Takıntı mı bu

Kocasi aldatiyor, gercekleri yuzune soyluyorsunuz veee inşallah seninde basina gelir diyor ama esini affediyor.Uzaklasin bu arkadastan, dengesi şaşmis.

aman onlar iyi olur sen kötü olursun bosver karışma yorumda yapma.

Bazı kadınlar hak ediyor bırakın yaşasın o hayatı saf olan adam kadınlarla gezmeyi tozmayı akıl etmez kadın kendini avutuyor böyle

Bundan sonra ararsada bakmayın hiç,demek ki birşey olsa sizi suçlayacak,ailesi nasıl peki arkadaşınızın boşansa destekler mi yoksa desteklemiyorlar mı ailesi destek değilse o yüzden de böyle davranıyor olabilir belki.

Bence arkadaşınızın psikolojik bir problemi var normal bir kafa bunu yapamaz çünkü. Belki babası annesi aldatıyordu belki başka bir durum. Acilen bir terapiste gitmesi lazım da size verdiği tepkiye bakarak kabul edeceğini sanmam.

İyi bir ailesi var ve bnce desteklerler
Aılesı de duymustır ıllaki aldattıgını
Cunku herifin adı cıktı bıldigınız

hiç bulaşma bu kadına.,
bitir arkadaşlığını.
çok iyi bilirim bunları.
gelirler ağlarlar akıl isterler
oturtur konuşur bir bir anlatırsın yüzüne yüzüne söylersin. haklısın der gider yine kocasına, sevgilisine.
sakın zamanını harcama yazık edersin.
koy kapıya baksın başının çaresine.

İyi olur Allah tan,
Kötü olur Kuldan..
demişler. Bence çok ta doğru demişler.
Uzak durmanızda fayda var

Amaaan köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. Siz onun gözünü açmaya çalışmışsınız. Yol göstermişsiniz görmemiş. Heralde sizden "haklısın tatlım, erkektir yapar, sen seviyorsun bazen görmezden gel" demenizi falan bekledi. E beklediği gibi olmayınca da saymış gitmiş. Boşverin... Siz zaten üzerinize düşeni yapmışsınz

Allah aşkına bırak ne hali varsa görsün. Ne demek benim kocam saf?
Allah akıl fikir nasip etsin.
Utanmadan bir de sana kızıyor. İletişimini kopar gitsin.
Bu tarz insanlar gerçekten bazı şeyleri hak ediyor. Tövbe tövbe

Bir daha görüşmeyin bu arkadaşınızla.
"inşallah senin de başına gelir" ne demek ?
Yarın bir gün sizin eşinizi bile ayartmaya çalışır bu düşünceyle bu.
Manyak mıdır nedir ?
Kompleksli asalak bir tip.
Bırakın müstahak böylelerine.

Benimde oyle bir arkadasim var maalesef o sevgili asamasindaydi ama agzimda tuy bitti cocuk bunu aldatmaya yeltendi yalan soyledi kucumsedi hakaret etti kufretti vs bircok olaylar ama bu 1 hafta kusse 2.hafta instagrama falan ask sozleri yazmalar sukretmeler... bende hayatta gelemiyorum oyle seylere hatta aramiz bile acilmisti bak uzulursun hatalarin ustunu ortme yapma etme bize geldiler lacka iliskiler saygisiz davranislar falan iyice sogumustum arkadasimdan sonra gunlerden bir gun bir de cocuk ayrilmis bundan bir suru olaylar hala gelse hayir diyemem diyor(du).. sonra cocuk coktannn sosyal medyalara akmis yurumus bile... suan arkadasimdan inanilmaz sogudum arada yaziyorum ama icimden gelerek degil nasil hayatlarini mahvetmelerine izin veriyorlar anlayamiyorum.

Size olacakları söyleyeyim. Arkadaşınız hergün sizi arayıp eşinden dert yanacak siz sürekli arkadaşınızı dinleyip ona akıl vereceksiniz ama o yinede bildiğini okuyacak, bu arada size anlattıkça sizin psikolojinizi bozacak en sonunda hamile kalıp çocuğu olunca, sosyal medyada çocuğuyla eşinin boy boy fotoğraflarını paylaşıp altınada babasının Aslan parçası yazıcak.

Evliliği normale dönünce sizinle hemen mesafe koyacak. Çünkü aynı arkadaştan bende de var

belki ailesi arkasında durmuyordur?
mesleği bi işi yoktur cesaret edemiyordur..
ne bileyim bi kadının defalarca aldatılmayı ancak böyle bi durumda kabul etmesi lazım

belki ailesi arkasında durmuyordur?
mesleği bi işi yoktur cesaret edemiyordur..
ne bileyim bi kadının defalarca aldatılmayı ancak böyle bi durumda kabul etmesi lazım
Ailesini az çok tanıyorum
Babası namus vs çok düşkün ve düzgün bir amca
Bu kız hep böyleydi , takıntılıydı .
Ama kocası artık gözünün içine baka baka ve yakınen tanıdıklarıyla fingırdesıyor .
Ünüverste mezunu ve bir fabrikada sekreter aynı zamanda , ekonomik özgürlüğüde var .

Çalışıyor,ailede destek ama boşanmıyor hiç karışmayın bundan sonra hayır size anlata anlata sizin de psikolojiniz bozulacak

Kendini eşinin yanında eksikli görüyor büyük ihtimalle,bir daha onun gibi birini bulamayacağını düşünüyorsa tabi eşinin yaptıklarına saflığından der.

Yaşı da ufak heralde,bir süre sonra onun atmadığı adımı eşi atar zaten,karışmaya gelmez böylesine...

yani böyleyse durumu, boşanmamak kendisinin seçimi..
sizin söyleyecekleriniz onda etki etmez artık demek ki..
hakkında hayırlısı olsun da inşallah bir de çocuk yapmaz böyle bir adamdan.. çünkü kadına üzülmem de olan çocuğa olur

kafa yorduguna degmez yaşayacak ve görecek

Boşverin siz. Yakında aldattığı kadın arkadaşınızı istemeyecek. E çocukta yok. Adam kadına bütün suçu yükleyip ayrılacak. O zaman akıllanır belki arkadaşınız.

Burada bir sürü konu var aldatılmakla ilgili. Açın yorumları okuyun. Bu konuyuda gösterin. Kararı değişmez belki ama en azından gururlu bir hareket olmadığını görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…