Kizlar merhaba, su aralar canimi sıkan bir konu var. Oncelile kendimden bahsedeyim. Saglik prsoneliyim. Yogun bir alanda calisiyrm. Hastalarla birebir temas halindeyim. Ayrica 3.5 aylik hamileyim. Gesen sene yine hamileydim. 6 aylikken bebegim karnimda hidrops nedeniyle vefat etti.
Gecen hafta izin aldik esimle . 1 hafta koye geldik. Esimin annesinin yanina. Kayinvalidemi cok ama cok seviyrm. Melek gibi kadindir. Kendi kizi gibi sever. Hatta bana hep kizim diye seslenir. Ama bu pandemi doneminde bende takintilar olustu. Hastalarin dokundugu yerlerden, temizlik personelinin eldiveniyle esyama dokunmasindan, firincinin sirf musteri diyemaskesiz ve dukkan icinde sigara icmesine musaade etmesinden, yemekhane sirasinda kisinin maskesiz sekilde siraya girmesinden....
Liste uzayip gidiyor. Ciddi anlamda artik gozume batiyor hersey.
E simdi koye geldik. Annem yazik ben rahat edeyim diye herseyi yapmaya calisiyor. Ama onun da bazi seyleri gozume batiyor su aralar. Su sisesinin agzini diger sisiye dayamasi, oksurugunu kapattigi elyle ekmegin tumunu tutmasi vb . iste. Hamileliginde etkisiyle bu takintilarm artti. Kadincagizi kirmamaj icin de soyleyemiyrm. Uzulur cunku.
Ne yapacagim bilmiyrm? Sizce psikiyatriste gitsem mi?