorum bile açıkçası mantıklı düşününce doğru olmadığını düşünüyorum. yani bu kadar takip ettiğimi açığa vurup, o kızı nasıl beğenirsin diye hesap sormak henüz daha 3 haftadır rayına oturmuş bir ilişkin için bana da erken geliyor. ancak maalesef duygusal davranıp şuan ilişkiyi bitiresim var. yada en kötü kendimi biliyorum soğuk davranıcam bu kesin.
işte sevmekten önce güvenmek geliyor ve bu tarz şeyler de insanın güvenini sarsıyor ve sevemiyosun

yani bunu henüz çok yeni düşünüyorum. çünkü biz buluştuktan sonra beğenmez resmini diye düşünmüştüm. ama hala o kızın resmini beğenip benle ilişki yaşamasına izin vermek istemiyorum açıkçası. yani şuan bunun kararını verme aşamasındayım. ya atacağı mesajlara cevap vermeden ayrılacağım, ki zaten şu kızı beğenmişsin vs diye ayrılamam eminim bunu söylesem kendini haklı görüp bi de üste çıkmaya çalışacak. ya da bu durumu sineye çekip ilişkiye zaman verip ona göre karar vereceğim.
Kararınıza kimse karışamaz tabii ama ben olsam bu potansiyeli gördüğüm adamı bırakırım. Mesele kızın fotoğrafını beğenmişsin demeniz değil. Sizin anlattığınıza göre böyle medet umma durumları varsa sizin haberiniz bile olmadan bu işlere devam edebilir. Benim çok flört deneyimim de yok açıkçası, öncesinde konuşmanız iyi mi kötü mü olur pek bilemiyorum :)

Herkesin fotoğrafını beğenen bir tip değil anlaşılan o yüzden bu kadar gözünüze battı bu durum .henüz yeni bir ilişki olduğu için tam anlamıyla güven sağlamamış demek ki sizde. Söyleseniz zaten yeşil ışık yaktığı biri olsa bile evet o niyetle beğendim diyecek değil. ayrıca 18 yaşında biri diyorsunuz like attığı kişi flörtünüz kaç yaşında peki

bana biraz takıntılı geldiniz. öncelikle ilkinde sizin ısrarınızla olmuş olursa olsun ikinciye buluşmak isteyen adama naz niyaz yapmanız biraz gereksiz geldi. böyle taktikler vesairelerle ilişkiler sağlam olmuyor. ikincisi ilk tartışmanız "neden çevrimiçisin, niye geç yazıyorsun" bu da biraz lisede kalınmış sorunlar. bu arada yaşınız kaç? yani ben evliyim, erkek arkadaşlarımın fotoğraflarını beğenirim hala. ve beğenmek demek "seninle ilişki yaşamak istiyorum" demek değil bu yanlışınızı da düzelteyim. böyle şeyler için güzel gidiyorsa ilişkiyi bozmayın, ya da çok aklınıza takıldıysa şu kim diye sorun derim. zira kendi kendinize çözebileceğiniz bir durum değil anladığım kadarıyla

Back
X