- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 123
- Konu Sahibi denizz2009
-
Hamilelikle alakası var mı bende bilmiyorum bu aralar çoğaldı.Bunların hamilelikle alakası var mı bilmiyorum ama hormonlardandır hormonlardan demek istiyorum :)
Sakin davranmam gereken olaylara sakin kalamıyorum. Sonra eşim üzülüyor, sonra onun üzüldüğünü görmek beni daha üzüyor. Bazen düşünmeden karşımdakine pat diye cvp veriyorum, sonradan diyorum kendi kendime sakin olabilirdim diye. Amin cnm saol inşallah.O hormonların olayı malesef cnm oluyor ama bir süre sonra geçiyor. Sinirlendiğin ilk anda cevap vermeden önce bi derin nefes al ve hormonlarımın oyununa gelmicem de çünkü normalde sinir olup geçtiğin basit şeylere tahammül edemiyorsun. Bazen küçük seslere bile tahammül edemiyorsun. Allah yardımcın olsun bebişini sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Sakin davranmam gereken olaylara sakin kalamıyorum. Sonra eşim üzülüyor, sonra onun üzüldüğünü görmek beni daha üzüyor. Bazen düşünmeden karşımdakine pat diye cvp veriyorum, sonradan diyorum kendi kendime sakin olabilirdim diye. Amin cnm saol inşallah.
Hayır arkadaşım arkasına sığınmıyorum. Hamile olduğumu belirttim, çünkü daha sakin davranmam gerek, stresten uzak durmam gerek diye. Ama sanki bu aralar hep beni buluyo gibide sinir olacak şeyler.hamilelik ne güzel hamileyim sinirleniyorum hamileyim yerimden kalkamıyorum hamileyim çok kilo alıyorum hamileyim işte
hamilelik doğal bir süreçtir sığınmayın arkasına bu kadar
hamilelik ne güzel hamileyim sinirleniyorum hamileyim yerimden kalkamıyorum hamileyim çok kilo alıyorum hamileyim işte
hamilelik doğal bir süreçtir sığınmayın arkasına bu kadar
Hayır arkadaşım arkasına sığınmıyorum. Hamile olduğumu belirttim, çünkü daha sakin davranmam gerek, stresten uzak durmam gerek diye. Ama sanki bu aralar hep beni buluyo gibide sinir olacak şeyler.
belkide en çok sömürülen şeydir gebelikSiz doğal geçirmişseniz ne mutlu. Ama ciddi bi hormon değişimi oluyor. Neye ağlıcaksın neye gülceksin hiç belli olmuyor ama vücut kısa sürede buna uyum sağlıyor geçiyor ama zannetmiyorum hiç bi gebenin böyle birşeyin arkasına sığınacağını.
belkide en çok sömürülen şeydir gebelik
yapmayın ya hormonal değişiklik değil bazılarınki farklı birtüre geçiş gibi bazen çok şaşırıyorum gördüklerim karşısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?