Merhaba arkadaslar nasıl basliyacağımı bilemiyorum 1.5 yıl önce netten biriyle tanıstım cok seviyeli dürüst cana yakın yumuşacık :) huy olarak ama yazıkki tüm bu güzel özellikleri mahvedicek bir takıntısı var oda ayaklar ben biraz arastirdim cünkü daha önce hic duymamistım adam ayak manyağı çıktı çift ruhlu sanki bi baskın bide ezik bi tarafı var önce oyun olarak gördüm asagilamak hoşuma gidiyodu cidden can sıkıntımı gideriyodu ama sonradan onu sevmeye basladım en bastan dostumsun falan diyordum sonradan aşık oldum ona ve hic görmeden oda beni görmedi meslegi ve cevresi icabı ve takıntısından dolayı. İkimizde birbirimizi hic görmedik benimde ailemden dolayı hic bulusmadık bulusucaz ama ilerleyen zamanlarda arada bazen Seni seviyorum diyo bende diyorum ama ne olarak diyemiyorum basta dost gibisin dediğim icin. 1 yıl küstük onunla ve tekrar barıştık onunla konusunca butun sular duruluyo bende hep onu dusunuyorum anlamsız

ve adam ne kadar egitimli olsada ayak sevdasından vazgecmicek gibi sorumda şu sizlere : ) bu kisi bu ayak takintisindan vazgecer mi sizin tanidiginiz varmı böyle vazgeçen cocukluktan beri böyleymiş : ( vazgeçermi sizce