Takintilar hayatimi mahvediyor

Anladım, sorumluluğu da ağır bir iş tabi zor gelmiş olabilir muhakkak. Ne yapıyorsunuz peki boş vakitlerinizde yaptığınız bir aktivite var mı? Yoksa da bulmak iyi gelebilir.

Öfke kontrolü çok fena,o an kızıp sonra çok pişman oluyorum.

Kendimi şuan bunca sorun ile sanki düzelemiyecegim gibi hisediyorum ve sank tüm suç bende,varoluşum suç sanki

Öfke kontrolü çok fena,o an kızıp sonra çok pişman oluyorum.

Kendimi şuan bunca sorun ile sanki düzelemiyecegim gibi hisediyorum ve sank tüm suç bende,varoluşum suç sanki
Koydukları teşhis ne peki , düzelme olasılığı nedir?
Bir başka doktor tercih edilse daha iyi gelebilir belki çok geç olmadan ...

İyileşmek için çaba gösterin. Bu uzun bir süreç hemen düzelme beklemeyin.
Siz ve aileniz sabır içinde olmalısınız. Tedavi ile mutlaka geçecektir.
Sakın üzülmeyin. Üzüldükce kaygılar ve ataklar artar.
Mutlaka geçecek tedaviyle.

Bak canım öncelikle şunu bilki sen hiç bir zaman yalnız değilsin.
İnsanın en iyi dostu kendidir.
Sen kendini sevmezsen güvenmezsen kimsede seni önemsemez.
Bence işe kendini sevmekten gğvenmekten baslamalısın.
Nolursa olsun ruhunu güçlü tutu. Ruhun ne kadar güçlü olursa bu karakterine yansır.
Doktora gitmeni tavsiye ediyorum ama gene kendinin doktoru sen ol sen kendini iyileştireblrsn sadeece baskası değil.

Evet,kasılıp düzeltmeye çalıştıkca daha çıkılmaz hal alıyor,serbest bırakıp kendimi yaşasam mesela herşeyi bir anlık boşvererek

Malesef özgüven eksiklgi var,videolar bakıyorum egitici,not alıyorum.. Kendimle barışmaya çalışıyorum

Spor ve az yemek,abur cuburu en düşük seviyeye indirmek şuan çok iyi geliyor bana,devam etmeliyim,zayıflamak belki piskolojimi çok olumlu etkileyecek.

Spor çok iyi geldi/geliyor.

Bende başarabilirim diyebiliyorum şuan.

Tüylenme sorunuda belki ozaman gözüme farklı gelir?
Veya düzelir belki biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…