• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takıntı

denizz2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
1.056
528
123
Arkadaşlar, 4 aylık hamileyim. Ve benim sorunum şu sıralar artan takıntılarım. Çabuk sinirlenebiliyorum, sakin olmam gerek. Hep keşke şunu demeseydim diyorum, pişmanlık duyuyorum.

Bunların hamilelikle alakası var mı bilmiyorum ama hormonlardandır hormonlardan demek istiyorum :)

O hormonların olayı malesef cnm oluyor ama bir süre sonra geçiyor. Sinirlendiğin ilk anda cevap vermeden önce bi derin nefes al ve hormonlarımın oyununa gelmicem de çünkü normalde sinir olup geçtiğin basit şeylere tahammül edemiyorsun. Bazen küçük seslere bile tahammül edemiyorsun. Allah yardımcın olsun bebişini sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim.

O hormonların olayı malesef cnm oluyor ama bir süre sonra geçiyor. Sinirlendiğin ilk anda cevap vermeden önce bi derin nefes al ve hormonlarımın oyununa gelmicem de çünkü normalde sinir olup geçtiğin basit şeylere tahammül edemiyorsun. Bazen küçük seslere bile tahammül edemiyorsun. Allah yardımcın olsun bebişini sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Sakin davranmam gereken olaylara sakin kalamıyorum. Sonra eşim üzülüyor, sonra onun üzüldüğünü görmek beni daha üzüyor. Bazen düşünmeden karşımdakine pat diye cvp veriyorum, sonradan diyorum kendi kendime sakin olabilirdim diye. Amin cnm saol inşallah.

hamilelik ne güzel hamileyim sinirleniyorum hamileyim yerimden kalkamıyorum hamileyim çok kilo alıyorum hamileyim işte
hamilelik doğal bir süreçtir sığınmayın arkasına bu kadar

Sakin davranmam gereken olaylara sakin kalamıyorum. Sonra eşim üzülüyor, sonra onun üzüldüğünü görmek beni daha üzüyor. Bazen düşünmeden karşımdakine pat diye cvp veriyorum, sonradan diyorum kendi kendime sakin olabilirdim diye. Amin cnm saol inşallah.

Malesef öyle oluyor sanki o an cevap vermesem orda doğurcak gibi oluyordum. Ama geçiyor benim çok uzun sürmemişti seninde geçer inşallah biran önce. Allah eşinede sabır versin. Çok sinirlendiğinde bebişini düşün onu etkilersem diye düşün çünkü psikolojik gelişimleri anne karnına düştükleri anda başlıyormuş.

hamilelik ne güzel hamileyim sinirleniyorum hamileyim yerimden kalkamıyorum hamileyim çok kilo alıyorum hamileyim işte
Hayır arkadaşım arkasına sığınmıyorum. Hamile olduğumu belirttim, çünkü daha sakin davranmam gerek, stresten uzak durmam gerek diye. Ama sanki bu aralar hep beni buluyo gibide sinir olacak şeyler.

Siz doğal geçirmişseniz ne mutlu. Ama ciddi bi hormon değişimi oluyor. Neye ağlıcaksın neye gülceksin hiç belli olmuyor ama vücut kısa sürede buna uyum sağlıyor geçiyor ama zannetmiyorum hiç bi gebenin böyle birşeyin arkasına sığınacağını.

Bende bu siteye çok takılmaya başladım, yakında takıntı diye bi konuda ben açıcam sanırım..
Bağımlılık yaptı resmennnn

Hayır arkadaşım arkasına sığınmıyorum. Hamile olduğumu belirttim, çünkü daha sakin davranmam gerek, stresten uzak durmam gerek diye. Ama sanki bu aralar hep beni buluyo gibide sinir olacak şeyler.

Sen boşver bu tarz yorumları herkes bir gebelik geçirmiyor. Arkadaş normal bi süreç geçirmiş demek ne şanslı ne mutlu.

Siz doğal geçirmişseniz ne mutlu. Ama ciddi bi hormon değişimi oluyor. Neye ağlıcaksın neye gülceksin hiç belli olmuyor ama vücut kısa sürede buna uyum sağlıyor geçiyor ama zannetmiyorum hiç bi gebenin böyle birşeyin arkasına sığınacağını.
belkide en çok sömürülen şeydir gebelik
yapmayın ya hormonal değişiklik değil bazılarınki farklı birtüre geçiş gibi bazen çok şaşırıyorum gördüklerim karşısında

Dileğim Rabbim herkese kolay mutlu gebelik sağlasın. Alıngan oluyorum bazende, yani dicem karmakarışık. Ki biz yıllardır bekliyoruz bebeğimizi. Üzülünce korkuyorum bebeğime bişey olur diye.

belkide en çok sömürülen şeydir gebelik
yapmayın ya hormonal değişiklik değil bazılarınki farklı birtüre geçiş gibi bazen çok şaşırıyorum gördüklerim karşısında

Nasıl gebelerle karşılaştın bilemem. Nazını yapmışsada helal olsun onlara. Sen neye takıldın bu kadar ve gebeliği yaşadın mı merak ettim. Ben çok güzel gebelik geçirdim inşallah 2. Nasip olur onda da öyle gebelik geçiririm ama ilk zamanlarımda ciddi duygu değişimlerim vardı ve çok sabırsızdım. Ve bütün gebelerde de olmuştur bu

Amaç burda tartışmak diyil, sadece bişeyler paylaşmak. Acaba aynı duyguları yaşayan var mı diye, nasıl davranmalı diye.

Back
X