Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yapacağız abla onu beBenden 10 dakika once lavobya biri girmis ve kovaya bosalmis olsa ben o kovayi suyla doldurtuo vajenimi yikasam o su icime girdigini hissetim böyle gebelik olusurmu yoksa su ile temasinda sperm ölürmü ve reglimin ilk günü gebelik olurmu
Takinti hastasiyim reglin ilk gunu hamile kalnimrimiNasıl yapacağız abla onu be
Ben anlamadım siz hikaye gibi anlatıp sonunu nasıl gerçekliğe bağladınız.Takinti hastasiyim reglin ilk gunu hamile kalnimrimi
Korunmayı bırakıp 11.ayda rahim filmi ile anca hamile kaldım. Milletin spermler nasıl bir şeyse yakında dışarı çıkmadan hamile bırakacakMillet denizde de boşalıyor abooo yoksa çocuk kocamdan değil mi![]()
Takıntı hastası (?) olsaydınız başkasının girdiği tuvalete girip kovadaki suyu cumburlopppp diye de vajinaya doğru dökmezdiniz.Takinti hastasiyim reglin ilk gunu hamile kalnimrimi
Kovadan gelen sperm. film adı gibiKorunmayı bırakıp 11.ayda rahim filmi ile anca hamile kaldım. Milletin spermler nasıl bir şeyse yakında dışarı çıkmadan hamile bırakacak![]()
Boşuna uğraşıyormuşuz biz.Korunmayı bırakıp 11.ayda rahim filmi ile anca hamile kaldım. Milletin spermler nasıl bir şeyse yakında dışarı çıkmadan hamile bırakacak![]()
KalinmazTakinti hastasiyim reglin ilk gunu hamile kalnimrimi
Keramet kovadaymış meğer tühh ya bilsem ilk aydan bir kova alırdımBoşuna uğraşıyormuşuz biz.Kocalarımız kovaya boşalacaktı sorun çözülecekti. O kadar ağrı acı çektik ilaç vs kullandık kadınlar olarak, gördün mü tüh.
![]()
Herkesin dalga gecip sizin tek crvap vermeniz beni mutlu etti tesekkur ederimKalinmaz