takıntılı adamla evli kalmaya çalışmak

Of tam delirmelikmiş. Ben bir iki üç sabreder sonra ona gerçekten takabileceği dağınıklıklar bırakırdım, evin altını üstüne getirip bırakmak gibi mesela. Huyuna gidince tepene çıkıp üzerine gidince tamam sensin diyorlar. Saçlara laf mı etti, tarağı getirir gözünün içine baka baka önüne döke saça tarayıp bırakırım. Dolap kapağına mı taktı, hepsini özellikle açık bırakırım. Koparsa da öyle kopsun. Fotoğraf atmak normal değil. Askerlik yapabildiğine göre çakı gibidir, söyleyinceye kadar tutsun ucundan. tedavi olsun.
Hele çocuk ince çizgi, o arabasını da onu da pislik manyağı yaparım. Emir eri değil çocuğu o.

merhaba.Kolay kolay insanlara ders anlatabilen biri değilim beceremem ama buraya içimi dökmek iyi gelecek gibi.5 yıllık evliyim eşim asker lakin bu askeri sistemi bana da yansıtıyor aşırı derece titiz bir adam her konuda maddi manevi yere bir saç teli düşse nefret ediyor.sürekli elimde süpürge ile gezmemi isteyen bir tip.mesela vestiyer kapağı kapalı olmak zorundaymış hep kapı kolu ona çarpıyormuş kırılırmış camı.dün kızımla avm ye gittik hemen fotoğraf atmış bu vestiyer kapalı neden açık kalmış diye. yerde saç tellerim fazla düşmüşse o gün evde ise hemen arar niye böyle bıraktın ortalığı diye.ki sabahları işe alel acele yetişiyorum zaten başka ilden ilçeye gidiyorum çalışmaya.ama eşimin bu takıntıları çok sık boğaz ediyor beni.ben de tam tersi rahat bir insanım detaylara kafa yormam çok.evimi temiz tutarım elimden geldiğince ama elimde süpürge ile dolaşacak derecede değilim.işteyken ya da dışarda iken eşim bu tarz takıntıları için arayınca çok kötü hissediyorum kendimi o gün bütün gün modum düşüyor.mesela kurban bayramında 9 a alarm kurdurdu bana erken kalk diye annemin evine geç diye.bi tatil günüm var uyumak istiyorum onu bile izin yok.bayram da 11 de uyansam sıkıntı yaptı senin yüzünden bayram gezmesine geç kaldık dedi.insanlar kaçmıyor dedim ben de.hayat zaten zor eşimin de böyle zorlaştırması beni mahvediyor
Allah yardımcın olsun

konumu günceliyorum acil lütfen bilgisi olanlar yazsın yine saç teli için aradı beni eş kişisi hakaret etti biz ne anlaştık yine saçın dökülmüş dedi bitti bu iş dedi hakaret ettti arkasından sorum şu evi benim terk etmem suç mu o mu gitmeli evden
o gitsin evde cocugunuzla gitmeyin .bir avukata basvurup hakaretleri kaydedin mutlaka

konumu günceliyorum acil lütfen bilgisi olanlar yazsın yine saç teli için aradı beni eş kişisi hakaret etti biz ne anlaştık yine saçın dökülmüş dedi bitti bu iş dedi hakaret ettti arkasından sorum şu evi benim terk etmem suç mu o mu gitmeli evden
O gitsin tabi ki. Ama bir avukata danışın ki boşanma durumunda size olumsuz yansıyacak her türlü şeyden haberiniz olsun.

benim eşim de bazı rahatsızlıklarından bahsetti bir dönem bana 😂evin tüm isi bende iki çocuğun bakımı banyosu kreş veya okullarına bırakılması aklınıza gelecek hersey benim omuzlarımda. ustelik yoğun bir isim var. baktım olmuyor "beb rahatsız olmuyorum sen çok tahatsizsan yapabilirsin" dedim. mesela çamaşırlar mi kapanmamış, katla dedim. bulaşıklar mi kalmış yıka dedim. yemek mi yok yap o zaman dedim gibi gibi. şimdi kesti sesini. işimize karışmasından veya ellerine yapışmıyor kalkıp bi zahmet yapsınlar. o kadar da değil hic bozmayın moralinizi

