takıntı yapan hemcinslerim

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.540
248
arkadaşlar selam

sizin de başınıza geliyor mu eski dostunuz olsun ya da ne bileyim arkadaşınız akrabanız olsun sizi hedef belleyip uzaktan uzağa zıtlaşan laf söyleyen kulağınıza gelsin diye uğraşan kötü olmanız için elinden geleni yapan kadınlar oluyor mu?

bikaç kez başıma gelince dedim ki o kişilerin çirkinliği boşver ama hayatımda her daim böyle bir tip olduğunu fark edince kendimi sorgulamaya başladım biraz neyi yanlış yapıyorum diye. çünkü gerçekten insana zarar verebiliyorlar.

bense aksine drama sevmeyen kimseyle laf dalaşına girmeyen laf sokanlardan uzaklaşan biriyim huzurum çok önemli benim için bi şekilde beni huzursuz edebiliyorlar ve bu huzursuzluk bile zarar veriyor bana.

sizin böyle insanlar oluyor mu oluyorsa napıyorsunuz kaçıyor musunuz yoksa o kişiyle aksine aranızı mı ısıtıyorsunuz huzurunuzu etkilememesini nasıl başarıyorsunuz ya da hiç böyle olmaması için yaptığınız bir şey var mı?

Ben istediği kadar yakınım olsun olabildiğince uzak durup diyalog kurmuyorum Aynı ortamda bulunursak kendimle alakali şeyler anlatmiyorum normal sohbet ortamı olusturuyorum mesafeli :)

Ben istediği kadar yakınım olsun olabildiğince uzak durup diyalog kurmuyorum Aynı ortamda bulunursak kendimle alakali şeyler anlatmiyorum normal sohbet ortamı olusturuyorum mesafeli :)

ben pek sohbet etmiyorum acaba ondan mı oluyor içimden gelmiyor yalandan gülemiyorum suratına ama öyle mi yapmalıyım acaba

O tür kişiler fırsatını bulursa zarar da veriyor. O yüzden olabildiğince uzak tut kendinden.

Bana da geçmişte çok oldu sebebi de eski sevgilimdi. Meğersem herkese mavi boncuk dağıtmış sonra da benimle sevgili olmuş. Süper zekalar da ona düşman olacaklarına bana düşman olmuşlardı. Hatta biz ayrılınca yine beni rahatsız edecek şeyler demişlerdi kulağıma gelecek şekilde.

Sana neler diyolar mesela? Ordan yola çıkıp kıskandıkları konuyu tahmin edelim?

evet uzak tutmaya çalışıyorum ama işte uzaktan bile ortak tanıdıklarla zarar veriyorlar kötüleyip.

olabilir aslında eski sevgilimle bağlantılıydı benim de bir çoğu acaba onun yüzünden mi olmuş benim de bilmiyorum çünkü dürüst biri değilmiş arkamdan neler yaptı bilemiyorum ben de.

Valla ben bir yolunu bulamadım. Hatta buraya konu açtım burdan bile laf sokan oldu daha beter dert sahibi oldum :) Ailemde de böyle bir takıntı problemi var. Kesinlikle kimseye önermiyorum ama milletin ne dediğini benim kadar takan insanların ilaç kullanmaktan başka çaresi yok ne yazık ki. Güçlü ol yok takma yok bilmem ne bunlar hikaye. Takıyorum yani ne yapalım. Denemediğim şey kalmıyor. İyi davranıp kazanmaya çalışıyorum karşımdakini olmuyor. Sert davranıp uzaklaştırmaya çalışıyorum olmuyor. Yapabilen biri varsa bize de anlatsın.

Benimde bir arkadaşım başbaşa buluşuruz gayet iyiyiz. Ama çevremizde başkaları olsun kız hemen bana laf batırmaya aşağılamaya çalışıyor.anlamadim gitti. Bir iki idare ettim. Şaka yapıyordur alınma dedim kendi kendime. Ama yok artık çekemiyorum mesafe koydum mecburen. Halbuki beraber alışveriş yapmak vs eğlenceli oluyordu

Bir komsim bana birebir işte sen çok iyisin burda en güvendiğim insan sensin diyor

Tüm komşular tolandigimizda burda komşuluk yok oradaki komşularımi arıyorum diyor
.ortamda başka bir komşu iicn x bir tane onu hayatım boynca bırakmam diyor

Eve çıkarken de üstüne alinma diğer komşular alınsın diye söyledim diyor bende bişey anlamadım

Ama onun sevgisiyle yucelmem nefreti ile de düşmem sanırım

Öyleleri var ki yüz yıllar önce olan eski sevgililerini stalklıyorlar bana saçma geliyor eski eş dost vs hayatından çıkarttıysan bitmiştir. Böyle olmayan insanlardan da olabildiğince uzak duruyorum. Ne malum ben hayatından çıkınca bana da yapmayacağı?...

