Takıntı haline geldi sanki..

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.605
En iyi cevaplar
1
5.853
358
Kızlar merhaba. Her gün aynı şeyleri düşünüp kendime telkin vermekten yoruldum, rahatlayamıyorum bir türlü. Kv ile çok sıkıntılar yaşadım zaman zaman konu da açtım. Ben zorunlu hallerde sadece bayramda seyranda gitsem de konuşmuyorum tokalasmiyorum. Hic bir iletisimimiz yok.Simdiki sorun su ki nisanda doğum yapacağım insallah ve mutemelen gelirler. Ilk doğumumda hastanede ilk gün bizle beraber kaldı ve sabah olunca gitti. Yani eve gelip gunlerce kalma durumu olmadı. Kp de bir başka evde kalmaz huyu öyle bağı bahçesi var bu bahaneyle hemen döner. Simdi ben bu kv nin doğuma gelecek olmasına takıldım kaldım. Hic hazzetmeyiz birbirimizden kalmak da istemez gibi geliyor. Annem yanımda olacak ayni sehirdeyiz oğluma da o bakıyor. Oglum 5 yaşında babası yemek evde hazır olduğu sürece her türlü ihtiyacını karşılar gayet de iyi bakar oğlum da babasına cok düşkün orda bir sıkıntı yok. Simdi sizce bu kadin 2. Gece kalmak ister mi evde yapilacak hiçbir iş olmamasına rağmen? Ilkinde hastanede milletle çene çalmaktan, başkalarının torunlarıyla cocuklariyla kiyaslamaktan baska hic bir iae yaramamıştı. Oyle evcimen is yapan bir kadın da degil aramizdaki sogukluktan ötürü hic bir sey yapacağını zaten düşünmüyorum istemiyorum da. Ilk torun haberini aldığında hayırlı olsun demekten aciz keske evlenmenize karşı çıksaydım diyen bir kadın. Benim objektif yorumlarınıza ihtiyacım var. Şu son 3 ayımı kafam rahat geçirmek artık bu durumu düşünmek istemiyorun.

Ben hamileligin bebegi etkiledigine cok inanirim su son uc ayinizi buna degilde yeni bebek geldiginde evinize nasil bir nese getirecegini oglunuz ve bebekle ne kadar guzel vakit gecireceginizi dusunun. Hep olumlu, guzel, neseli seyler dusunun. Birakin kv gelecekse gelsin en fazla iki gun durur diyorsunuz. Sizde o iki gun sarilin bebeginize uyuyun. Su gibi gelir gecer. Yasadiginiz ve karninizdaki bebise yasattiginiz strese degmez.

Bu kadar strese sokmayın kendinizi yok yere.
Pozitif şeylere odaklanın.
Neticede her ne kadar o kadın sizin kaynananız olsa da, eşiniz ve çocuklarınızla ayrılmaz bağları var.
Bunu da göz ardı edemezsiniz.

2 gün nedir ki?
Su gibi geçer, hiç mevzu mu Allah aşkına?
6 ay nasıl geçti bir düşünün, 2 gün mü geçmeyecek?

Kendinizi bebeğinize ve oğlunuza odaklayın ve boşverin kendinizi doldurmayı.
Gün gelince herşey rayına girer, sıkmayın kendinizi bu kadar.

ZTen annenız varmıs kalsa da bı gece kalır doner takmayın bu kadar kafaya kaldıkı ıkı gece kalsın siz zTen bebekle ılgılenecksınız odadan cıkmazsınızkı benim oyle olmustum hep odamdaydım anneme yanımdaydı dogumda cok yorulmustum elimi kolumu kaldırmaya halim yoktu.

Odaklanmayin...birakin kalirsada en fazla 2 günmüş...beraber yasadiginizi hep sizinle muhattap oldugunu düşünün...2 gune razi olun...hayirli doğumlar olsun...

Otomatiğe bağladım yaşadığım onca kötü anı hemen canlanıyor kafamda. Sesini bule duymaya tahammülüm yok. Buna da şükür tabi. Kendime de kızıyorum. Düşünmek istemiyorum.

Back
X