Takıntılar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Benim takıntılarım olustu arkadaslar, ozellikle birtanesi beni psikolojik olarak cok yoruyor. Ben bir derdim oldugunda insanlar ogrenecek diye odum patliyor, en yakin arkadaslarimla bile paylastigimda derdime degilde birilerinin ogrendigi icin uzulmeye basliyorum... Bu bende nezaman olustu biliyormusunuz, insanlara herhangi bir sorunumdan bahsettigimde onlarin sorunum hakkinda yorum yapmak yerine uzulmek yerine kendilerinin nekadar sansli oldugunundan bahsedip kendisini ve cevresindekini ovupbenim sorunum olupta onlarin mukkemmel oldugu icin mutlu olmalarindan sonra..

Bugun yine ufak bir sorunumu yakin bir arkadasim ogrendi.. yaptigi yorum icim icimi yiyor, ben mi kotu niyetliyim insanlar mi anlayamiyorum.. cok yoruldum

Omur boyu herkese hersey mukemmel hayatim mukemmel rolu yapmaya calismak.. sorunlari paylastigimda rahatlamak yerine dahada dertlenmek ..

siz nasil yapiyorsunuz? cok huzursuzum yine.... sizlerle paylasmak farkli yorumlar okumak istedim sadece..

Kimin ne düşündüğünü bırakıp bunu aşmak için psikolojik destek almanızı tavsiye ederim. Kolay gelsin

derdini arkadaşlarına anlatma zaten. kendi başında yok diye mutlu olur. derdine destek olan da dosttur zaten. dost edinene kadar derdini annene anlat

derdini arkadaşlarına anlatma zaten. kendi başında yok diye mutlu olur. derdine destek olan da dosttur zaten. dost edinene kadar derdini annene anlat

dost kalmamis bu zamanda
anneme esime anlatiyorum evet, ama herkes hayatinda bir dostada ihtiyac duyuyor
hic dostum olmamis galiba, olmayacakta sanirim ..

dost kalmamis bu zamanda
anneme esime anlatiyorum evet, ama herkes hayatinda bir dostada ihtiyac duyuyor
hic dostum olmamis galiba, olmayacakta sanirim ..
aynen öyle. benim de güvendiğim insan sayısı çok azdır. sendeki olay bende de var. birisi benimle ilgili bi olay öğrendiğinde çok sinir olurum. kadın milleti dedikoduya yer arar kimse de kusura bakmasın böyledir

Back
X