• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı değil beğenilmemek..

ay neler diyosunuz ayrılmak istese neden annesini kullansın annesi dine düşkün bi insansa kabul etmez zaten böyle birşeyi böyle insanlar gerçekten var benim kv böyle yani ve bu yüzden olduğunada eminim çünkü herkesin boyuna kilosuna mana bulur yani işi gücü bu olmuş artık bizim yanımıza geldiğinde burdaki insanların burnu büyük çok çirkin buranın insanı diyodu :) ne beklersinki bence erkek arkadaşta az değilmiş bu yüzden hakkımı helal etmem diyosa o kadında din yoktur zaten kız erkek arkadaşına açık açık söylesin bizim dinimizde böyle bişey yazıyomu yazmıyor eğer bi insanda öyle diyorsa onun kıldığı namazdanda tuttuğu oruçtanda şüphe ederim bu yüzden hak helal olmuyorsada olmasın ne diyim kabul görürmü bilemem ama sanmıyorum hakkımı helal etmem diyipte helal olmayacağını böyle saçmalıkmı olurmuş bencede ayrılsın yani oğlan arada kalmışmış odamı dinini bilmiyomuş

dinimizde sevenleri ayırmak günahtır başkalarının fiziğine mana bulmak günahtır çünkü herkesi allah yarattı eğer bunlar günah değilse iki seveni boy yüzünden ayırmakmı helaldir

Merhaba arkadaşlar, size birşey danışmak istiyorum ben uzun süredir bir öğretmenle birlikteyim. İkimizde birbirimizi seviyorduk evlenme teklifi etti kabul ettim herşey güzel gidiyordu aileside iyi gibime geliyordu kutsal topraklara gitmiş dini bütün insanlar aklıma kötülük gelmedi ne bileyim ta ki kaynana adayımla tanışana dek oğlunun omzuna gelmeme rağmen beni boyumdan dolayı kabul etmedi. Oğluna o kızı alırsan hakkım helal değildir dedi yanlış anlamayın başka bir durum yok beni 1 kez gördü ve bu kararı verdi.. Evlenme kararı aldığım insan şuan ikilemde ileride aramızda kalmaktan ve benim üzülmemden çok korkuyor üzüntüye gelemediğim bir rahatsızlığımdan dolayı. Ne yapmalıyız sizce ?

Yapabileceginiz tek sey çekilmek ve kararı erkek arkadasınıza brakmak, olumlu ya da olumsuz , cunku kendi ailesi ve kendi geleceği söz konusudur, kayınvalideniz haksız olsa bile
Basarılar

sırf boyunuzdan dolayı (baska seyler de demistir de oglu size aktarmamıstır bence) elestirdi diye bu adam vazgecmeyi dusunup aranızda kalmaktan korkuyorsa bırakın ne yaparsa yapsın.

annesi begenir begenmez bu canınızı sıksa da cok onemsemeyin
ama annesine ben bu kadını sectim onunla hayatımı paylasmak istiyorum diyemeyen adam ilerde size cok daha fazla sorun cıkarır, yerinizde olsam tavrımı koyardım.

ek: kendimden ornek vereyim erkek arkadasım benim iki katım nerdeyse, ben ve o bunu sorun etmiyorken kimseye laf düşmez ;)
bu adam sizi gorup sevmedi mi? annesine ne? kendinizi kusurluymus gibi de dusunup lafını bilmez kv nin sizi uzmesine izin vermeyin...

Son düzenleme:
bence siz kararlı olursanız eminin kaynana adayınızda bu duruma alışacaktır

Siz bunu sevgilinzden mi duydunuz?
eğer öyle değilse bana başka bir neden var da bu nedenle örtmek isteniyor gibi geldi.
Bir boy yüzünden niye istenilmez canım bir insan? öyle saçma şey mi olurmuş!

Tarlasi topragi mi varmis ? Eskiden kadinlar tarlada iyi calissin diye iricene olmasi tercih sebebiymis yaa :)

Bence baska bi sebeb var istememesinin boyu bahane etmis kaderde yoksa sacmada olsa bir sebeb cikacak.bizde yengemi ailesi yuzunden istememistik abime baya baski yaptik babam o dugune adim atmayiz demisti ama abim enisteme ben o kizla gezdim umit verdim simdi birakirsam ortalikta erkegim diye nasil dolasirim demis
Abim o kizla evlendi ve cok mutlu bizde seviyoruz.ailesini yolda girsek slm vermeyiz.
Demem o ki sizi yari yolda birakan adam icin uzulmeye bile degmez

