Takıntı oldu millete

milletin beklentisi hiç bir zaman sona ermez bekarken hadi evlenmiyor musun

evlenince hani çocuk,çocuk yaparsın yalnız olmaz kardeş yap

böyle uzar gider

Herkesin çocuğu olmak zorunda değil ki, ya da herkesin çocuğu olabilir değil. Rahatsızlığı var, ne bileyim belki istekli dğeil bakımına nedir bu milletin derdi hiç anlamam...
3 yıldır bende de var aynıs muhabbet şu

+Kaç yıllık evlisiniz?
-3 yıllık
+Çocuk?
-Yok, henüz düşünmüyoruz.
+Aaaaa, neden ya evde sıkılmıyo musunz çocuksuz olur mu hiç. bitane yap bak bitane de kardeş yap bak yaşın geçiyor olmaz öyle!

-he he tamam siparişiniz alındı.

Bebek gülüşü dünyanın en güzel sesiymiş

Valla bu tür kişilerin zararı faydasından çoktur.Görüşmeyin mümkün olduğunca.Uzaklaşın.Hadsiz insanları kimse çekmek zorunda değil.Kendinize bu iyiliği yapın.Huzura ermek kolay aslında insan karar alıp uygulayabildikten sonra.

Olumsuz dusunmenın ve stres olmanın ıkınızede bır faydası olmayacak o yuzden akışına bırkmak ve anın tarını cıkarmaya bakmam lazım..mıllet ne derse desın umursamayın.

ahhh irkek egosu ah!.
İnan seni çok iyi anlıyorum, burada kaç konu eskittim,
İnsanlara 3 yıl boyunca lütfen bu konuyu açmayın, bebek kelimesini içeren soru dahi sormayın. Daha neer neler söyledim nafile... Millet başkısının özel hayatını kurcalamaya bayılıyor...
DEmesi kolay ama duymamaya bak! Bir diğer tavsiye ^^Afrika hibiskusunu bir araştır^^

Bizim millet böyle işte nişanlanırsın ne zaman evleneceğini sorarlar evlenirsin cocuk yok mu derler 1. cocuk olur 2. cocugu sorarlar... Hep bir başkasının hayatını merak etme hali sürer gider canınızı sıkmayın siz gercekten kendi hayatınıza odaklanın belki de sizin için dogru zaman simdi değil.Allah size de nasip etsin İnşaallah üzülmeyin.

Bana da herkes soruyor. İş yerımde , Mahallede , Ailede
2 tane var ya dıyorum Saçmalama diyorlar ama öyle yanı benım kedılerım daha çok küçük
Büyümelerı lazım yenı bır kardeş için :)

Afrika hibiskusu ne ile alakalı acaba

Faydalı bir bitki ama hastalığımız konusunda ilgili bir şey bulamadım yinede tavsiye için teşekkür ederim aklımda anneme alabilirim şeker hastası

Afrika hibiskusu ne ile alakalı acaba
Sayı ve morfoloji sorununa iyi geliyor. Ayrıca çok güçlü bir antioksidan.
Bizde bu sene duyduk, 3 yıldır aman doğal yoldan oldun diye deniyorduk.
Eşim iki ay kullandı 3,5 ay sonra hamile kaldım. bize iyi geldi anlayacağın.
Ondan bir araştır demiştim.

Öncelikle herşeyin hayırlısı . Benzer şeyleri yaşadım ve yaşıyorum. son zamanlarda da daha duygusallaştım. ama ben napıyordum biliyor musun böyle dengesiz bir şekilde çocuk yap diyene "biz de biliyoruz da olmuyor bizim çocuğumuz" diyordum. ya da "olsa yapıcaz da olmuyor" diyordum. o an gözlerindeki şaşkınlık ve utanma duygusu herşeye değer emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…