- 19 Aralık 2015
- 330
- 407
- 18
Benim takıntılarım olustu arkadaslar, ozellikle birtanesi beni psikolojik olarak cok yoruyor. Ben bir derdim oldugunda insanlar ogrenecek diye odum patliyor, en yakin arkadaslarimla bile paylastigimda derdime degilde birilerinin ogrendigi icin uzulmeye basliyorum... Bu bende nezaman olustu biliyormusunuz, insanlara herhangi bir sorunumdan bahsettigimde onlarin sorunum hakkinda yorum yapmak yerine uzulmek yerine kendilerinin nekadar sansli oldugunundan bahsedip kendisini ve cevresindekini ovupbenim sorunum olupta onlarin mukkemmel oldugu icin mutlu olmalarindan sonra..
Bugun yine ufak bir sorunumu yakin bir arkadasim ogrendi.. yaptigi yorum icim icimi yiyor, ben mi kotu niyetliyim insanlar mi anlayamiyorum.. cok yoruldum
Omur boyu herkese hersey mukemmel hayatim mukemmel rolu yapmaya calismak.. sorunlari paylastigimda rahatlamak yerine dahada dertlenmek ..
siz nasil yapiyorsunuz? cok huzursuzum yine.... sizlerle paylasmak farkli yorumlar okumak istedim sadece..
Bugun yine ufak bir sorunumu yakin bir arkadasim ogrendi.. yaptigi yorum icim icimi yiyor, ben mi kotu niyetliyim insanlar mi anlayamiyorum.. cok yoruldum
Omur boyu herkese hersey mukemmel hayatim mukemmel rolu yapmaya calismak.. sorunlari paylastigimda rahatlamak yerine dahada dertlenmek ..
siz nasil yapiyorsunuz? cok huzursuzum yine.... sizlerle paylasmak farkli yorumlar okumak istedim sadece..