Çocuğu sen yapıcan sen bakıcan millete ne yav.Ti allamBenim çocuğum yok üç yıl olacak evleneli ve milletin çocuk isteminden sıkıldım. Toplumumuz infertiliteyi kötü bir şey olarak gördüğü için açıklamada yapamıyorum sıkıntıdan patlıyorum eşim çocukları çok sevdiği halde artık eski yaklaşımı kalmadı.
En kötüsü de ben çocuk sesine tahammül edemiyorum. Kendi çocuğum olursa durumun farklı olacağını sanıyorum ama çevremdeki çocuklar beni bebek isteminden soğutuyor.
Tedavi sürecini, g bir eçen zamanı, harcadığım parayı, birde ilk deneme de olmazsa ümitsizliğe düşmek değil ikinciyi yapacak durumumun olmayışı neden ilkinde umutsuzum. Çünkü sağlık problemim var aklıma küçükte olsa bir olumsuzluk geliyor.
Eşimin canı çok sıkılıyor ben bebek olmayışından çık onun canı sıkılıyor diye sıkılıyorum. Etkinliklere katılmaya çalışıyorum ama olmuyor puff
Rahatlamak amacı ile yazdım ama bir nebzede olsa düşüncelerden kurtuldum sanırım
toplum neden infertiliteye kötü baksın ki, bu zamanda o kadar doğal ki neredeyse 3 kişiden 1 inin sıkıntısı var bu çok normal.Benim çocuğum yok üç yıl olacak evleneli ve milletin çocuk isteminden sıkıldım. Toplumumuz infertiliteyi kötü bir şey olarak gördüğü için açıklamada yapamıyorum sıkıntıdan patlıyorum eşim çocukları çok sevdiği halde artık eski yaklaşımı kalmadı.
En kötüsü de ben çocuk sesine tahammül edemiyorum. Kendi çocuğum olursa durumun farklı olacağını sanıyorum ama çevremdeki çocuklar beni bebek isteminden soğutuyor.
Tedavi sürecini, g bir eçen zamanı, harcadığım parayı, birde ilk deneme de olmazsa ümitsizliğe düşmek değil ikinciyi yapacak durumumun olmayışı neden ilkinde umutsuzum. Çünkü sağlık problemim var aklıma küçükte olsa bir olumsuzluk geliyor.
Eşimin canı çok sıkılıyor ben bebek olmayışından çık onun canı sıkılıyor diye sıkılıyorum. Etkinliklere katılmaya çalışıyorum ama olmuyor puff
Rahatlamak amacı ile yazdım ama bir nebzede olsa düşüncelerden kurtuldum sanırım
Bu güzeldi buna benzer bir yöntem uyguladım ne saygısız bir gelin olsa yapardım heralde dedibenden heveslilere engel olmayayım doğurmak isteyen doğursun de.
Sen yap bakarım ben deniyor, çocuk bakmakta ne var deniyorYapınca bakacak mısınız de bi daha sormazlar
Aynen ruhum daralıyor bazen kendimi farklı ütopyanın insanı gibi görüyorumBekarsindir evlenmeyi dusunmuyormusun diye sorarlar. Evlenirsin cocuk dusunmuyormusun diye sorarlar, yaparsin bir tane, e buna bir de kardes lazim derler. Yani bizim toplumumuzun kendi dertleri yok elalemin ozel hayatlarina karisirlar.
Insanin ozel hayatina saygi duymayi ne zaman ogrenecek bu millet.
Kocam istiyor çocuk ama normal olsun istiyor soğan kürü, keçi boynuzu kürü, harnup pekmezi daha bir çok şey denedi bilmiyoruz sayı yükseldi mi konuşamıyorsunda inciniyor hemen onu küçümsediğimi düşünüyor öyle değil ama o öyle hissediyor konuşmak istemiyor. Ortak çözüm bulup ta millete söyleyemiyoruzBiz karı-koca hayatımızdan memnunuz ne zaman istersek o zaman düşünürüz inşallah diye söyleyin,biz yapanlara engel olmayalım sıra sizin de
Kocam istiyor çocuk ama normal olsun istiyor soğan kürü, keçi boynuzu kürü, harnup pekmezi daha bir çok şey denedi bilmiyoruz sayı yükseldi mi konuşamıyorsunda inciniyor hemen onu küçümsediğimi düşünüyor öyle değil ama o öyle hissediyor konuşmak istemiyor. Ortak çözüm bulup ta millete söyleyemiyoruz
Bazi haddini bilmez insanlar icin cantana tipa koyacaksin, gereksiz konusma yaptiklarinda cikarip agizlarina tikayacaksin. Gercekten cok gereksiz saygisiz seyler.Aynen ruhum daralıyor bazen kendimi farklı ütopyanın insanı gibi görüyorum
Onu bile gereksiz buluyorum ama sonra kafama takılıyorBazi haddini bilmez insanlar icin cantana tipa koyacaksin, gereksiz konusma yaptiklarinda cikarip agizlarina tikayacaksin. Gercekten cok gereksiz saygisiz seyler.
Her lafa cevabim vardi eskiden hep icime atardim ama simdi sakayla karisik cevaplrini veriyorum en azindan icimde kalmiyor rahatliyorum.
Tekrarlanıyor. Yada gözüne so..r gibi soruluyorCevap verme duyma. Ben oyle yapardim. Bidaha soramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?