• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı birinden nasıl kurtulurumm

Napıyo takip mi ediyo sürekli

Onla konuşmayınca kendine zarar veriyor kendine zarar verince ailesi beni aileme söylemekle tehdit ediyor Naptımsa vazgeçmedi benden yıllarımı verdim sırf ailesi adımı çıkarmasın diye halende konusuyorum onunla istemeyerekk
Başka bişey oluyo mu aranızda istemeyek

ailene ne söylerlerse söylesinler valla ennn fazla yer dayağını oturursun.. bi süre sonra da unutur giderler. her yerden engelle telefon numaranı değiştir. ölsün gebersin isterse sakın ulaşamasın sana. ki zaten kendine de öldürecek bi şey yapamaz bu tipler hep laf... korkma bi şeyden cesur ol özgürlüğünü kısıtlıyor resmen.

Takıntılı birinden nasıl kurtulabilirim kızlar lütfen yardım 7 yıldır bırakmıyor peşimii
ailenize anlatın bu durumu tehdit le seni korkutuyorlar karşı tarafa da ailenizin haberi olduğunu söyleyin ve tamamen uzaklaşın emin olun ailenizin bildiğini duyduklarında daha fazla cesaret edemiceklerdir sizi korkutmaya

Onla konuşmayınca kendine zarar veriyor kendine zarar verince ailesi beni aileme söylemekle tehdit ediyor Naptımsa vazgeçmedi benden yıllarımı verdim sırf ailesi adımı çıkarmasın diye halende konusuyorum onunla istemeyerekk
onunla konuştuğunuz için ondan kurtulamıyorsunuz bırakın kim ne diyosa ne yapıyosa yapsın ya

Verirse versin Allahın manyağı de ver polise geç. Böyle saçma bir bahane mi olur

Engelleyin. İletişim yollarını tamamen kapatın açık kapı bırakmayın ki vazgeçsin. Bunun kız versiyonunu biliyorum. Senelerdir adam kızı oyalıyor. Kıza hakaretler ediyor bağırıyor çağırıyor ama bakıyorum kız ile story ler atılmış sinemalara gidilmiş. Kız vazgeçemiyor. Hep diyoruz adam evlense kız da evlenir yuvasını kurar diye. Siz kesinlikle sınırı koyun aileyi de savcılığa veririm diye korkutun

Bu tehditler bir süre sonra size istemediğiniz şeyleri de yaptırır. Hiiç kokrmayın bir an evvel anneniz ya da ablanız falan varsa onlarla konuşup direkt polise gidin.

Önce ailene anlat olanları sonrada her yerden onu, ailesini engelle. Baktın yine başka yerlerden ulaşıyorlar aramaya devam etmeleri halinde polise şikayette bulunacağını söyle. Yine devam ederlerse gercekten şikayette bulun.
Ailenin kızmasından çekiniyorsan çekinme. Bir kızar iki kızar sonra yumuşarlar.

ailene ne söylerlerse söylesinler valla ennn fazla yer dayağını oturursun.. bi süre sonra da unutur giderler. her yerden engelle telefon numaranı değiştir. ölsün gebersin isterse sakın ulaşamasın sana. ki zaten kendine de öldürecek bi şey yapamaz bu tipler hep laf... korkma bi şeyden cesur ol özgürlüğünü kısıtlıyor resmen.
Tek sorun ailelerimiz tanışıyor eğer anlatırsam aileme herşey daha kötü olacak ve tek hatam 13 yaşımda onla 3 ay boyunca sevgili olmuştuk sonra ayrıldım ondan ama peşimi hiç bırakmadı ailesinide yıllarca kandırdı onunla halen sevgiliyiz diye aileside beni suçluyor onu oyaladığmı düşünüyorlar halbuki Sırf aileme laf gelmesin diye ona katlanıyorum .

Tek sorun ailelerimiz tanışıyor eğer anlatırsam aileme herşey daha kötü olacak ve tek hatam 13 yaşımda onla 3 ay boyunca sevgili olmuştuk sonra ayrıldım ondan ama peşimi hiç bırakmadı ailesinide yıllarca kandırdı onunla halen sevgiliyiz diye aileside beni suçluyor onu oyaladığmı düşünüyorlar halbuki Sırf aileme laf gelmesin diye ona katlanıyorum .
Ailenize oldugu gibi anlatin, bir an evvel lutfen

Ailenize niye laf gelsin?

Asıl tacizci linçlenir. Deşifre edin ki herkes kimin ne olduğunu bilsin.

Kesinlikle böyle kişilere taviz vermeyin, sizin acımanızı kullanıyorlar. Ailenize söylemekle tehdit ediyorlarsa söylerseniz söyleyin, ben de çocuğunuzu polise şikayet ederim deyin. Ailenize söylemeye vararsa iş önce ailenizle siz komışun beni tedit ediyorlar bana taktı va diye. Böyle tiplere çanak tutmaktansa ailenizle yüzleşmek daha bence. Yaşınız kaç, aileniz nasıl insanlar?

Kesinlikle böyle kişilere taviz vermeyin, sizin acımanızı kullanıyorlar. Ailenize söylemekle tehdit ediyorlarsa söylerseniz söyleyin, ben de çocuğunuzu polise şikayet ederim deyin. Ailenize söylemeye vararsa iş önce ailenizle siz komışun beni tedit ediyorlar bana taktı va diye. Böyle tiplere çanak tutmaktansa ailenizle yüzleşmek daha bence. Yaşınız kaç, aileniz nasıl insanlar?
22 yaşımdayım ve doğuluyuz burda böyle şeyler duyulursa çok kötü olur

22 yaşımdayım ve doğuluyuz burda böyle şeyler duyulursa çok kötü olur
Ailesi sürekli gelip isteyecez diyor ama ben istemiyorum
kollarına kesiyle ismimi yazmış

Back
X