Takılmasını İstemediğiniz Kişi

Davul bile dengi dengine demek ki dengini bulmuş

gidip konuşsam mı?

Sakın niçin konuşacaksın yanlış yaparsın oda bunu beklıyor belki amacına ulaşmasını mı ıstıyorsun bunlara gül ve geç inan o zaman o daha çok sınır olur .Seven insan böyle yollarla senı üzmeye çalışmaz geri dönse bile affetme derim .Yoluna devam et sen daha düzgün efen di insanlar vardır

gidip konuşsam mı?

Ne söylemeyi planlıyorsun ki? Bir de anlamıyorum altı üstü sınıf arkadaşınmış yeni kız, bu kadar nefret ettirecek, midene kramplar sokacak kadar ne yapmış olabilir ki sana? Ben olsam eski sevgilimin sevmediğim bir insanla olmasına hiç takılmam, aksine sevdiğim, yanımda olan birileri ile olsa üzülürüm.

salla gitsin artık demenin vaktidir o zaman!!!

BUGÜNÜN TEKRARI YOK, FARKINDA MISIN?

bilmiyorum...

yanlız eski sevgilimde benim sınıfımda ve unvde son yılım. bunlar sınıftada konuşursa mahf olurum.

eski sevgilin artık seni ilgilendirmez, neyin mücadelesini veriyorsun ki..
maLesef bazı şeyler öyle kolay olmuyor unutamıyorsunuz. onu yok sayamıyorsunuz. öyle kolay olmuyor. ben tecrübe ettim, biliyorum...
dilinden çıkıyor da yüreğinden çıkmıyor. yok saymak istesedende yok olmuyor içindekiLer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…