Burda olay esinizin takıntısı degil ki?? Farkinda misiniz? Cunku kendinize deger vermek adina bunun farkina varmaniz gerek. Takintili bir insana tahammul etmek demek o kendi kendine takitili bir hayat yasarken onun bu durumuna katlanmak zorluğudur. Yani cok titizdir mesela surekli elini yikiyordur, yerde sac gorse evi supuruyordur, surekli temizlik konusunda tetikte duruyordur. Buna takintili denir. Sizinki takintili degil, size hukmediyor. Cok titizse kendisi supursun oo kadar kafaya takiyorsa. Ama siz kendinize gorev ediniyorsunuz. Sizi bununla sucluyor ve siz bu sucu kabul ediyorsunuz. Bayram sabahi annesine gidilmesi mesela takintiyla ne ilgisi var. Basbaya sizi bir birey olarak görmüyor. Hukmediyor, köleleştiriyor. Takintili bir eşe sahip olmaktam daha buyuk bir sorun bu bence. Bu durumun farkina varin ve kendi degerinizi bilin lutfen

evinizi bırakmayın eğer gerçekten bosanmayi kafaya koyduysaniz tüm eşyalarınızı alın kişisel olarak işte kıyafet vs vs çocuğun eşyaları gibi gibi altının takın neyin varsa cunku sonra almak mesele oluyor. hakaret ettiyse se
tüm eşyalarınızı alın kişisel olan kıyafetler takidir vs vs cocuga dair de ne varsa alın. sonra alması zor oluyor çünkü. hakaret etti demeniz hakimi savcıyı bağlamaz delil sunmanız lazım. mesela ses kaydı msj ciktisi vs. yahut o size hakaret ederken yanınızda tarafsız tanık olmalı. anne baba kardeş cocuk dışında. atıyorum bir arkadaş bir komşu kuzen vs vs. yoksa bana hakaret etti dersin o da inkar eder ispatlayamazsin

eğer gerçekten bosanacaksaniz ve ortak mal varlığınız varsa atıyorum taşınır taşınmaz herhangi birsey ev olur araba olur gibi hemen tedbir koyduğun ki değerinin altına satıp da parayi hiç etmesin. bosanacagim diyorsanız ilk iş işinin ehli bir avukata başvurun tüm yasal haklarınızı korusun. çünkü bu iş kişinin tek başına takip edebileceği bir konu değil. atıyorum avukata 30bin vermekten kacinip totalde 100 binden olabilirsiniz iyi düşünüp doğru hamleler yapin

Aldatılıyorsunuz, sakın yanlış bir hareket yapmayın. Çıkmayın o evden, sakin olun. Erkek milleti aynı kasa, göz dışarı kayınca evdekinin aldığı nefes batar.

Bu adam rahatsızımdır nedir saç teli döküldü diye hakaret etmek evliliği bitirmekte ne demek. Eşiniz asker olduğu için güç zehirlenmesi yaşıyor. Sizi de sindirmiş Güç zehirlenmesi yaşıysan insanlar karşısındakini sindirdiğini hissettiği an artık sürekli ezer kıl yün var der ezer ışık açık der ezer. Boşanmayacaksanız eğer ezdirmeyin kendinizi siz daha baskın çıkın. Maaşınıza karışmasına zaten hiç izin vermeyin. Her konuda siz onu sindirin ancak öyle kıymet bilir bu tipler. Tabi ayrılacaksanız barışmayın bir daha hatta arkanıza bakmadan kaçın

Bu adam rahatsızımdır nedir saç teli döküldü diye hakaret etmek evliliği bitirmekte ne demek. Eşiniz asker olduğu için güç zehirlenmesi yaşıyor. Sizi de sindirmiş Güç zehirlenmesi yaşıysan insanlar karşısındakini sindirdiğini hissettiği an artık sürekli ezer kıl yün var der ezer ışık açık der ezer. Boşanmayacaksanız eğer ezdirmeyin kendinizi siz daha baskın çıkın. Maaşınıza karışmasına zaten hiç izin vermeyin. Her konuda siz onu sindirin ancak öyle kıymet bilir bu tipler. Tabi ayrılacaksanız barışmayın bir daha hatta arkanıza bakmadan kaçın
evet onun için bitirme sebebi saç teli vestiyer açık kalması ama asla benim için bitirme sebebi olamazdı bunlar aldatma şiddet olmadığı sürece ama eşim takıntılı biri evde tv ışık açık kalsa balkon kapısı kitlenmese kızan bi tip anahtarımı düşürsem hata kaza ondan anahtar istesem sen pasaklısın işte diye hemen hakaret param bitse vermez verse bile ödünç verir