Bence siz ayrılın. Onun sizden ayrılmasını beklerken çekeceğiniz üzüntüler yerine bir sefer üzülün .
Ayrıca kimseye,size kılıcın ucundaki kelleymiş davranmasına izin vermeyin. O ne öyle ? Cellat karar verecek diye beklemek .... :19:

Merhaba arkadaşlar, size birşey danışmak istiyorum ben uzun süredir bir öğretmenle birlikteyim. İkimizde birbirimizi seviyorduk evlenme teklifi etti kabul ettim herşey güzel gidiyordu aileside iyi gibime geliyordu kutsal topraklara gitmiş dini bütün insanlar aklıma kötülük gelmedi ne bileyim ta ki kaynana adayımla tanışana dek oğlunun omzuna gelmeme rağmen beni boyumdan dolayı kabul etmedi. Oğluna o kızı alırsan hakkım helal değildir dedi yanlış anlamayın başka bir durum yok beni 1 kez gördü ve bu kararı verdi.. Evlenme kararı aldığım insan şuan ikilemde ileride aramızda kalmaktan ve benim üzülmemden çok korkuyor üzüntüye gelemediğim bir rahatsızlığımdan dolayı. Ne yapmalıyız sizce ?

Ciddi gülesim geldi benim kvde de boyumu sormus esime :)
ama boyum uzun olmasaydida esim, annesinin istememesine ragmen evlenicekti benimle o ayri mesele, haa bide beni ilk gördügünde
boyu iyi ama zayif demis busefer :)
ben bastan istenmeyen gelindim canim ama suanda sevilen kiymetli gelin oldum...
bence is arkadasinda bitiyor, malesef annesi cok ön yargili davranmis yada boyunu bahane ediyor baska birsey vardir bilemeyiz...
sadece gördümü yoksa muhabbetinizde oldumu?
bakarsin basta sende istenmeyen sonrada sevilen gelin olursun ;)
Hakkinizda hayirlisi olsun...

anlaşılan "kayınvalideniz" oğluşuna manken bir gelin bulmuş.:1:
allahın bize verdiğini bile eleştiriyorlar ya.sanki biz istiyoruz boyum bu kadar olsun şu kadar olsun diye.
bencede ayrıl.sonucun iyi olacağı gözükmüyor gibi.şimdiden boyu öyle böyle diyorsa ilerde herşeyini eleştirecek bu kadın.

Ciddi gülesim geldi benim kvde de boyumu sormus esime :)
ama boyum uzun olmasaydida esim, annesinin istememesine ragmen evlenicekti benimle o ayri mesele, haa bide beni ilk gördügünde
boyu iyi ama zayif demis busefer :)
ben bastan istenmeyen gelindim canim ama suanda sevilen kiymetli gelin oldum...
bence is arkadasinda bitiyor, malesef annesi cok ön yargili davranmis yada boyunu bahane ediyor baska birsey vardir bilemeyiz...
sadece gördümü yoksa muhabbetinizde oldumu?
bakarsin basta sende istenmeyen sonrada sevilen gelin olursun ;)
Hakkinizda hayirlisi olsun...

Benimle konuşmak için o kadar isteksizdi ki sadece sorduğu soru şu nerelisin, kaç yaşındasın, mesleğin ne? Sadece bunlar.

sırf boyunuzdan dolayı (baska seyler de demistir de oglu size aktarmamıstır bence) elestirdi diye bu adam vazgecmeyi dusunup aranızda kalmaktan korkuyorsa bırakın ne yaparsa yapsın.

annesi begenir begenmez bu canınızı sıksa da cok onemsemeyin
ama annesine ben bu kadını sectim onunla hayatımı paylasmak istiyorum diyemeyen adam ilerde size cok daha fazla sorun cıkarır, yerinizde olsam tavrımı koyardım.

ek: kendimden ornek vereyim erkek arkadasım benim iki katım nerdeyse, ben ve o bunu sorun etmiyorken kimseye laf düşmez ;)
bu adam sizi gorup sevmedi mi? annesine ne? kendinizi kusurluymus gibi de dusunup lafını bilmez kv nin sizi uzmesine izin vermeyin...

Ailesini üzemezmiş bütün gece konuştuk özellikle annesini. Annesi gittiği heryerde oğluna kız bakarmış zaten benimle konuştuunu bile bile ya aklında baka biri var kadının ya da gerçekten beni kusurlu buluyor. Şimdiden bana böyle davranan biri ileride beni daha çok üzer sanırım zor kararı ben verip noktalayacağım.

Kalıbına tükürüp ayrılsaydın ya bi'de bekliyomusun?
Saç baş yolasım geliyo valla dine bağlıymış bi'de.

