- 27 Ekim 2011
- 707
- 230
- 323
merhaba arkadaşlar herkesin bambaşka çözülebilen -çözülemeyen bir sürü sorunu var.hepimizin Allah yardımcısı olsun..27 yaşındayım benden 11 yaş büyük biriyle kendi isteğimle( hatta işi ve yaşı söz konusu olduğu için aile biraz karşı çıkmıştı ama ben ısrar edince saygı duydular) evliyim.mesleği yok lise terk.orda burdsa tanıdığının yerinde öyle yada böyle bi yerlerde kısa-uzu çalışıo işte. benim aslı problemim 2 büyük problemim var aslında birisi düzen takıntısı var eşimin çok fazla olmasada temizlik takıntısı da var örneğin orta sehpanın üzerinde duran şeyleri sıralıyor yan yana veya sehpanın birde alt gözü var orda bardak altlıkları var biri veya ikisi sehpanın üzreinde diyelim işten gelio ya akşam içeri girip salona sehpaya telefonunu falan bırakıo bardak altlıklarını yerine koyuyor saniyesinde.beni çok rahatsız ediyor takıntıları olması veya mutfakta en basit patates veya makarna haşlayım gelio aspitratörü açıo mutfağın kapısını kapıo ya altı üstü bişi haşlanıo balık mı yapıom kızartmamı yapıom ki kaldıki normal bir erkek bunlarrada karşmaz.bu takıntıları beni öldürecek 5 yıldır dayanıyorum ama artık nereye kadar bilmiyorum onun takıntılarına takıntılıyım bende.halamla konuşuyorum anlatıyorum takma diyor görme diyor.ama yapamıyorum batıyor bana takıntıları....ikinci problemim cinsel hayatımız ayda bir falan oluyo oda ön sevişmesiz kaldıki yaklaşık 3 yıldır ayda bir falan ve 1-2 dk lık ön sevişme.paylaşımımız bu çok konuştum dr a gidelim dedim onu dedim bunu dedim yok dr a gitmeyi kabul etmiyor...biliyorum böle durumlarda insanın aklına baka birimi var die bi soru gelior ama yok tek eşliliğe inanan bir insan karakterli biri.ama beni ihmal ediyor sigaradan nefret ediyor bende çıkarken onla bıırakacam die söz vermiştim ama evliliğimiz boyunca içtim ve doğru düzgün öpüşmedik sigara kokusundan dolayı ben ne kadar temiz olsam da fırçalasam da alıodu kokusunu herlade veya beni cezalandırıodu..şimdi bir ay oldu bırakalı sigarayı cinsellk bir ay oldu gene ve öpüşme de yok hala sigara içmememe ragmen..ama bakınca ne kadar çıkmaz gb ve herşey bitmiş gb değilmi ama birde anlamadığım bir şekilde yanağımdan alnımdan güzde belki on kere yirmi kere öpüyo şevkatli kafamı kaşı diyorum yatıyorum kaşıyo...ay ne bilim arkadaşlarnasıl bir durumdayım siz karar verin...