- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Şuan çalışmıyorum,yaşlı bakıçısıydım ve bıraktım,şuan bu rahatsızlıgımdan dolayı.
Çünkü hep hasta ve yaşlı insanlarla olmakta etkiliyor,anne ve babamında birgün öyle olacaklar geliyor aklıma ve hastalık genel olarak
Öfke kontrolü çok fena,o an kızıp sonra çok pişman oluyorum.Bire bir aynı sorunları yaşadığımıza hem fikir oluyorum siz anlattıkça tüy , ailesel faktörler vs. , O yüzden kendi kendinizi iyileştirebildiğiniz kadar iyileştirin emin olun iyi gelecek , zaman zaman yine ters köşe olacaksınız illa ki ama toparlanmanın heran mümkün olabileceğini kavrayabilirseniz daha pozitif olabileceğinizi düşünüyorum ...
Müzik dinliyorum,filim izliyorum,bahçede oturuyorumAnladım, sorumluluğu da ağır bir iş tabi zor gelmiş olabilir muhakkak. Ne yapıyorsunuz peki boş vakitlerinizde yaptığınız bir aktivite var mı? Yoksa da bulmak iyi gelebilir.
Koydukları teşhis ne peki , düzelme olasılığı nedir?Öfke kontrolü çok fena,o an kızıp sonra çok pişman oluyorum.
Kendimi şuan bunca sorun ile sanki düzelemiyecegim gibi hisediyorum ve sank tüm suç bende,varoluşum suç sanki
Depresyon ve kişilik bozuklugu,3 ay sonra gidecegim doktora ilk defa gidiyorumKoydukları teşhis ne peki , düzelme olasılığı nedir?
Bir başka doktor tercih edilse daha iyi gelebilir belki çok geç olmadan ...
Umarım iyi gelir hafifler bir nebze yeni doktor ,Depresyon ve kişilik bozuklugu,3 ay sonra gidecegim doktora ilk defa gidiyorum
Evet aynen,sanki kimse anlamıyor beni çevremdeUmarım iyi gelir hafifler bir nebze yeni doktor ,
Herkese yabancılaşmış hissediyorsunuz sanırım ,içine kapanıyorsunuz haliyle...
Dolmuşsunuz belli ki , size iyi gelen bir şey yok mu hiç ,herhangi birşey?Evet aynen,sanki kimse anlamıyor beni çevremde
Bisiklet sürmek ve müzik çok iyi geliyorDolmuşsunuz belli ki , size iyi gelen bir şey yok mu hiç ,herhangi birşey?
Bana mesela motosiklet kullanmak , yazı yazmak iyi geliyor.
Ne güzel bakın iyi gelen birşeyler halen var , aynı bölge de olsaydık sizinle iyi anlaşırdık eminim :)Bisiklet sürmek ve müzik çok iyi geliyor
:)Ne güzel bakın iyi gelen birşeyler halen var , aynı bölge de olsaydık sizinle iyi anlaşırdık eminim :)
Evet,kasılıp düzeltmeye çalıştıkca daha çıkılmaz hal alıyor,serbest bırakıp kendimi yaşasam mesela herşeyi bir anlık boşvererekİyileşmek için çaba gösterin. Bu uzun bir süreç hemen düzelme beklemeyin.
Siz ve aileniz sabır içinde olmalısınız. Tedavi ile mutlaka geçecektir.
Sakın üzülmeyin. Üzüldükce kaygılar ve ataklar artar.
Mutlaka geçecek tedaviyle.
Bak canım öncelikle şunu bilki sen hiç bir zaman yalnız değilsin.
İnsanın en iyi dostu kendidir.
Sen kendini sevmezsen güvenmezsen kimsede seni önemsemez.
Bence işe kendini sevmekten gğvenmekten baslamalısın.
Nolursa olsun ruhunu güçlü tutu. Ruhun ne kadar güçlü olursa bu karakterine yansır.
Doktora gitmeni tavsiye ediyorum ama gene kendinin doktoru sen ol sen kendini iyileştireblrsn sadeece baskası değil.
Randevum 3 ay sonra vardoktor. başka çaresi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?