- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
Ne diyebilirim ki bu durumbeni oldukça yıprattı zaten ne yapacağımı bilmiyorum.
boyunuz kaç ki
sevgilinizin boyu kaç merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyebilirim ki bu durumbeni oldukça yıprattı zaten ne yapacağımı bilmiyorum.
Merhaba arkadaşlar, size birşey danışmak istiyorum ben uzun süredir bir öğretmenle birlikteyim. İkimizde birbirimizi seviyorduk evlenme teklifi etti kabul ettim herşey güzel gidiyordu aileside iyi gibime geliyordu kutsal topraklara gitmiş dini bütün insanlar aklıma kötülük gelmedi ne bileyim ta ki kaynana adayımla tanışana dek oğlunun omzuna gelmeme rağmen beni boyumdan dolayı kabul etmedi. Oğluna o kızı alırsan hakkım helal değildir dedi yanlış anlamayın başka bir durum yok beni 1 kez gördü ve bu kararı verdi.. Evlenme kararı aldığım insan şuan ikilemde ileride aramızda kalmaktan ve benim üzülmemden çok korkuyor üzüntüye gelemediğim bir rahatsızlığımdan dolayı. Ne yapmalıyız sizce ?
Merhaba arkadaşlar, size birşey danışmak istiyorum ben uzun süredir bir öğretmenle birlikteyim. İkimizde birbirimizi seviyorduk evlenme teklifi etti kabul ettim herşey güzel gidiyordu aileside iyi gibime geliyordu kutsal topraklara gitmiş dini bütün insanlar aklıma kötülük gelmedi ne bileyim ta ki kaynana adayımla tanışana dek oğlunun omzuna gelmeme rağmen beni boyumdan dolayı kabul etmedi. Oğluna o kızı alırsan hakkım helal değildir dedi yanlış anlamayın başka bir durum yok beni 1 kez gördü ve bu kararı verdi.. Evlenme kararı aldığım insan şuan ikilemde ileride aramızda kalmaktan ve benim üzülmemden çok korkuyor üzüntüye gelemediğim bir rahatsızlığımdan dolayı. Ne yapmalıyız sizce ?
boyunuz kaç ki
sevgilinizin boyu kaç merak ettim
Ciddi gülesim geldi benim kvde de boyumu sormus esime :)
ama boyum uzun olmasaydida esim, annesinin istememesine ragmen evlenicekti benimle o ayri mesele, haa bide beni ilk gördügünde
boyu iyi ama zayif demis busefer :)
ben bastan istenmeyen gelindim canim ama suanda sevilen kiymetli gelin oldum...
bence is arkadasinda bitiyor, malesef annesi cok ön yargili davranmis yada boyunu bahane ediyor baska birsey vardir bilemeyiz...
sadece gördümü yoksa muhabbetinizde oldumu?
bakarsin basta sende istenmeyen sonrada sevilen gelin olursun
Hakkinizda hayirlisi olsun...
sırf boyunuzdan dolayı (baska seyler de demistir de oglu size aktarmamıstır bence) elestirdi diye bu adam vazgecmeyi dusunup aranızda kalmaktan korkuyorsa bırakın ne yaparsa yapsın.
annesi begenir begenmez bu canınızı sıksa da cok onemsemeyin
ama annesine ben bu kadını sectim onunla hayatımı paylasmak istiyorum diyemeyen adam ilerde size cok daha fazla sorun cıkarır, yerinizde olsam tavrımı koyardım.
ek: kendimden ornek vereyim erkek arkadasım benim iki katım nerdeyse, ben ve o bunu sorun etmiyorken kimseye laf düşmez![]()
bu adam sizi gorup sevmedi mi? annesine ne? kendinizi kusurluymus gibi de dusunup lafını bilmez kv nin sizi uzmesine izin vermeyin...
Kalıbına tükürüp ayrılsaydın ya bi'de bekliyomusun?
Saç baş yolasım geliyo valla dine bağlıymış bi'de.
Adamcağız da kararsız kalmışmış nasıl bi'sevgiyse maşallahı var yani. Lütfen gururunu ayaklar altına aldırma resti çek. Ne işin var böyle abuk insanlarla.
O kadın öyle yapsın Allah ona güzel bi'ders verir nasılsa mumla arar seni de boyunu da.
Ayrıca ne alaka boyun omzuna geliyomuş yanlış anlamadıysam ne yani aynı boyda mı olmanız gerekiyomuş.
Bu arada ne kadarlık bi'ilişki de adam kararsız kalıyo?![]()
Siz bunu sevgilinzden mi duydunuz?
eğer öyle değilse bana başka bir neden var da bu nedenle örtmek isteniyor gibi geldi.
Bir boy yüzünden niye istenilmez canım bir insan? öyle saçma şey mi olurmuş!
Ailesini üzemezmiş bütün gece konuştuk özellikle annesini. Annesi gittiği heryerde oğluna kız bakarmış zaten benimle konuştuunu bile bile ya aklında baka biri var kadının ya da gerçekten beni kusurlu buluyor. Şimdiden bana böyle davranan biri ileride beni daha çok üzer sanırım zor kararı ben verip noktalayacağım.
Kalıbına tükürüp ayrılsaydın ya bi'de bekliyomusun?
Saç baş yolasım geliyo valla dine bağlıymış bi'de.
Adamcağız da kararsız kalmışmış nasıl bi'sevgiyse maşallahı var yani. Lütfen gururunu ayaklar altına aldırma resti çek. Ne işin var böyle abuk insanlarla.
O kadın öyle yapsın Allah ona güzel bi'ders verir nasılsa mumla arar seni de boyunu da.
Ayrıca ne alaka boyun omzuna geliyomuş yanlış anlamadıysam ne yani aynı boyda mı olmanız gerekiyomuş.
Bu arada ne kadarlık bi'ilişki de adam kararsız kalıyo?![]()