- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
cinsel içerikli konuşmaFransız kaldım seksting nedir
Takma kendini affet bir daha tekrarlanilmayan her şey masum adayıdır.cinsel içerikli konuşma
Sexting cinsel içerikli mesajlaşma anlamına geliyormuş az önce baktım anlamına... Yaptiginin hata olduğunu düşünüyorsun bir daha yapma ve mümkünse bütün medya hesaplarını kapat değiştir. Telefon numaran da dahil...Herkes hata yapabilir. Pişmanlık yaşıyorsun yanlisindan dön kuzum...merhaba arkadaşlar kafamı sürekli kurcalayan beni rahat bırakmayan bir geçmişim var ben internetten tanıştığım fakat yüz yüze görüşmediğim insanlarla sexting yaptım hani neden yaptım belki beni severler diye evet bu psikolojik bir sorun her neyse şu an ailemleyim ve ailem çok harika insanlar onların yüzüne bakamıyorum ileride çocuklarımın yüzüne nasıl bakacağım diye düşünüyorum bu takıntıdan nasıl kurtulurum kendimden midem bulanıyor
cinsel içerikli mesajlaşma anlamına geliyormuş az önce baktım anlamına... Yaptiginin hata olduğunu düşünüyorsun bir daha yapma ve mümkünse bütün medya hesaplarını kapat değiştir. Telefon numaran da dahil...Herkes hata yapabilir. Pişmanlık yaşıyorsun yanlisindan dön kuzum...
haklısın abla hesplarımı kapatıyorum ama numarayı bir müddet daha kullanacağım sanırımSexting cinsel içerikli mesajlaşma anlamına geliyormuş az önce baktım anlamına... Yaptiginin hata olduğunu düşünüyorsun bir daha yapma ve mümkünse bütün medya hesaplarını kapat değiştir. Telefon numaran da dahil...Herkes hata yapabilir. Pişmanlık yaşıyorsun yanlisindan dön kuzum...
Haklısınız aslında teşekkür ederim yorumunuz içinSextingi geç seks yapmanla.ailenin ya da gelecekteki çocuklarının var? Cinsel hayatın seni ilgilendirir.
Sorduğun şey o kadar saçma ki.
Arkadaşlar bu akşam çok sagliksiz beslendim, ailemin yüzüne bakamıyorum demek gibi bir şey bu söylediğin.
Sexting ne ki..merhaba arkadaşlar kafamı sürekli kurcalayan beni rahat bırakmayan bir geçmişim var ben internetten tanıştığım fakat yüz yüze görüşmediğim insanlarla sexting yaptım hani neden yaptım belki beni severler diye evet bu psikolojik bir sorun her neyse şu an ailemleyim ve ailem çok harika insanlar onların yüzüne bakamıyorum ileride çocuklarımın yüzüne nasıl bakacağım diye düşünüyorum bu takıntıdan nasıl kurtulurum kendimden midem bulanıyor
Abartma bence. İnsanların büyük kısmı yapıyor bunu. Buna bende dahil. Çokta büyütülecek bişey değil. Takma kafanı. Üzme kendini
Gebelikten dolayi kafayi taka taka mala bagladim sesting neynis kizlar ya ne yapiyor telefondaSexting ne ki..
Koptum gulmekten yoruldum sesli güldüm valla herkes banabakioPeki ya benim sex the king okumam?herneyse sex senin kingi senin tingi de keza bu seni ailene ve ileride ki bebelerine mahcup yapmaz..keyfine bak
Yarasin asko alrjdktjKoptum gulmekten yoruldum sesli güldüm valla herkes banabakio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?