takım elbiseyi ben mi alacağım?

her yörenin adeti farklıdır, eşim benim elbise mi aldı ben ona takım almadım :) biz pek uymadık

Benim sevgilimle aramda maddi fark biraz fazla, o 3-5 bin liralik birsey alir kendine biliyorum ben alamam. Onada soyledim ailemde ve bende para bu alirim ama alabilecegim bu eger bununla mutlu olmayacaksan sen kendi giymek istediginle gel ben kendi mutlu olacagimi kendime alayim. artik gelenekler eskisi gibi degil diye dusunuyorum. Eskiden kiyafetler belliydi fiyatlarda oyle (annelerimiz zamaninda) artik farkli hayat tarzlarinda insanlar birlikte olabiliyor ve secenekler cok fazla. O yuzden konusun ortak karar verin derim. Maddi konularda denkseniz ve gelenekci bir aileyse siz alirsiniz.

Sanırım söz gibi birşey olacak.bizim de öyle olmuştu nisan olmadı ama sonrasında düğün.birbirimize yuzuklerimizi aldık ama onlar bana kıyafetimi aldılar ,biz almadik eşime.tabi başka karşılıklı takılan takılar falan oldu ama.cevremde de genelde nisanda sözde kıza kıyafet alınıyor,damada alınmıyor düğünde alınıyor diye biliyorum.ha gerçi bu adetlerin çok da önemi yok bu devirde içinizden geçeni yapin

Biz öyle adetler göre hareket etmedik. Herkes kendi kıyafetini alacaktı ama ben elbiseyi deneyip almaya karar verdiğimde elbiseyi çıkarmak için kabine girdiğim sırada nişanlım hediye olsun diye ödemisti parasını.

Bende onun üstüne takımını hediye olarak aldım karşılıklı almış olduk.

Ben sadece yüzükler karşılıklı alınıyor diye biliyordum, kıyafet de mi öyleymiş? Garibime gitti.

ne diyosun sen ya..
önce düzgün oku.
saçma sapan yorumlar yapma
çirkinliğini al ve az ötede oyna
ben takım elbise almasında değilim
adetleri bilmiyorum
size soruyorum
git şurdan hemen
SENİ KONUMDAN KOVUYORUM!!!

Avukatı mısın?

Üslubunuz inanılmaz kötü. Buraya konu açıyorsanız iyi yoruma da kötü eleştiriye de açık olmalısınız. Adet bu sonuçta bir kanun değil, kimisine de saçma geliyor olabilir. Size hakaret etmeden görüşünü belirtmiş ama siz hakaret etmişsiniz. Diğer insanlara da saldırmışsınız. Adette herkesin yaptığı farklıdır, genel bir kural yoktur. Sizin karşı tarafa sormanız en doğrusu. Kimseye de saldırmaya hakkınız yok, kimseyi de kovamazsınız özel mülk mü burası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…