Takintilarim

Bende saglik personeliyim. Kesinlikle yaşadığımız süreçten kaynakli olduğunu düşünüyorum. Hamile değilim ama takinti konusunda aynı durumdayım . Bu sürecte en zorlanan maalesef sağlık çalışanları.

Oyle noktaya geldim ki sokakta maskesiz birini gorunce daliyrm artik. Biz sizin yzunuzden hayatimizi kaybediyoruz dyrm. Gecen hatta biri sokaga tukurdu.yanindan gecerken duyacagi sekilde kufur ettim. Esimle kavga ediyrz artik takintilarim yzuunden. Is yerinde herkesi incelemeye basladm. Hareketlerini vb. Akil sagligimi kaybetmek uzereyim. Ben bu cocugu su ortamda kime emanet edecgm. Isi biraksam diye dusunuyrm bazen

4 yaşındaki kızımda el yıkama ve eline üfleme tiki oldu malesef. Bu virüs psikolojileri çok bozdu. Elleri çatlıyor, içim gidiyor ama sürekli yıkamadan duramıyor

Yazdığınız herşeye bende takılıyorum yani bana hiç anormal gelmedi. Yani fırında sigara içen birini görsem ordan ekmek birdaha almam bile. Yolda sigara içenlere bile söyleniyorum maske açık yanında, arkasında duman gelen insan var mı yok mu umrunda değiller. Diğerlerine takılmanizda normal hastalık bu şekilde yayılıyor zaten. Ben tedavi olacak bir durum göremedim insanlar pis ve özensiz.

Merhaba doğum yaptınızmı , bebeğiniz iyimi , bende hidrops dan bebeğimi kaybettim ve tekrar düşünmek beni kprkutuyor umarım sağlıklı bi şekilde doğmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…