• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı düşünce okb olabilir mi ? 6 yaş...

esctrl42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2025
1
0
1
32
Merhabalar kızım 6 yaşında ve yaşına mütakip hareketleri normal ve bir anormallik icermeyen kisilige sahipti veya halen sahip. Ve geçen hafta kötü düşüncelerin beynine geldigini ve onun anlatmasiyla başında ki bela diye tasvir ettigi bir sesin deprem olsun , hırsız girsin , allahı sevme , arabalar kaza yapsın , anneme araba vursun , babam balkondam düşcek, diye süren ozellikle 1 2 gün yogunlasan düşünceler bastırdı.ve aklina bisey geldigini ama bunu bize soylemekten de cok cekinmekte , utanmakta ve kendini kötü hissetmekte.1 , 2 gündür epeyce azaldı. ( izmirde deprem sık oldugu icin bizde tabi depremlerde kaćıstigimiz icin onda bir kaygi olusmus , izledigi haberlerden de etkilenmekte. Bana birsey olur korkusu cok , sunu yaptim bisey olur mu diye cogu zaman sormakta.simdi ise sinirlarini tamamiyle actim ve bir iki gündür epeyce azalsi tek tük aklina gelmekte. Sizce sorun ne olabilir. Cevap veren , yardim edenden Allah razi olsun cok tesekkur ederim.okb hastaligi diye dusunuyorum ama bazi seyler icin cok acele edip yanlis mudahalede de bulunmak istemiyorum.

Back