- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Sorsun canim. Hic takma gercekten. Yoksay o insani. Bazen laftan anlamayana buzdolabi gibi davranmak gerekiyoTekrarlanıyor. Yada gözüne so..r gibi soruluyor
milletin beklentisi hiç bir zaman sona ermez bekarken hadi evlenmiyor musunBenim çocuğum yok üç yıl olacak evleneli ve milletin çocuk isteminden sıkıldım. Toplumumuz infertiliteyi kötü bir şey olarak gördüğü için açıklamada yapamıyorum sıkıntıdan patlıyorum eşim çocukları çok sevdiği halde artık eski yaklaşımı kalmadı.
En kötüsü de ben çocuk sesine tahammül edemiyorum. Kendi çocuğum olursa durumun farklı olacağını sanıyorum ama çevremdeki çocuklar beni bebek isteminden soğutuyor.
Tedavi sürecini, g bir eçen zamanı, harcadığım parayı, birde ilk deneme de olmazsa ümitsizliğe düşmek değil ikinciyi yapacak durumumun olmayışı neden ilkinde umutsuzum. Çünkü sağlık problemim var aklıma küçükte olsa bir olumsuzluk geliyor.
Eşimin canı çok sıkılıyor ben bebek olmayışından çık onun canı sıkılıyor diye sıkılıyorum. Etkinliklere katılmaya çalışıyorum ama olmuyor puff
Rahatlamak amacı ile yazdım ama bir nebzede olsa düşüncelerden kurtuldum sanırım
Lafta herkes bakarSen yap bakarım ben deniyor, çocuk bakmakta ne var deniyor
Bebek gülüşü dünyanın en güzel sesiymişBenim çocuğum yok üç yıl olacak evleneli ve milletin çocuk isteminden sıkıldım. Toplumumuz infertiliteyi kötü bir şey olarak gördüğü için açıklamada yapamıyorum sıkıntıdan patlıyorum eşim çocukları çok sevdiği halde artık eski yaklaşımı kalmadı.
En kötüsü de ben çocuk sesine tahammül edemiyorum. Kendi çocuğum olursa durumun farklı olacağını sanıyorum ama çevremdeki çocuklar beni bebek isteminden soğutuyor.
Tedavi sürecini, g bir eçen zamanı, harcadığım parayı, birde ilk deneme de olmazsa ümitsizliğe düşmek değil ikinciyi yapacak durumumun olmayışı neden ilkinde umutsuzum. Çünkü sağlık problemim var aklıma küçükte olsa bir olumsuzluk geliyor.
Eşimin canı çok sıkılıyor ben bebek olmayışından çık onun canı sıkılıyor diye sıkılıyorum. Etkinliklere katılmaya çalışıyorum ama olmuyor puff
Rahatlamak amacı ile yazdım ama bir nebzede olsa düşüncelerden kurtuldum sanırım
AğlamasıBebek gülüşü dünyanın en güzel sesiymiş
Her güzel şeyin bir bedeli vardırAğlaması
ahhh irkek egosu ah!.Kocam istiyor çocuk ama normal olsun istiyor soğan kürü, keçi boynuzu kürü, harnup pekmezi daha bir çok şey denedi bilmiyoruz sayı yükseldi mi konuşamıyorsunda inciniyor hemen onu küçümsediğimi düşünüyor öyle değil ama o öyle hissediyor konuşmak istemiyor. Ortak çözüm bulup ta millete söyleyemiyoruz
Afrika hibiskusu ne ile alakalı acabaahhh irkek egosu ah!.
İnan seni çok iyi anlıyorum, burada kaç konu eskittim,
İnsanlara 3 yıl boyunca lütfen bu konuyu açmayın, bebek kelimesini içeren soru dahi sormayın. Daha neer neler söyledim nafile... Millet başkısının özel hayatını kurcalamaya bayılıyor...
DEmesi kolay ama duymamaya bak! Bir diğer tavsiye ^^Afrika hibiskusunu bir araştır^^
insanlarimiz oyle bir olmuski milletin canini yakmaktan zevk aliyor.Tekrarlanıyor. Yada gözüne so..r gibi soruluyor
Faydalı bir bitki ama hastalığımız konusunda ilgili bir şey bulamadım yinede tavsiye için teşekkür ederim aklımda anneme alabilirim şeker hastasıahhh irkek egosu ah!.
İnan seni çok iyi anlıyorum, burada kaç konu eskittim,
İnsanlara 3 yıl boyunca lütfen bu konuyu açmayın, bebek kelimesini içeren soru dahi sormayın. Daha neer neler söyledim nafile... Millet başkısının özel hayatını kurcalamaya bayılıyor...
DEmesi kolay ama duymamaya bak! Bir diğer tavsiye ^^Afrika hibiskusunu bir araştır^^
Sayı ve morfoloji sorununa iyi geliyor. Ayrıca çok güçlü bir antioksidan.Afrika hibiskusu ne ile alakalı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?