İnadina yapıyor aldırış etmeyin.Arkadaşlar merhaba, ben doğuluyum esimin ailesi başlarda bu sebepten evliliğimizi onaylamadi sonra eşim ikna etti ama bana herkes derdi kp doğulu hiç sevmez fln ama ben pek takmadım bu konu benim yanımda da hiç konuşulmadı bana sadece eşim ustten bahsetti cok uzatmadik aramizda (kv kp aramiz pek iyi değil haftada bir gider yarim saat bir saat oturup kalkarim) Bugün ,iki görümcem eşim ben ve kv kp otururken, görümcelerimden biri muhabbet arasında falancanin Oğlu da doğulu kız sevmiş onların da ailesi istememiş diye alenen ortaya attı eşim bisey demedi herkes birbirine bakti fln , ben kendimi çok hissettim tabi ,bir keresinde de komşuları doğulular şöyle gibisinden bağırarak biseyler söyledi kv kp hiç ses etmedi yine eşimde aynı şekilde ben saygısızlık yapmak istemiyorum ama sizce bu durumda eşimin biseyler söylemesi gerekmez mi ya da kv kp ne bileyim yani neden bu duruma düşüyorum sürekli anlamadım,ben mi çok takıyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kayseri :/Kendileri nereli ya çok merak ettim
Bugün birinin ağzının payını verdim.Beni silmiş.İnstagram'dan daha ileriye gitseydi.Daha ağır laflarım olacaktı ona karşı.İnadina yapıyor aldırış etmeyin.
dinime söven müslüman olsa diye bi söz var...Kayseri :/
Tam bunu yazacaktımdinime söven müslüman olsa diye bi söz var...
Kayseri de Edirne'nin dahi batısında zaten.Kayseri :/
"Falanca çok takmasın, doğulular da onlara bayılmıyordur zaten" deseydiniz anlarlardı.Arkadaşlar merhaba, ben doğuluyum esimin ailesi başlarda bu sebepten evliliğimizi onaylamadi sonra eşim ikna etti ama bana herkes derdi kp doğulu hiç sevmez fln ama ben pek takmadım bu konu benim yanımda da hiç konuşulmadı bana sadece eşim ustten bahsetti cok uzatmadik aramizda (kv kp aramiz pek iyi değil haftada bir gider yarim saat bir saat oturup kalkarim) Bugün ,iki görümcem eşim ben ve kv kp otururken, görümcelerimden biri muhabbet arasında falancanin Oğlu da doğulu kız sevmiş onların da ailesi istememiş diye alenen ortaya attı eşim bisey demedi herkes birbirine bakti fln , ben kendimi çok hissettim tabi ,bir keresinde de komşuları doğulular şöyle gibisinden bağırarak biseyler söyledi kv kp hiç ses etmedi yine eşimde aynı şekilde ben saygısızlık yapmak istemiyorum ama sizce bu durumda eşimin biseyler söylemesi gerekmez mi ya da kv kp ne bileyim yani neden bu duruma düşüyorum sürekli anlamadım,ben mi çok takıyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kayseri :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?