Aldatılıyorsunuz, sakın yanlış bir hareket yapmayın. Çıkmayın o evden, sakin olun. Erkek milleti aynı kasa, göz dışarı kayınca evdekinin aldığı nefes batar.
hiç aldatıyor gibi değil hep evde teline de arada bakarım ama tabi asker sonuçta zeki saman altından su yürütüyor belki seven insana filler karınca demişler ya zaten sevse saçımın teli vestiyer kapağı batar mıydı ona

eğer gerçekten bosanacaksaniz ve ortak mal varlığınız varsa atıyorum taşınır taşınmaz herhangi birsey ev olur araba olur gibi hemen tedbir koyduğun ki değerinin altına satıp da parayi hiç etmesin. bosanacagim diyorsanız ilk iş işinin ehli bir avukata başvurun tüm yasal haklarınızı korusun. çünkü bu iş kişinin tek başına takip edebileceği bir konu değil. atıyorum avukata 30bin vermekten kacinip totalde 100 binden olabilirsiniz iyi düşünüp doğru hamleler yapin
var ev araba bir gün içinde yapar mı bunları
benim eşim de bazı rahatsızlıklarından bahsetti bir dönem bana 😂evin tüm isi bende iki çocuğun bakımı banyosu kreş veya okullarına bırakılması aklınıza gelecek hersey benim omuzlarımda. ustelik yoğun bir isim var. baktım olmuyor "beb rahatsız olmuyorum sen çok tahatsizsan yapabilirsin" dedim. mesela çamaşırlar mi kapanmamış, katla dedim. bulaşıklar mi kalmış yıka dedim. yemek mi yok yap o zaman dedim gibi gibi. şimdi kesti sesini. işimize karışmasından veya ellerine yapışmıyor kalkıp bi zahmet yapsınlar. o kadar da değil hic bozmayın moralinizi
bulaşık dışında bazen ev süpürme dışında bir şey yapmaz bazen sepetteki ütülenmeyen çamaşıra bile karışır

Alıp karşınıza konuştunuz mu ? Biraz ondan biraz sizden şeklinde ortayı bulmalıydınız 5 sene içinde
konuştuk ama orta yol yok eşim çok takıntılı koku takıntılı doğumgününde süpriz yaptım geçen de güle güle oynaya pasta aldım hiç memnun olmadı tam pata üfledi fotoğraf çekileceğiz yanlışlıkla koluna değmişim etimi sıkıştırdın dedi bozdu attı beni hevesim yok ben ona pasta tshirt aldım o bana annleler gününde 3 top dondurma yedirdi insan küçükte olsa çicek alamaz mı güzel sevilen kadınlara imrendim hep 5 yıllık evlilikte 5 kere çiçek görmedim

Çok sabırlisinız konu sahibi .Eşiniz çekilir dert değil doğrusu.Ben sanırım gemileri yakardım .Yetişkin insanlarin birbirine laf dinletme takintısı anlasılacak gibi degil yahu bırak kadını uyusun tek tatilinde.

Çok sabırlisinız konu sahibi .Eşiniz çekilir dert değil doğrusu.Ben sanırım gemileri yakardım .Yetişkin insanlarin birbirine laf dinletme takintısı anlasılacak gibi degil yahu bırak kadını uyusun tek tatilinde.
bayramdaki tek lüksüm isteğim de uyumak istemek hani yani tatile gidelim deme hakkı zaten yok şurda kahve içelim desem zaten marka takıntın var deyip çıkıyor işin içinden.uyuduğum için bile laf işittim neymiş saat öğleyin 2 de çıkılıp bayram gezmesine gidilmezmiş

Ev dört dörtlük tertemiz ve düzenli de olsa takacak bi şey bulur bu kafadaki biri. İnsanda kaygı bozukluğu yapar sürekli böyle muamele görmek, bu nedir yani, hele ki dışardayken arayıp hesap sorması falan, sürekli huzursuzluk veriyor, hiç mi ben ne yapıyorum demiyor?
Benim babam da asker, hem de çok otoriter bi asker ama evde bize böyle davranmadı hiç. Eşin takıntılı ve başkasına karşı hadsiz. Alttan aldıkça da tepene bineceği aşikar ama çözümü nedir, bilemedim.
evet iş yerinde modumu düşürüyor ve yanında en üst amirin de olsa ararım diyor bana benim asla eşime fotoğraf atmak iş yerinde aklıma gelmezdi hele hele eksiğini asla atmazdım eve gelsinyüzüne derdim tatlı dil çok mu zor

evet iş yerinde modumu düşürüyor ve yanında en üst amirin de olsa ararım diyor bana benim asla eşime fotoğraf atmak iş yerinde aklıma gelmezdi hele hele eksiğini asla atmazdım eve gelsinyüzüne derdim tatlı dil çok mu zor
Ne kadar zamandir birliktesiniz?

Back
X