Takıntı hoşlantı : (

Adamın ruh hastası olduğunu söylüyorsunuz ama seviyorum diyorsunuz. Adını soyadını bilmiyorum diyorsunuz ama eğitimli vs olduğunu söylüyorsunuz. Saçmalıklar Kumpanyası gibi bişey. Peki böyle adamları nerden buluyorsunuz, muhabbet nasıl böyle yerlere geliyor üstelik hiç görmediğiniz biriyle. Bir de çok mu canınız sıkılıyor?
Yok can sıkıntım gecti sonunda : ) evet sacmalıklar rumpanyası tamamen yazdiklarimin hepsi gercek bunlar hic olmucak seyler degil niye bu kadar kısıtlı dusunuyorsunuz

Bu kadar takıntılı değil tabi sizin dediğiniz kişi hasta yani o çok belli.Benim eşim bu kadar olsa ve bilsem evlenir miydim hiç:) Ama siz dengeliyorsunuz birbirinizi ben de öyle aşagılamak gibi şeyler olmadı hiç.Uyumlu gibi geldiniz bana.Neden dert ettiniz ki bunu.
Ayak muhabbetine takılacak kadar ne konuşmalar geçti de böyle tedirgin oldunuz peki?Onun ayak ne ayakmış asıl
Valla onun ayak ne ayak bende anlamadım : ) boyle muhabbetleri bende ilk defa duydum ondan ama anlayamadıgim bi insan nasil olurda asagilanmaktan hoslanir bunu kendime anlatamiyorum biri bana anlatsa iyi olucak : )

Bunu nasil kesfettiniz bende o merak uyandirdi.
Ne dedi adam, " resmini yolla yuzunu goruyum" demek yerine ' ayaklarnin resmini yolla" mi dedi?
En basta soyledi zaten bana kendisi boyle bi takintisinin oldugunu bende pek sorun etmedim ama sonradan sorun olmaya basladi konustukça evet ayak resmi istedi istersen bulusabiliriz dedi ama ben iyice tanimadan bulusmak istemedim

Bir buçuk yıldır internetten hiç yüzünü bile görmediğiniz adamın ayak takıntısı sorunundan önce başka sorunlar var.
Görmeden aşık oldunuz ve bir buçuk yıl geçti. Artık gerçek dünyaya donsenuz sanal takılma yerine
Gerçek dünyadayız zaten : )gorüsmeyi ben istemedim istesem şuan bile gorusebilirim ama onun ayak takintisini asamadim ben sorun orda

Bu adamlar sevisirken bile ayagini yalayip yutar :) Sevismekten daha cok ayaginla ilgili fantazi kurarlar.. bence bunun tedaviside yok.. ya vardir ya yoktur bu takinti..ayrica bayanlarin ayaklarina cok dikkat ederler, bakimli ve guzel olmasi gibi ozellik isterler.. yani kizlar yaz mevsiminde sandalet giyerken 2 kere dusunun.. buarada bu adamlarin genelde tercihi cok buyuk ayaklar degildir... ortalama 37-38 numaralar..birde sandigimizdan cok bu adamlardan..

Madem 1 sene konusmadiniz, ne diye basladiniz geri hazir ayrilmisken.. ben aska inanirim cekim gucunede nette dahi olsa sade fotobile olsa.. ama belki bulussan o buyu gidecek.. ya boyle kabul et devam et ya da birak

Bu adamlar sevisirken bile ayagini yalayip yutar :) Sevismekten daha cok ayaginla ilgili fantazi kurarlar.. bence bunun tedaviside yok.. ya vardir ya yoktur bu takinti..ayrica bayanlarin ayaklarina cok dikkat ederler, bakimli ve guzel olmasi gibi ozellik isterler.. yani kizlar yaz mevsiminde sandalet giyerken 2 kere dusunun.. buarada bu adamlarin genelde tercihi cok buyuk ayaklar.. ortalama 37-38 numaralar..birde sandigimizdan cok bu adamlardan..

Madem 1 sene konusmadiniz, ne diye basladiniz geri hazir ayrilmisken.. ben aska inanirim cekim gucunede nette dahi olsa sade fotobile olsa.. ama belki bulussan o buyu gidecek.. ya boyle kabul et devam et ya da birak
Bir sene sürekli onu dusunerek gecti özlemle biraktım ama icten birakamadim en sonunda dayanamayip yazdım önceden cok daha baskindi ayaklara takintisi simdi daha azalmis bu istegi sanki yani sorsugumda disarida asla aklima gelmez boyle seyler diyor ama yaziniza bakarak tamamende vazgecmicegini daha iyi anliyorum

Bir sene sürekli onu dusunerek gecti özlemle biraktım ama icten birakamadim en sonunda dayanamayip yazdım önceden cok daha baskindi ayaklara takintisi simdi daha azalmis bu istegi sanki yani sorsugumda disarida asla aklima gelmez boyle seyler diyor ama yaziniza bakarak tamamende vazgecmicegini daha iyi anliyorum
Belkide sen takinti yaptigin icin sana yansitmiyodur. Gene yazan sen olmussun demek.. yoklugunda kim bilir kimlerin ayagiyla kendini tatmin etti :) gercekten vazgecmezler buna inan.. bundan zevk alan kadinlarda var buarada onlar icin sorun olmaz bence bu durum..