Tabikide oluyor. Hatta bazen o kadar çekinmeden göze soka soka seni yaralamaya çalışıyorlar ki hayret ediyorsun. Ben bir süre sessiz kalıp izliyorum. Israrla devam ediyorsa iletişimi minimuma indiriyorum. Bazende canım ugraşmak isterse kudursunlar diye tahrik ediyorum :)

Mesafe koyarım
Özelimi anlatmam
Yeri gelir bende bozarım yani
Kıskanç fesat kadına tahammülüm yok
Yerin dibine sokarım gerekirse
Hayatımda beni çekemeyen çok insan oldu onlara hiçbirşey yapmama rağmen

valla ben kimse için ilaç da kullanamam hayatımı zora da sokamam. ben aslında denilenleri takmıyorum ama diğer insanların tavırlarını değiştirtip beni zor duruma sokmalarını takıyorum muhtemelen yalanlar söyleniyor hakkımda buna üzülüyorum bir de birine özellikle zarar vermemişimdir hiç buna rağmen istemeden negatif bir şeye sebep olduysam da bu kadar nefreti hak ettiğimi düşünmüyorum çünkü içimde negatif biri değilimdir kindar değilimdir yani

evet aynen öyle insanlar senin de dedikodunu başkasına yapıyordur emin ol. sizi kendinden küçük görüyor demek ki yanına yakıştırmıyor ki insanlara onun sizden üstün olduğunu kanıksattırmaya çalışıyor

aynen öyle. bence samimi değil işte. hoş yine bu kendini gösteren cinstenmiş, bir de sinsi arkadan yapanları var onlarla baş etmesi çok zor durduk yere ortalığı karıştırıyorlar

aynen ya. benim de vardı eski sevgilimin yeni sevgilisi ayrılmalarının üzerinden seneler geçse de beni stalklamaya devam etti mesela arkamdan konuştuğunu da biliyorum.

ben de artık takıntılı biri görünce uzaklaşıyorum bi de kötü bişey var ki insan onlarla takıldıkça onlara benzemeye başlıyor en iyisi uzak durmak ama bu sefer de sana da takıntı yapıyorlar.

mesela böyle bana takıntı yapmış bi arkadaşım eskiden çok sevdiği bi adamın aldattığı kızla arkadaş oldu samimi sonra onu da manyak gibi takıntı yaptı. insan kendine niye bunu yapar anlamıyorum bazıları nefret ettikleriyle samimi olup sonra onları dibe çekmeye çalışıyor arkadaşlıklara dostluklara da güven yok artık.

tamam ben de böyle yapıyorum aynen

ama bi süre sonra bitmesi lazım değil mi benim bitmiyor ya, 5 sene önce arkadaşlığım bitmiş biri mesela eski sevgilimle ve aldattığı kadınla kanka oldu sırf bana inadına hatta adam evlenmiş karısıyla da kanka eminim zevkten dört köşedir ayrıldık falan diye. yani biraz gururu olan insan bana ne der ama bunlar çingene gibi fırsat buldu mu nereden vursam diye uğraşıyorlar hiç onurları da yok anlamak zor. tam tersi bi durum olsa ben bana ne der uzak dururdum mesela

eskiden oluyordu ama artık akraba dahil herkesle samimiyeti kestıgım içinnn kafam rahat . . 3-5 kişi var o kadar.. yeterde artar bile bence..

Mesafe koyarım
Özelimi anlatmam
Yeri gelir bende bozarım yani
Kıskanç fesat kadına tahammülüm yok
Yerin dibine sokarım gerekirse
Hayatımda beni çekemeyen çok insan oldu onlara hiçbirşey yapmama rağmen

tamam ben de böyleyim ama bitmiyor uzaklaşınca bi süre sonra umrunda olmamasını beklersiniz değil mi ama işte yok bitirmiyor bu cinsler ben bıkıyorum artık napsam nası enerjilerini üstümden çeksem diye.

sanırsınız doğmamış çocuklarını öldürmüşüm bazen öyle bi kin nefret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…