- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Ben istediği kadar yakınım olsun olabildiğince uzak durup diyalog kurmuyorum Aynı ortamda bulunursak kendimle alakali şeyler anlatmiyorum normal sohbet ortamı olusturuyorum mesafeli :)
Yok bende gulemem yalandan asla en iyisi olabildiğince uzak kalmakben pek sohbet etmiyorum acaba ondan mı oluyor içimden gelmiyor yalandan gülemiyorum suratına ama öyle mi yapmalıyım acaba
O tür kişiler fırsatını bulursa zarar da veriyor. O yüzden olabildiğince uzak tut kendinden.
Bana da geçmişte çok oldu sebebi de eski sevgilimdi. Meğersem herkese mavi boncuk dağıtmış sonra da benimle sevgili olmuş. Süper zekalar da ona düşman olacaklarına bana düşman olmuşlardı. Hatta biz ayrılınca yine beni rahatsız edecek şeyler demişlerdi kulağıma gelecek şekilde.
Sana neler diyolar mesela? Ordan yola çıkıp kıskandıkları konuyu tahmin edelim?
Yok bende gulemem yalandan asla en iyisi olabildiğince uzak kalmak
Valla ben bir yolunu bulamadım. Hatta buraya konu açtım burdan bile laf sokan oldu daha beter dert sahibi oldum :) Ailemde de böyle bir takıntı problemi var. Kesinlikle kimseye önermiyorum ama milletin ne dediğini benim kadar takan insanların ilaç kullanmaktan başka çaresi yok ne yazık ki. Güçlü ol yok takma yok bilmem ne bunlar hikaye. Takıyorum yani ne yapalım. Denemediğim şey kalmıyor. İyi davranıp kazanmaya çalışıyorum karşımdakini olmuyor. Sert davranıp uzaklaştırmaya çalışıyorum olmuyor. Yapabilen biri varsa bize de anlatsın.
Benimde bir arkadaşım başbaşa buluşuruz gayet iyiyiz. Ama çevremizde başkaları olsun kız hemen bana laf batırmaya aşağılamaya çalışıyor.anlamadim gitti. Bir iki idare ettim. Şaka yapıyordur alınma dedim kendi kendime. Ama yok artık çekemiyorum mesafe koydum mecburen. Halbuki beraber alışveriş yapmak vs eğlenceli oluyordu
Bir komsim bana birebir işte sen çok iyisin burda en güvendiğim insan sensin diyor
Tüm komşular tolandigimizda burda komşuluk yok oradaki komşularımi arıyorum diyor
.ortamda başka bir komşu iicn x bir tane onu hayatım boynca bırakmam diyor
Eve çıkarken de üstüne alinma diğer komşular alınsın diye söyledim diyor bende bişey anlamadım
Ama onun sevgisiyle yucelmem nefreti ile de düşmem sanırım
Öyleleri var ki yüz yıllar önce olan eski sevgililerini stalklıyorlarbana saçma geliyor eski eş dost vs hayatından çıkarttıysan bitmiştir. Böyle olmayan insanlardan da olabildiğince uzak duruyorum. Ne malum ben hayatından çıkınca bana da yapmayacağı?...
Tabikide oluyor. Hatta bazen o kadar çekinmeden göze soka soka seni yaralamaya çalışıyorlar ki hayret ediyorsun. Ben bir süre sessiz kalıp izliyorum. Israrla devam ediyorsa iletişimi minimuma indiriyorum. Bazende canım ugraşmak isterse kudursunlar diye tahrik ediyorum :)
Mesafe koyarım
Özelimi anlatmam
Yeri gelir bende bozarım yani
Kıskanç fesat kadına tahammülüm yok
Yerin dibine sokarım gerekirse
Hayatımda beni çekemeyen çok insan oldu onlara hiçbirşey yapmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?