Merhaba arkadaslar nasıl basliyacağımı bilemiyorum 1.5 yıl önce netten biriyle tanıstım cok seviyeli dürüst cana yakın yumuşacık :) huy olarak ama yazıkki tüm bu güzel özellikleri mahvedicek bir takıntısı var oda ayaklar ben biraz arastirdim cünkü daha önce hic duymamistım adam ayak manyağı çıktı çift ruhlu sanki bi baskın bide ezik bi tarafı var önce oyun olarak gördüm asagilamak hoşuma gidiyodu cidden can sıkıntımı gideriyodu ama sonradan onu sevmeye basladım en bastan dostumsun falan diyordum sonradan aşık oldum ona ve hic görmeden oda beni görmedi meslegi ve cevresi icabı ve takıntısından dolayı. İkimizde birbirimizi hic görmedik benimde ailemden dolayı hic bulusmadık bulusucaz ama ilerleyen zamanlarda arada bazen Seni seviyorum diyo bende diyorum ama ne olarak diyemiyorum basta dost gibisin dediğim icin. 1 yıl küstük onunla ve tekrar barıştık onunla konusunca butun sular duruluyo bende hep onu dusunuyorum anlamsız :KK43: ve adam ne kadar egitimli olsada ayak sevdasından vazgecmicek gibi sorumda şu sizlere : ) bu kisi bu ayak takintisindan vazgecer mi sizin tanidiginiz varmı böyle vazgeçen cocukluktan beri böyleymiş : ( vazgeçermi sizce
ayak takıntısı derken açar mısınız?

Belkide sen takinti yaptigin icin sana yansitmiyodur. Gene yazan sen olmussun demek.. yoklugunda kim bilir kimlerin ayagiyla kendini tatmin etti :) gercekten vazgecmezler buna inan.. bundan zevk alan kadinlarda var buarada onlar icin sorun olmaz bence bu durum..
Bana ulasabilicegi hicbiryer yok ki :) yazsın ben isteyince yaziyodum ben en son asagilamayi reddettim ve tartistik sonrasi ben onu engelledim oda yazistigimiz siteye hic girmedi konusmadigimiz zaman icerisinde arada kontrol ediyodum : ) ama bende aynen acaba baska yerlerde kendini yine tatmin ettimi diye dusunuyorum tabiki ve aynen bana belli etmiyo olabilir bu takintisini yine sanki azalmis gibi duruyo bu istegi belkide kaybetmemek icindir

Evet. Naylon corap degilde iste onu hic konusmadik yada bana soylemedi ayak ve kölelik takintisi ona göre Hoşlantıymiş : (
Kabul edilebilir bir fantazi. Ama sanki cinsel hayatı sadece bu fantaziye odakli gibi.. değişir mi diyorsunuz, bence değişmez ve sizin gibi kim bilir kaç kadını daha idare ediyordur netten. Eminim hepsinde de aynı fantazi ağırlıktadır. Bu adam evlendiği kadını sürekli aldatacaktır. Evli de olabilir. Belki de netten bir şeyler yaşamak ona sıcak, ten tene bir işlişkiden daha heyecan verici geliyordur. Benim eşim böyle mesela. Eşim dediğim artık ev arkadaşı konumunda, aramızda her şey bitmiş. Zaten onun bir kadına ihtiyacı yok. O internetten işini görüyor rahat rahat! Bence çok tuhaf! Ben anlamıyorum. Hiç öyle bir işe de girişmedim. Neden kendine elini tutabileceğin birini bulmuyorsun sen de? Güzel şeyleri kaçırıyorsun! Hayatı kaçırıyorsun.

="Gelyarimol, post: 52769604, member: 835330"]Yok can sıkıntım gecti sonunda : ) evet sacmalıklar rumpanyası tamamen yazdiklarimin hepsi gercek bunlar hic olmucak seyler degil niye bu kadar kısıtlı dusunuyorsunuz
Bazı konularda kısıtlı düşüneceksin mesela bi ruh hastasıyla birlikte olmayacaksın özellikle onun nasıl biri olduğunu anladıysan...

Back
X