Adamcağız da kararsız kalmışmış nasıl bi'sevgiyse maşallahı var yani. Lütfen gururunu ayaklar altına aldırma resti çek. Ne işin var böyle abuk insanlarla.
O kadın öyle yapsın Allah ona güzel bi'ders verir nasılsa mumla arar seni de boyunu da.

Ayrıca ne alaka boyun omzuna geliyomuş yanlış anlamadıysam ne yani aynı boyda mı olmanız gerekiyomuş.

Bu arada ne kadarlık bi'ilişki de adam kararsız kalıyo?
:19:

Sorun annesiin beni üzeceği bundan korkuyor ama annesinede ısrar edemiyor. O gün bana şu kelimeyi söyledi "Ben oğlumu okuttum büyüttüm, ev sahibi, arabası var 4/4 lük bir kız istiyorum" Haklısınız demiştim ama sanırım sen 4/4 lük değilsin demeye getirdi bilemiyorum. Konuşmak istediğimi belirttim kendisiyle ben herşeyi oğluma söyledim dedi ve kestirip attı. Şuan sadece izliyorum olursa zaten o kadını hiçbir zaman sevemeyeceğim bu yaptığını unutamam.. Ki bugün bu işi bitirmeyi düşünüyorum.

Siz bunu sevgilinzden mi duydunuz?
eğer öyle değilse bana başka bir neden var da bu nedenle örtmek isteniyor gibi geldi.
Bir boy yüzünden niye istenilmez canım bir insan? öyle saçma şey mi olurmuş!

Bencede olmaz ondan aşağı kalır bir yanımda yok bende okumuş bir insanım. Ama onun gözünde 4/4 lük değilim oğluna yakıtıramadı beni.

Ailesini üzemezmiş bütün gece konuştuk özellikle annesini. Annesi gittiği heryerde oğluna kız bakarmış zaten benimle konuştuunu bile bile ya aklında baka biri var kadının ya da gerçekten beni kusurlu buluyor. Şimdiden bana böyle davranan biri ileride beni daha çok üzer sanırım zor kararı ben verip noktalayacağım.

annesinin nesini uzecek anlayamıyorum, beraber olmanız mı uzuyor ve bunu da piskin piskin soyluyor mu?
kadının aklında baska biri olsun veya olmasın, beraber oldugunuz kisinin tavrıdır asıl onemli olan. kusura bakmayın ama maalesef sizi korumaktan annesinin agzını kapamaktan aciz. siz bu kisiyle bir sekilde hayatınızı birlestirirseniz bu pasifligi ile cok cektirir gibi geliyor bana.

annesi begenmese de uzakda durursunuz mutlu yuvanız olur ama ailesinin hatasını gormeyip size kusura bakma diyemiyorsa... bir de terkedilme acısını yasamaktansa boyle seye gelemem diyip siz resti cekin akıllanırsa ne ala. belki gec kalırsa bu tavırlarından ötürü zaten gonlunuz gecmis olur, annem karısamaz dese bile fayda etmez.

ayrıca kusurlu bulsa ne yazar?! lutfen boyle seyleri dusunmeyin. saygısız seviyesiz insanlar mı sizin degerinizi belirleyecek? anlıyorum gurur kırıcı bir durum, hele ilk isittiginiz seylere yanıt verememis olmanız, ilk tanısmadaki tavrını yeni yeni anlamanız... ama boyle insanların soyledikleri dikkate almaya degmez. kendi kalitelerinde basitliklerine uygun birini bulsunlar, sizin de kafanız rahat eder.

Kalıbına tükürüp ayrılsaydın ya bi'de bekliyomusun?
Saç baş yolasım geliyo valla dine bağlıymış bi'de.

Adamcağız da kararsız kalmışmış nasıl bi'sevgiyse maşallahı var yani. Lütfen gururunu ayaklar altına aldırma resti çek. Ne işin var böyle abuk insanlarla.
O kadın öyle yapsın Allah ona güzel bi'ders verir nasılsa mumla arar seni de boyunu da.

Ayrıca ne alaka boyun omzuna geliyomuş yanlış anlamadıysam ne yani aynı boyda mı olmanız gerekiyomuş.

Bu arada ne kadarlık bi'ilişki de adam kararsız kalıyo?
:19:

Konu açmaya bile değmez bi konu, kararsız diyo ama bence çocuk seçimini yapmış. Kararsız kalacak ne var ya, bide dini bütünlermiş kul hakkından filan haberi olmayan din.

Benim kv eşime öyle bişey deseydi hele bi git şurdan anne ya derdi :D

Back
X