takıntı yapan hemcinslerim

eskiden oluyordu ama artık akraba dahil herkesle samimiyeti kestıgım içinnn kafam rahat . . 3-5 kişi var o kadar.. yeterde artar bile bence..

şu an benim de az bi geçiş sürecindeyim ama biliyorum yeni bi ortamım olunca orada da olacak böyle tipler. e hayat da böyle kapanarak geçmez ki ben sosyal insan seven biriyim nası olacak bilemiyorum

evet aynen öyle insanlar senin de dedikodunu başkasına yapıyordur emin ol. sizi kendinden küçük görüyor demek ki yanına yakıştırmıyor ki insanlara onun sizden üstün olduğunu kanıksattırmaya çalışıyor
Bişey alsam fiyatını sorar sonra kendince pahalı bulsa e sen zenginsin muhabbeti yapar. Halbuki aynı maaşı alıyorduk ben niye zengin olayım. Amaan neyse işte kadın milleti bir değişik oluyor. Buradakiler de öyle hatta:confused:

Bişey alsam fiyatını sorar sonra kendince pahalı bulsa e sen zenginsin muhabbeti yapar. Halbuki aynı maaşı alıyorduk ben niye zengin olayım. Amaan neyse işte kadın milleti bir değişik oluyor. Buradakiler de öyle hatta:confused:

ben de ben ne alsam hemen aynısını alıp giyen takan türlerini görüyorum mesela. bi süre sonra ikize dönüyorsun o da çirkin bişey. herkesin kendine özgü bi tarzı vardır bazı şeyler benzeyebilir zamanla ama ikiz gibi de olunmaz yani

ben de ben ne alsam hemen aynısını alıp giyen takan türlerini görüyorum mesela. bi süre sonra ikize dönüyorsun o da çirkin bişey. herkesin kendine özgü bi tarzı vardır bazı şeyler benzeyebilir zamanla ama ikiz gibi de olunmaz yani
Aynen öyle birini bende ünv giderken tanımıştım. Saçımı boyatirim bir haftaya kalmaz boyatir, çizmeler aynı, elbise giyerim ertesi gün bakarım hergun kot giyen kız elbise giymiş gelmiş okula vb. :işsiz: sürekli sizin evinizi merak ediyorum sizde kalayım. Neyini merak ediyorsun 3+1 türk usulü ev:rolleyes: en sonunda millete haklarında söylemediğim şeyleri söylüyormuşum gibi anlatmış. Güzel bir msjla hayatımdan çıkardım. Görüş alanına girersen gebertirim seni dedim gençliğin verdiği coşkuyla:KK57:

Aynen öyle birini bende ünv giderken tanımıştım. Saçımı boyatirim bir haftaya kalmaz boyatir, çizmeler aynı, elbise giyerim ertesi gün bakarım hergun kot giyen kız elbise giymiş gelmiş okula vb. :işsiz: sürekli sizin evinizi merak ediyorum sizde kalayım. Neyini merak ediyorsun 3+1 türk usulü ev:rolleyes: en sonunda millete haklarında söylemediğim şeyleri söylüyormuşum gibi anlatmış. Güzel bir msjla hayatımdan çıkardım. Görüş alanına girersen gebertirim seni dedim gençliğin verdiği coşkuyla:KK57:

bende de aynı türü vardı bişey demeden uzaklaştım hala kurtulamıyorum. hatta ondan sonra başka arkadaşlar buldum kendime inadına onlara da yapıştı onlara da sürekli beni kötülemiş en son o arkadaşlarım da soğudular benden ben de onun lafına itimat ediyorsanız güle güle deyip çıkardım hayatımdan onları da. sanki neye elimi atsam yapışacak gibi geliyor bıktım artık. eski sevgilime bile yapıştı biz çıkarken bile samimi değildiler ardımdan kanka oldular çok garip.

kurtulmak için elimi eteğimi çektim herkesten zaten işsizim ve kapalı bi dönemdeyim bu dönemde beni unutur diye ümit ediyorum. sosyal medyamı bile kapadım oradan bile tanıdıklarla takip edip benle yarışmaya çalışıyordu. bıktım yaa.

tamam ben de böyleyim ama bitmiyor uzaklaşınca bi süre sonra umrunda olmamasını beklersiniz değil mi ama işte yok bitirmiyor bu cinsler ben bıkıyorum artık napsam nası enerjilerini üstümden çeksem diye.

sanırsınız doğmamış çocuklarını öldürmüşüm bazen öyle bi kin nefret
Kıskançlar işte salla
Hiç umursamazsan iyice delirirler

Back
X