takıntı

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
merhaba arkadaşlar kafamı sürekli kurcalayan beni rahat bırakmayan bir geçmişim var ben internetten tanıştığım fakat yüz yüze görüşmediğim insanlarla sexting yaptım hani neden yaptım belki beni severler diye evet bu psikolojik bir sorun her neyse şu an ailemleyim ve ailem çok harika insanlar onların yüzüne bakamıyorum ileride çocuklarımın yüzüne nasıl bakacağım diye düşünüyorum bu takıntıdan nasıl kurtulurum kendimden midem bulanıyor

Kimse masum değil canım. O yüzden utanma. Herkes kendi iyi olan şeylerini anlatır kötü olanları değil. Ailemizi hep sütten çıkma ak kaşık sanarız ama halbuki onlarda genç oldu. Onlarda hata yaptı ama onları kimseye anlatmıyorlar.Ayrıca ailen bilse iyi olmayacaktır.

cinsel içerikli konuşma
Takma kendini affet bir daha tekrarlanilmayan her şey masum adayıdır.
Hic suç islemeyenler de daima bir suçlu adayıdır.
İnsanız hata yapa yapa doğruları buluyoruz. Bir çocuğun düşe kalka yürümeyi öğrenmesi gibi.

Sexting cinsel içerikli mesajlaşma anlamına geliyormuş az önce baktım anlamına... Yaptiginin hata olduğunu düşünüyorsun bir daha yapma ve mümkünse bütün medya hesaplarını kapat değiştir. Telefon numaran da dahil...Herkes hata yapabilir. Pişmanlık yaşıyorsun yanlisindan dön kuzum...

umarım sanalda hiç tanımadığın kişilerle daha farklı şeyler yapmamışsındır.
Ülkemizde kadınlara tehdit unsuru olabiliyor bu tür maceralar.

Pişman oluyorsan bir daha yapmazsın. Kendime engel olamam diyorsan da kapat tüm sosyal medya hesaplarını.

Herkes hata yapar önemli olan bir daha tekrarlamamak.
Kendine engel olamama gibi bir durumun varsa , bence o istek içine gelince eline hiç bir telefon, tablet vs alma .
Zamanla unutursun bence .

haklısın abla hesplarımı kapatıyorum ama numarayı bir müddet daha kullanacağım sanırım

Haklısınız aslında teşekkür ederim yorumunuz için

Sexting ne ki..

Sexting ne ki diye soranlar acip bakamiyor mu da soruyor anlamiyorum.

Konu sahibi, hata oldugunu dusunuyorsaniz bundan sonra dikkat edersiniz. Bunda bir sey yok. Birilerinin yuzune bakamamak abarti bur durum ama "belki severler" diye bunu yapmaniz biraz dusundurucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…